Alıntı:
KaramanOğlu70 adlı üyeden Alıntı
Sayın Irkcı,Kişisel tecrübelerinize kesinlikle inanıyorum, Lakin ben kendim şahit olduğum bir olay oldu gectiğimiz yıl.
Ben çiftlikten Kangalın birini aşı yaptırmak için arabamızla veterinere götürdüm,dükkanın önünde beklerken bi adam daha geldi köpek sahibiydi elinde de zincirli dogo arjantin cinsi bi köpek,bizim ki arabanın içindeydi ben arabanın dışındayım arkam dönüktü arabaya bi cam kırıldı arkama döndm baktım arabanın camı patlamış önüme tekrar döndüm benim kangal dogoya yapışmış bırakmıyor ayırmak mümkün olmadı tekme tokat zar zor ayırdık, dogo perişan oldu heryerinden kan akıyo, 4 tane kaburga kemiği bide ön ayağı kırılmış boynuna falan köpek boyunluğu taktılar boynunda diş yaraları falan,dogonun sahibi donuk bi şekilde hayretler ediyor.
Sonraları konuşma fırsatım oldu o adamla dogo su istanbulda bi çok profosyonel dövüşe sokmuş ve hiç yenilgi almamış bu kangal nasıl yener diye hayretler ediyor,görmesem inanmam diyor adam bana,
Demek istediğim her Kangal her pitbulu her dogoyu yenemez her pitbul ve dogo ise her kangalı yenemez.Bizim çiftlikte 7 tane kangal var hiçbirinin boynuna daha zincir bağlanmadı özgür bi şekilde bozkırın tadını cıkara cıkara büyüdüler,yani ovada büyüdüler özgür ruhlular.Burda canavarlar çok olur canavarlarla eğittiler kendilerini
Benim düşünceme görede yabani hayatta yetişen antreman yapandan daha güçlü ve barbar olur düşüncesindeyim.
Saygılarımla Esenlikler.
|
Dogo'lar en dövüşken köpek ırklarındandır. Kemal Abi'nin (IRKÇI) buraya daha önce eklediği izletilerden, dogonun dağ aslanını devirdiğine hep birlikte şahit olmuştuk. Ayrıca yaban domuzunu da bir kaç dakika içinde tek başına indiriyordu. Üstelik sizin kangalın hücum ettiği dogonun bir dövüş köpeği olarak yetiştirildiğini söylüyorsunuz.
O hâlde ortada gerçekten şaşırtıcı bir durum var.