Tekil İleti gösterimi
Alt 26.07.2008, 00:24   #15 (İleti Bağlantısı)
KOCATÜRK

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,508
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
uluğkam adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
deniz gezmiş hakkında ilginç bir bilgi

Gezmiş ailesini şöyle özetleyebiliriz:
Baba Cemil Gezmiş:İlköğretim Müfettişi;Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil Köyünden.

Anne Mukaddes Gezmiş:Erzurum'un Tortum ilçesinden.

Deniz Gezmiş'in iki erkek kardeşi vardır:Abisi Bora,kardeşi Hamdi.

Baba Cemil Gezmiş ailesi hakkında şu bilgileri vermiştir:

"Anne tarafından deden,Balkan Savaşına askeri lise öğrencisi olarak katılmış,Kurtuluş Savaşı'nda gazi olmuş ve İstiklal Madalyası almış şerefli bir subaydır.

Baba tarafından deden şimdi seni ermenilikle itham eden zibidilerin varolması için Sarıkamış Muhaberesi'nde Moskof ordularına karşı savaşırken esir düşmüş ve üç yıl Sibirya ormanlarında işkence görmüştür.

Sen bilir misin,Gezmişoğulları Birinci Dünya Savaşı'nda ONALTI (16) şehit vermiş bir ailedir.Bababnın üç dayısı Erzurum'un geri alınmasında Ermeniler tarafından şehit edilmişti..."

Geçmişte Ermeni olduğu iddia edilen Deniz Gezmiş'in şimdilerde de Kürt melezi olduğu iddia ediliyor!
Bir kişinin anne veya baba tarafının savaşlara katılmış olması , şehit olması , gazi olması , savaş madalyası alması ; o kişinin VATAN HAİNİ OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİREMEZ.

Deniz gezmiş denen kızıl kominist ; tam bir TÜRK DÜŞMANI , VATAN HAİNİDİR.

Başbuğ'un emridir :

" Şurası unutulmamalıdır ki, Türk âleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir"

TÜRK DÜŞMANI ve VATAN HAİNİ Kızıl komünist yakalanmış ve darağacını boylamıştır.

Şahsen bu gibi vatan hainlerinin ve TÜRK düşmanlarının darağacında asılmasını bile yeterli bulmuyorum.
Kıyma makinasından geçirip yakmak suretiyle imha edilmesi taraftarıyım.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla