Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.07.2007, 02:59   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İşbara Yamtar adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 22
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ABDullah Yine Aday, İhtilal Olabilir!

ABDullah Gül bugün basın toplantısı düzenleyip "adaylığım devam ediyor" diyecek. Peki daha önce ABDullah'ın adaylığına karşı çıkıp sert bir bildiri yayınlayan ordumuz buna sessiz kalacak mı? Bence hayır. Ordu geri atmayacağına göre darbe de olabilir ihtilal de...
İşbara Yamtar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 04:16   #2 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 49
O zaman bu çok güzel bir haber. Demek ki erkenden askerin tekmesini yemek istiyorlar.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 04:46   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 25
tanrim biribunun şaka oldunu söylesin gerçekten sapıtacam delirmemek için sinir haplari içer oldum bu seçimden sonra
deşti_kıpçak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 08:03   #4 (İleti Bağlantısı)
SAVAŞÇI

İletiler: 46
Bence bekleyecek milletin nasıl bir hata yaptığını anlayana kadar nasıl bir tehlikeyle karşıkarşıya kaldıklarını akılları başlarına gelene kadar bekleyecek ben im tahminim bekleyecek sonuna kadar ve ozaman bir güzel kökten temizlik hepsi asılacak tabiki burda askerden medet umanlarında bi ders alması gerek milletimiz alışmış asker var devlet var birşey olmaz demeye demekki oluyormuş diyecek oyunu bir cuval kömüre atarsan olurmuş diyecek.
ATİLLA. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 08:48   #5 (İleti Bağlantısı)
Mustafa Kemal'in Bozkurtu

Türkiyem! adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Karşı olan kanadın sert tepki koyması lazım ki ordu güven toplasın ve cumhurbaşkanlığına müdahale etsin.Eğer karşı kesim tepki koymazsa ABDullah 12.cumhurbaşkanı olur.Bu süreçtede son satışları yaparlar.Kafalarına göre yasaları çıkartırlar.Hatta 301 bile çok rahat değişime gidebilir.Modern Türkiye'nin kalesi Çankaya'da şeriat ağına düşerse vay halimize.
Türkiyem! Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 09:53   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
olursa iyi olur
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 11:06   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BİLGEKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
"GÜL, NEDEN OLMASIN?"

Emekli Orgeneral Başer, AK Parti'nin cumhurbaşkanlığı için Abdullah Gül'ü yeniden aday göstermesine ihtimal vermediğini belirterek, "Ben, Erdoğan'ın da Gül'ün de, partinin adayının kamuoyunda yol açtığı tepki neticesinde milyonlarca insanın protesto için meydanlara döküldüğünün bilincinde olduklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Başer, "Gül neden olmasın?" biçimindeki soruya karşılık olarak da, "Bakın. Gül, harika ve de çok iyi bir insan. Ama başka sebepler var" dedi.

"Mesela, yasalarca kamusal alanlar girişi yasaklanmış olan türban takan bir eşi olması mı?" sorusuyla Başer tarafından şu şekilde yanıtladı: "Sadece o mesele değil. En azından bu, temel mesele değil. Kendisinin geçmişteki bazı beyanatları, cumhuriyet karşıtıymış gibi bir izlenim uyandırmıştır. İnsanlar kişinin geçmişine bakıyorlar: Bu, zihniyeti anlamak için gerekli."

Başer, Meclis dışından bir kişinin cumhurbaşkanı yapılmasından yana olduğunu da belirterek, "On'larca aday var. Şu an aklıma mesela, Hikmet Çetin geliyor. Ama daha pek çok aday da var. En iyisi, partiler dışından bir isim bulmak" diye konuştu.
BİLGEKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 13:05   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Eğer bu millet onca yaşanan olaya rağmen %50ye yakın oyla akpyi başımıza getiriyorsa, gül'ün de cumhurbaşkanı olması gayet normal. Diğer bir taraftan ben istiyorum gelmesini ki TSK'nın eline bir silah daha verilmiş olsun. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar. Ama Türk'e ihanetin sonunun ne olduğunu da iyice bir araştırsınlar.
motunyabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 15:45   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

kardeşlerim flaş bir haber demin n tv yi izliyordum haberleri abdullah gül adayım diye açıklamada bulundu bununda dahasi yeni aldiğim istibarata göre türkiyenin yunanistana bakan 6 adasi sanirim ayvalık açıklarinda bazi adalar satışa çıkariılmış
Alt 25.07.2007, 17:03   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

PKK'nın siyasi kanadı DTP'den Abdullah Gül'e destek geldi.

TIKLA
Alt 25.07.2007, 17:07   #11 (İleti Bağlantısı)
Türk , Türkçü , Atatürkçü

KızılKurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
Tek yol D.A.R.B.E !
KızılKurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 17:19   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 544
Abdullah aday olmayacaktır. Daha fazla ortamımı germemek için. Cumhurbaşkanlığı seçimini çok iyi kullanıp, milletimize kendilerini mağdur gösterip, müslüman cumhurbaşkanı seçtirmediler diyip, salya sümük ağlamaktan geri kalmayıp bizim saf ve cahil milleti çok iyi etkileyip %46 lık oya sahip oldular.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.07.2007, 17:21   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Alıntı:
YALINSAK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Abdullah'ın aday olmayacaktır. Daha fazla ortamımı germemek için. Cumhurbaşkanlığı seçimini çok iyi kullanıp, milletimize kendilerini mağdur gösterip, salya sümük ağlamaktan geri kalmayıp bizim saf ve cahil milleti çok iyi etkileyip %46 lık oya sahip oldular.
Abdullah Gül, bugün yaptığı açıklamada "Kararım meydanların işaretini görmezden gelmemek yönünde" diyerek adaylığını ilan etti zaten. CHP yine Gül'ün adaylığına karşı çıktı, DTP destek verdi ama MHP henüz sessiz. Gül adaylığını açıklamaış ama MHP "biz oylamaya katılmayacağız" deme cesaretini gösteremedi! Cumartesi günü MHP toplanıp kararını açıklayacakmış!
Alt 25.07.2007, 17:26   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

BURADAN MHPLİ millet vekililerine sesleniyorum eğer gerçekten türkçü iseniz gerçekte damarlarinizda bir nebze olsun türk kani varsa tepkinizi ortaya koyun karşı çıkın şu dtplilere mecliste bir araba sopa dayak çekin gerçekten türkçü iseniz ki değil siniz biliyorum yada damarlarinizda bir nebze olsun türk kani kaldi ise diyerek düzeltiyim
Alt 25.07.2007, 17:35   #15 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Alıntı:
deşti_kıpçak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
kardeşlerim flaş bir haber demin n tv yi izliyordum haberleri abdullah gül adayım diye açıklamada bulundu bununda dahasi yeni aldiğim istibarata göre türkiyenin yunanistana bakan 6 adasi sanirim ayvalık açıklarinda bazi adalar satışa çıkariılmış

Adalarla ilgili istihbaratın nerdn kandaşım , önemli bir konu bu...
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
abdullah , aday , olabilir! , İhtilâl , yine

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler