|
Bu güruh bu ülkenin geleceğine kasteden en büyük mikroplardan biri.Napıcak bu ülkenin gerçek sahipleri biz Türkler nereye gidiyoruz ben sayın yöneticilerin yorumlarını okuyorum düşüncelerimle örtüştükçe bu ülke hakkında hiç iyi düşünemez oluyorum.Lanet olsun böyle insanlara.Ben BAŞBUĞ ATATÜRK'ün 10.yıl nutkunu dinledikçe ve her geçen gün Türkiyede görülen olayları izledikçe BAĞBUĞ ATATÜRK'ün sözleriyle ülkeyi kıyasladıkça kahroluyorum kafamı duvarlara vurasım geliyor.Tanrı belalarını vermiyor bunların ne zaman vericek ümmetçilerin dediği bir şey olan 'Allah Türk Milletinin sıkıştığı anında ATATÜRK'ü gönderdi' sözleri saçmadır.TÜRK Milleti bir çok BAŞBUĞ çıkartmış METE-HAN BAŞBUĞ'da TÜRK Milletinin dar zamanlarında tarih sahnesine çıkmış o zaman Tanrı yok mu imiş.Hiç bir zaman dünya üzerinde işler Tanrıya havale edilerek yapılmamış o zaman Türkiye'nin sahipleri TÜRK'LER ne zaman artık gemileri yakar bu ülke o zaman tüm pisliklerden arınır.Genel durumu baktığımız da Türkiye'de yaşayan TÜRK ırkının fertlerinin şu anda gemileri yakacak maçanın olmadığı kanaatindeyim.