16.07.2008, 22:09
|
#14 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 1,085
|
Alıntı:
alper_bozkurt adlı üyeden Alıntı
Çok saygı değer ırkdaşlarım bunlar kısa tarihten örneklerdi. Ben Chp'ye sempati duyan soydaşlarıma saygı duyarım. Sadece bunlar benim gözlemlediklerim ve düşüncelerim. Ben sadece laikliği savunuyor diye bir hareketi sadece bu yönden desteklemem. Benim için her zaman ırkım en önde gelir. Düne kadar 6 ok içindeki 1 oku atmaktan, çıkarmaktan bahsedenleri gördük.
Belki bir çoğunuz beni eleştirecek, hakarette bulunacaktır. Ama ben kanımdan olan herkesi seviyorum ve sayıyorum. Benim için önemli olan Turanid ırkıdır. Siyasi politikalar sonra gelir. Irkı görmezden gelen her harekete karşıyım. Şimdi bazılarınız diyecek ki; çözüm önerilerin nerde? Ben burada sadece konu başlığı ile ilgili yorum yaptım. Siyasi tartışmalarımızı sesli sohbet olduğunda yaparız.
Saygılarımla;
SERKAN ALPER KARAER
|
Ne güzel de biliyorsun başına gelecekleri, dilimizde tüy bitti bu konuyu anlatmaktan dolayı o yüzden sana tekrar anlatma zahmetine girmeden seni Türkçü otağdan atacağım, çünkü sen provakatif konuşuyorsun, daha otağa gelip dün üye olmuşsun sekizinci iletinde bütün millete siyaset dersi vermeye kalkıp aklınca kurnazlık yapıyorsun, şimdi bazıları bana kızacak bazıları bana hakaret edecek, çözüm önerilerin nerede diye soracak diyerek aslında bu tartışmaların bu otağda daha önce olduğunu çok iyi bildiğini de belirtmiş oluyorsun, bu sebepten senin de burada bizimle kalmana çok gerek olduğunu düşünmüyorum bu otağ özü sözü bir Türkçüler için, senin gibi şark kurnazları için değil.
|
|
|