![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ABD TV yayınlanan Ermeni Belgeseli oylaması lütfen katılın
ABD'nin önemli ve cok izlenen kanallarindan biri olan PBS'de
Ermeni Soykirimi iddialarini destekleyen bir belgesel yayinlandi ve tabii ki belgesel Ermeni sponsorlugunda hazirlanmisti. Aslinda belgesel sonrasinda yayinlanmasi beklenen, Türk tarihcilerinin de bulundugu, program objektif bir tartisma programi da yayinlanacakti. Fakat Ermeni lobisinin cok guclu olmasi ve oylamalarda bizi geçmesi nedeniyle buradaki Turklerin bütün cabalarina ragmen yayinlanmasi önlendi. Sonrasinda gonderilen bir cok sikayet mektubu nedeniyle bu tartisma kismi icin tekrar bir oylama yapiliyor. Arkadaslardan ricamiz sadece birkac saniyenizi ayirmaniz ve ASAGIDAKI LINKE gidip oyunuzu "evet, degisik görüslerdeki tarihcilerin tartismasi, filmin dayanaginin anlasilmasini arttirir"( Yes, allowing historians with differing views to debate a film's premise helps increase understanding ) şıkkını işaretlemeniz ve bunu olabildigince FAZLA kisiye en kisa sürede yaymaniz . http://www.msnbc.msn.com/id/12412125 Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Balıkesir Bozkurtu
|
sağol türkbike kandaşım ben oyumu kullandım
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! DEYERI TURK BIKE KANDASIM,COK SAGOL,VAROL,BENDE KATILDIM
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
esenlikler,sağolasın.bende oyumu kullandım.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkürler Değerli Türkbike soydaşım.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler ırkdaşım...Ben de oyumu kullandım..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|