![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
!!!!!!
Ülkücüler hakkında yaptığınız yanlış sözler beni çok üzdü.(Çapulcu gibi)Unutmayın ki Ülkemizde Türk milliyetçisi ve milliyetçileri denilince akla ülkücüler gelir.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Üyeliğin iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz kürt kardeşçisi ve ümmetçi ülkücüleri kutlu otağımızda istemiyoruz. Çünkü biz katıksız Türk'üz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: !!!!!!
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
hayatımda hiç ülkü ocaklarına gitmedim giden arkadaşlarm vardı ben sorardım neden gidiyosunuz diye bana verilen cevap aynen söyle olurdu ırkdaşlarım... -valla bir kavga olunca arka çıkıyorlar... işte bunların milliyetçilikten anladıkları bukadar... soruma gelıncede TÜRK OCAKLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ... ONLARDAMI TÜRK-İSLAMCI GÖRÜŞÜ SAVUNUYOLAR.. YOKSA BİZLERGİBİ LAİKLERMİ.. SAYGILARIMLA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ulkucu denince aklima gelen ilk sey sahte milliyetciler,devsirmeciler,
sahtekarlar,kurdu kardes bilenler,capulcular,Turkculukle alakasi olmayanlar,vatani uc bes kurusa satabilenler vs..... Ulkuculer bunu iyi bilsinler burasi Gercek Turkculerin Otagidir.Arap kurd devsirme sentezcilerinin vede ummetcilerin yeri degildir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücülerin ne oldugunu çok iyi bilirim.Aklım fazla bir şeye ermezken bende gittim ülkü ocaklarına millyetçilikten haberleri yok.Anca mafyacılık oynuyorlar
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
ülkücü çapulcuların en büyük kokrusu Türk ırkçıları yani bizleriz..Çünkü biz damarlarımızdaki asil kanla övünürüz. Sülalelimizden hiçkimseyi bşaka bir etnik döküntüye dölletttirmeyiz asla. Ve şunuda iyi biliyorlarki Türk ırkçılığı kaçınılmazdır. Benim umudum var Türkiye ırkçı olacaktır. Bunun önündeki en büyük engel, devlet bahçeli, muhsin yazıcıoğlu gibi kürt aşığı sözde milliyetçilerdir.
Halkların kardeşliği yoktur..Türk ırkı üstündür. Yaşasın ırkların en üstünü Türk ırkçıları. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Mhp li Ülkücü uyuyan kurtlar şunu bilmelidirlerki,bağlı oldukları parti amerikanın yeşil kuşak projesi kapsamında sadece ve sadece komunizmle din bağlamında mücadele etmek için amerika tarafından kurulmuştur...Türklük'le ve Türkçülük'le alakası hiç olmayan bu parti osmanlıcılık ve ümmetçilik kavramını ileri sürüp Kurtlarımızı uyutmaktadırlar...
Mhp amerika tarafından senelerce kullanılmıştır ve şuan misyonu bitmiştir... Mhp kadar Türk milliyetçiliğine zarar veren bir parti yoktur...O kadarki başlarındaki cahiller yaptıkları söylemlerle,davranışlarıyla ve ülkücü gençlikle milletin Türk'lük ve milliyetçilikten midesinin bulunmasına neden olmuşlardır!!! Türkçülüğü ve Turancılığa senelerden beri en fazla köstek olan parti mhpdir!!!
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ülkücü gençlikle milletin Türk'lük ve milliyetçilikten midesinin bulunmasına neden olmuşlardır!!!
sevgili ırkdaşımın bu sözüne katılıyorum... halkımızda milliyetçi denilince bir adım geri çekilme vardır.. ''çünki onlar cahil yobaz kavgacı kişilerdir'' diyor halkımız... bize düşen görev ise başbuğ atatürk'ümüzün ilkelerinde en başta gelen milliyetçilik ilkesinin yere düşen şanını kaldırmalıyız ve onu yüceltmeliyiz... TÜRK IRKI SAĞOLSUN... O ÜLKÜCÜLEREDE GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN...!!!
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşlarım sentezcilere ülkücüler demesek nasıl olur. çünkü biliyorusunuz ki bizimde ülkümüz var onlara ülkücü sıfatıyla layık yere getirmesek. ülkücülük çok farkılıdır. biz türk ırkçılarınında bir ülküsü var ve bizim ülkümüz atsız atamızında dediği gibi saldırgandır
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
sentezciler diye hitap ederiz artık o.............
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Unutmayın ki Ülkemizde Türk milliyetçisi ve milliyetçileri denilince akla ülkücüler gelir.
o dediğin eskidendi işte siz milliyetçiliğinde ağzına ...(gerisine terbiyem müsade etmiyor.)milliyetçilik çapulcularla kardeş olunmu diyor.sizin milliyetçiliniz çoktan hakkın rahmetine kavuştu |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|