Tekil İleti gösterimi
Alt 01.08.2008, 15:42   #83 (İleti Bağlantısı)
Kırık Ok
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 16
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Artık o "birileri"nin gözü aydın. 14 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz eden bu sapık zihniyeti def edebilecek son umut da artık suya düştü. Bundan sonraki yaşantımızda, bu çocuk tecavüzcüleri hüküm sürecek.

İnsan düşündükçe çıldıracak gibi oluyor ama yapacak bir şey yok...
Hiç sanmam;

Şöyle düşünün ki... Mustafa Kemal Atatürk bir devlet kurdu ve bu devletin tüm detaylarını ince ince hesapladı... Hatta Gençliğe Hitabe'de ve Bursa Nutkunda önümüze çıkabilecekleri taaa o günden bizlere anlattı.

Şimdi böyle bir ileri görüş ve zeka sahibi adam birgün gelirki ilk fitili ateşleyecek adamlar lazımdır diye bir örgüt kurmadı mı ? Kurmadı diyenler Atatürk'ün son 8 yılını çok iyi incelemeliler, 9 Eylül 1930 tarihini ve öncesindeki ve sonrasındaki gelişmeleri iyi tetkik etsinler. Akabinde Mason Locaların neden kapatıldı, niyetler ve amaçlar sonrasında ortaya çıkanlar.... Sitedeki bazı yorumculara dikkat ettim ki... Belli noktalarda görev yapmış veya yapan veya yapan kişiler ile bağlantısı olan insanlar... Onlarda tam olarak ne demek istediğimi mutlaka anlayacaklardır.

Sonuç olarak Türkiye Cumhuriyet'i devletinde şeriat denen nalet bilinçsiz halka bir virus gibi yayılmaktadır. Fakat bu virus bu halkı yatağa düşürmeden önce işte Mustafa Kemal Atatürk'ün oluşturduğu o teşkilat ve Türk Silahlı Kuvvetleri mutlaka bir deme yapacaktır. Bu Askeri Hiyerarşi içerisinde bir denemede olabilir dışında cunta adında bir denemede olabilir veya sivil bir denemede olabilir.

Asıl sormamız gereken o deneme olduğu zaman o denemeyi yapan insanların arkasında mevzilenip mevzilenmeyecek olmamızdır.

Var olan Türkiye Cumhuriyeti ve devrim kanunlarına sahip çıkan kişiler buna hazırmıdır.

Bu haber hakkında birşey diyemiyorum. Zira ne tür adilik, karaktersizlik ve üzülerek söylüyorum kancıklık ararsanız arayın bu kişilerde fazlasıyla mevcut....

17 Ağustos depreminde bölge bulunanlar bilirler bunlar tarafından bir haber yayılmıştı. Ordu evindeki ahlaksızlıklardan dolayı deprem oldu diye

Şimdi şunu söylemek istiyorum Konya'da bir kuran kursu çöktü içindekilerinin ahlaksızlıkları nedeniyle!....

Not. İlk mesajımı bu şekilde yazdığım için üzgünüm fakat sitedeki tanışma bölümünü bulamadım.
Kırık Ok Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla