Tekil İleti gösterimi
Alt 19.08.2008, 16:10   #85 (İleti Bağlantısı)
disi_kurt_61
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben aranıza yeni katıldım.Gerçek bir Türkçüyüm ve bunu kimse sorgulayamaz.Üstelik yalnızca Atsız Atam'ın adını gördüğüm için üye oldum.Fakat görüyorum ki bazı arkadaşlar Türkçülerin,arapçılardan bi farkını bırakmama konusunda ısrarlılar.Ben de kapalıyım(başı kapalı demiyorum dikkat edin) arkadaşlar.Fakat Arap hayranı ya da aşığı falan değilim.Sadece ama sadece, beni ve Yüce soyumu yaratan Allah'ın rızası için kapndım.Bu güne kadar da hakkını verdiğime inanıyorum.Türban diye diretip sanki İslam'ın ya da arapların resmi kıyafeti gibi lanse edilmesi veya algılanması için uğraşanlardan değilim.Fakat bazı arkadaşlar,ırkdaşlar tıpkı onların Türkçüler,Turancılar,Ülkücüler için kullandığı ''HEPSİ'' kelimesini kullanarak farkında olmadan kendi içlerindeki arkadaşlarını yani bizleri de rencide ediyorlar.Kim ne için kapandığını ya da aslında nasıl bir mayaya sahip olduğunu er ya da geç belli ediyor aten merak etmeyin.Ama sırf başımdaki için beni Araplaşmış ya da Arap aşığı olarak görenler önce kendine baksın derim.Resimler de en büyük kanıttır ki;kimin kafasında ya da yüreğinde ne olduğunu kimse bilemez.Yani sokakta gördüğünüz her kapalıyı o angutlarla bir tutmayın.Bizler onlardan öbür dünyada alacağız hakkımızı.Ama sizler de herkesi bir tutarak günahımıza girip hakkımızı yemeyin.Çünkü Ahirette yakasına yapışmayı isteyeceğim son insanlar Türkler ve gerçek Müslümanlar'dır.
disi_kurt_61 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla