Tekil İleti gösterimi
Alt 26.08.2008, 11:02   #24 (İleti Bağlantısı)
OGEDAY

İletiler: 230
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Biz esnaflık yaparak geçiniriz. İş yerimizin yanında ise balık ve kuş satan aynı zamandada anahtarcılık işi uğraşan iş yeri vardır. Bu temmuz ayında bir vesile ile iş yeri sahibi dükkanını kapamış ve bir yere gitmiş. Kuşları ise cam dibinde bırakmıştı. Temmuz sıcağında kafeste kuşlar cam önünde beş tane kuş vardı. Kuşlardan ilki öldü, bende durumu görüyorum fakat kararsız kaldım ne yapacağım hakkında. Bu arada ikinciside öldü. Geri üç kuş kalmıştı fakat onlarda her an ölebilirlerdi.

Ben kararsız durumdaydım. Eğer içeri girceksem bu kapıyı kırarak olmalıydı. Sonunda gönlüm o kuşların gözümün önünde ölmesine razı olmadı ve kapıyı kırıp yan komşumuzun dükkanına girdim. İnanın içerisi hamam gibi olmuştu. Ben bile durmakta güçlük çektim. Dükkan hem çok küçüktü hemde hava çok sıcaktı. Tam öğlen vaktiydi!

Nihayetinde kuşları kafesiyle birlikte aldım ve pasaja çıkardım! Ordan esen rüzgar kalan üç kuşu kendine getirmeye yetti. Ama öbür iki kuş için yapılacak birşey kalmamıştı.

Kapınında fazla hasarı yokmuş kilidi kırılmış dükkan sahibide anahtarcı olduğundan kilidi hemen yaptı. İçerden dışarı çıkardığım muhabbet kuşlarından birini de bana hediye etmişti fakat çok ses çıkardığı için kabul etmemiştim!

TTK

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla