Tekil İleti gösterimi
Alt 01.08.2008, 15:55   #84 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kırık Ok, burada her fırsatta Atatürk cumhuriyetinin daimi olacağını ve asla yıkılmayacağını sürekli savunuyordum. Elbette bu uğurda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Fakat adamlar, Amerika'nın desteğiyle öyle bir saldırıyorlar ki, bu saldırışta ne top var ne de tüfek. Devletin yönetim kademelerini ele geçirerek hücum ediyorlar. Karşımızda elsiz ayaksız bir yeşil yılan var.

Atatürkçü, milliyetçi, vatansever olan herkesi kendi uydurdukları örgüte üye olmak suçundan yakalayıp kodese atıyorlar. Bu şekilde toplumu sindirmeye çalışıyorlar. Kendilerine muhalefet eden hiç kimseye yaşama hakkı vermiyorlar. Yani birnevi yaşamak için öldürüyorlar. Devletin her bir noktasını sarıyorlar. Bunlara darbeyi indirecek tek şeyin kapatma davası olduğunu düşünüyorduk ama o da olmadı. Şurda bir kaç yıl sonra Anayasa Mahkemesi üyelerinin görev süreleri dolacak, yerlerine Abdullah GÜL yeni üyeler atayacak. Ondan sonrasını zaten anlatmama gerek yok. Hepimiz tahmin edebiliyoruzdur.

Gençliğe gelince; Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün buyruklarını yerine getirebilecek olan bir tek gençlik grubu görebiliyor musunuz? Eğer varsa, iş bu noktaya gelene kadar neden seslerini çıkartmadılar, eğer yoksa zaten düşünmeye de gerek yoktur.

Hülasa ben, bunu söylemekten ar etsem de bazı şeyleri kabullenmeye başladım.
Buğra Şad Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla