Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.05.2008, 03:07   #1 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,508
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
AB konusunda Hafıza Tazeleme

AB konusunda Hafıza Tazeleme

KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.05.2008, 04:28   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkan Yardımcısı Jan Marinus Wiersma, CHP’nin de ab ne üyelik sürecinde reformları savunmasını beklediklerini, ancak CHP’nin bu süreçte tamamen farklı bir yol izlediğini öne sürdü.Ayrıca Deniz Baykal'ın milliyetçilik yaptıgını bunun sosyal demokratlıkla örtüşmeyeceginide söylemişler.Bugün yapılan bir açıklama da akp yanlısı olan ab nin tutumunu hergün oldugu gibi bugünde gözler önüne sermektedir Türk yargısına karışmaları bile ne kadar taraflı tutum içinde olduklarının açık belirtisi degil midir? Ab nin herzamanki tutumu bu ülkeyi kendilerine daha iyi kim hizmet ediyorsa onun yanında olmak şeklinde şekillenmiştir,uyum sürecinden başvuru yaptıgımız günlere dek ab nin bu memleket hakkında tek olumlu iş yapacagına yada karar alacagına tanık olmadım tıpkı 301,idamın kalkması,düşünce özgürlügü gibi maddelerde kendi ülkelerinde alasını uyguladıkları hüküm ve kanunları burada bölücüler ve hain odakların emeline sunmak için yaptıkları baskılar sonucunda bu ülke üzerindeki emellerini görmemek için sanırım kör olmak lazım ab ye karşıyım Türk Birligi taraftarıyım esenlikler.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.06.2008, 16:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Şimdi bu avrupa devletleri bizi direk olarak aralarına almak istemiyorlar,fakat dolaylı yollardan yani ilerde Bize muhtac olacaklarını bildikleri içinde bizi aralarına almaları gerektiğini düşünmektedirler.
Fakat onlar bize her halukarda mecburlar aralarına almayada mecburlar,
ama kacan kovalanır felsefesini uyguluyorlar.
Eğer avrupa bizi almazsa(ki mecbur almaya) Biz TÜRKÇÜlerin yegane hedefimiz olan Asyaya Donecektir yuzunu ve Asyalı soydaslarımızla İttifaka yonelecektir (tabi istikrarlı hukumetlerle) TÜRK TURANı avrupanın ve abd nin TÜRKİYE ve ortadoğu uzerindeki butun planlarının cokmesine neden olup dunyaya yeniden TÜRK Hakimiyetini getirecektir.
Tabi avrupa bunu bilmiyecek kadar saf değilki bizi arasına bu yuzden almak istiyecek ve Süper Gücün TÜRKlerin elinde olmasını gormektense.Tayyip erdoğan ve kurmayları gibi olan hukumetler sayesinde avrupanın piyonu olan bi Türkiye'yi gormek avrupalılar için daha karlı olur.
Benim şahsi kanaatimce avrupa birliği gibi kıytırıktan bi birliğin pesinden kosmamızın sebebinide anlıyorum kendimce fakat.TÜRK Birliği gibi Ulu Bi olgu varken o keferelere kendimizi onlara mahkummusuz gibi gosterilmesinin sebebini anlamıyorum.
Ben avrupadan değil hep TÜRK Birliğinden TURANdan yanayım.
Bu benim şahsi düşüncem,değerli büyüklerim yanlıslarımı varsa insallah uyarır ve düzeltirsiniz yanlıslarımı.
Saygılarımla Esen Kalın
T.T.K
NogaY70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.06.2008, 19:57   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Alıntı:
NogaY70 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şimdi bu avrupa devletleri bizi direk olarak aralarına almak istemiyorlar,fakat dolaylı yollardan yani ilerde Bize muhtac olacaklarını bildikleri içinde bizi aralarına almaları gerektiğini düşünmektedirler.
Fakat onlar bize her halukarda mecburlar aralarına almayada mecburlar,
ama kacan kovalanır felsefesini uyguluyorlar.
Eğer avrupa bizi almazsa(ki mecbur almaya) Biz TÜRKÇÜlerin yegane hedefimiz olan Asyaya Donecektir yuzunu ve Asyalı soydaslarımızla İttifaka yonelecektir (tabi istikrarlı hukumetlerle) TÜRK TURANı avrupanın ve abd nin TÜRKİYE ve ortadoğu uzerindeki butun planlarının cokmesine neden olup dunyaya yeniden TÜRK Hakimiyetini getirecektir.
Tabi avrupa bunu bilmiyecek kadar saf değilki bizi arasına bu yuzden almak istiyecek ve Süper Gücün TÜRKlerin elinde olmasını gormektense.Tayyip erdoğan ve kurmayları gibi olan hukumetler sayesinde avrupanın piyonu olan bi Türkiye'yi gormek avrupalılar için daha karlı olur.
Benim şahsi kanaatimce avrupa birliği gibi kıytırıktan bi birliğin pesinden kosmamızın sebebinide anlıyorum kendimce fakat.TÜRK Birliği gibi Ulu Bi olgu varken o keferelere kendimizi onlara mahkummusuz gibi gosterilmesinin sebebini anlamıyorum.
Ben avrupadan değil hep TÜRK Birliğinden TURANdan yanayım.
Bu benim şahsi düşüncem,değerli büyüklerim yanlıslarımı varsa insallah uyarır ve düzeltirsiniz yanlıslarımı.
Saygılarımla Esen Kalın
T.T.K
Yanlışlarım varsa düzeltirsiniz demişsin, evet yanlışların var ve düzeltiyorum bak anda, avrupa birliği bizi almaya mecbur değil olsa bile biz Türkleri arasına almaz. Atsızcı kalemler, bölümünde bazı avrupa birliği ile ilgili makaleler var, ve avrupa birliği yani, yani yeni roma birliği bizi almaz çünkü, bizleri düşman bilmiş ve bellemiş, tarih şahittir, ve belgeler sonsuzdur. Sen bu yeni dünya düzenini yani bu günümüzü pek kavramış değilsin anlaşılan. günümüzde savaşlar, istilalar tek bir sebepten yapılır o neden de Türk ırkıdır. Adıda Türklerdir büyük ortadoğu projesi denilen proje Türklere karşıdır. Adı büyük ortadoğu projesi, bence ve kanatimce geçerli adı Büyük israil projesidir. Bu projenin gerçek amacı BÜYÜK ASYA PROJESİDİR yani Türk ırkını, asyadan uzaklaştırmaktır. Mesela afganistanın istilası doğalgaz güzergahını ele almaktır. Irakı istilası, petrolü ele almaktır v.b devam edebilir. Samuel hantington denilen cia ajanı bir kitap yazmıştır okumanı tavsiye ederim, adı medeniyetler çatışması. Dünya milletlerinin ve cemiyet ve örgütlerinin gözü Türk devletinin ve topraklarının üzerindedir. Sana tavsiyem oku araştır, yoksa sen kayıp bir vakıa olursun.
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.06.2008, 20:21   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 8
Artık Türkiye'de AB konusunda konuşmak zaman kaybından başka bir şey değildir.

TRUMAN DOKTRİNİ ÇOKTAN TARİHE KARIŞTI.AVRUPA BİRLİĞİ DE ZAMAN AŞIMINA UĞRAMIŞTIR VE ARTIK BİR İŞLEVİ YOKTUR.
Yüzbaşı Selahaddin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
ab , hafıza , Konusunda , tazeleme

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler