Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.03.2008, 14:59   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 31
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Abdüllatif senere Masonlardan ödül

Abdüllatif Şener'e Masonlardan ödül
Eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener, Rotary Kulüpleri toplantısında 'şeref üyeliğine' seçildi.

Ankara’daki Tandoğan, Kale ve Yıldız Rotary kulüplerinin organize ettiği ve basına kapalı olarak 19 Şubat’ta Büyükhanlı Otel’de gerçekleştirildiği öğrenilen toplantıya Abdüllatif Şener de katıldı. Vakit’in haberine göre, Şener “şeref misafiri” olarak katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Şener’e “katılım belgesi” takdim edildi. Katılım belgesini Yıldız Rotary Kulübü Başkanı Aytuğ Atabek’in elinden alan Şener’in “Rotary Dernekleri Şeref üyesi” de seçildiği iddia edildi.

Bu adama dikkat! Masonlarin seref konugu,bu yerden bitmenin ne mal oldugunu anlamadan,birde bakarizki,basimiza bas olmus,tipinden ne kadar sinsi oldugu zaten belli,yoruma gerek varmi TTK
Gökkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.03.2008, 15:14   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Irkdaşım uyanık olun ve düşünün. Bu haberi hangi gazeteler, ne amaçla yaptılar. Bu haberi yapan gazeteler Akp'nin borzanları olan "Vakit" ve Star" gazeteleridir. Vakit ve Star gazeteleri yaptıkları bu haberle, Aldüllatif Şener'e karşı karalama kampanyası başlattılar. Peki bunu niçin yaptılar? Çünkü Akp'nin kapatılma olasılığının belirmesiyle birlikte Abdüllatif Şener bir parti kurabileceğini açıkladı. Tabii ki bu açıklama radikal dinci yobazların hoşuna gitmedi. Çünkü Abdüllatif Şener onların işine gelmiyordu.

Star Gazetesi'nde yazan Ahmet Kekeç'in şu yazısı bu konuyla ilgili her şeyi anlatmaya yetiyor:

Alıntı:
"Buna ‘Latif abi formülü’ deniyor.
Latif abi, adı üstünde, hem parlamento dışı muhalefetin görmek istediği ölçülerde ‘latif’ bir kişilik, hem CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, hem icabında devletçi, hem yerine göre ‘korumacı’, hem de AB’ye karşı... Karşı olmasa bile, en azından ateşli bir taraftar değil. Üstelik, Mülkiyeli olması hasebiyle hafiften komünist. Boş bulundukça Nazım’dan dizeler patlatıyor. Daha ne?
Alt 25.03.2008, 15:23   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Degerli kandasim sayin yöneticim,konuyla ilgili yaptiginiz yorum gercegin ta kendisi kutlarim,yalniz bu gercek,senerin masonlardan ödül aldigi gercegini,görmezden gelmemizimi gerektirir? Ben sahsen bu adamin ABDnin yedekte beklettigi bir sahis oldugunu düsünüyorum,yaniliyor olabilirim.Saygilarimla TTK
Alt 25.03.2008, 15:27   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Gökkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Degerli kandasim sayin yöneticim,konuyla ilgili yaptiginiz yorum gercegin ta kendisi kutlarim,yalniz bu gercek,senerin masonlardan ödül aldigi gercegini,görmezden gelmemizimi gerektirir? Ben sahsen bu adamin ABDnin yedekte beklettigi bir sahis oldugunu düsünüyorum,yaniliyor olabilirim.Saygilarimla TTK
O ayrı konu. Şu gündemdeki Tuncay Güven adındaki Sabetaycı Hahamla bile işbirliği yapan bir zihniyet için bunların hepsi normaldir.
Alt 25.03.2008, 15:31   #5 (İleti Bağlantısı)
Radikal Türkçü

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 95
Eleştiri yaparken öncelikle günümüz koşullarını göz önünde bulundurmalıyız.

Sayın Yöneticimizin yorumuna harfiyen katılıyorum çünkü; Abdüllatif Şener, Akp liler tarafından beğenilmeyen ve de onlar kadar radikal şeriatçı olmayan biridir. Hatta Türklüğünü, Akp lilere nazaran daha ön plana çıkaran birisidir. Tabi tüm bunlar da bu şahsın bizlerin gözünde olan sicilini etkilemez fakat, kendilerine kötünün iyisi diyebiliriz.

Nabza göre şerbet verilmelidir.
KUBİLAY KAĞAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.03.2008, 15:43   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Abdüllatif senerin,Türk soylu olmadigi yazilip cizilmisti,cecen oldugu ileri sürülmüstü,secimlerden sonra,ABDnin ankara büyükelciligine ziyarette bulunmus,ajan vilsonla görüsmüstü,ne konustugu hususunda aciklama yapmamisti,benden söylemesi, bu adama dikkat TTK
Alt 25.03.2008, 15:50   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118
Şenerin çerkez olduğunu okumuştum sanki kendisini sevmem ama genede şeriatçı gürcülere ve araplara karşı laik(?) çerkez kötünün iyisi gibi olmalı.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.03.2008, 16:56   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 65
Annesinin Çeçen, babasının Karaçay Türk'ü olduğunu okumuştum bende..
Gökdeniz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.03.2008, 17:53   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Bu konu hakkinda degil ama benim kafama bu AKP doneminde iyice yukselen hediye dagitma olayi kafama takildi. Baska bir konuda acmak istemedim. RTE'nin yurt ici gezilerini bilirsiniz. Birkac gun once saniyorum Manisaydi, toplananan kalabaliga mesir macunu atiyorlardi. Neyse, kendisine tahsis edilen otobus ile cadde de hareket halinde ki otobusun kapisinda ayakta durmus cadde kenarinda bekleyen topluluga frizbi atar gibi birseyler firlatiyordu.

Bu kadar kucuk dusurucu birsey olabilir mi? Insanlarda hic mi mantik yok? Bu ulke bir arab veya Afrika'nin en fakir ulkesi mi ki insanlar bir cikolataya bu kadar hucum edip kendisini dusurebiliyor?
Bekbars Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.03.2008, 18:03   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Bekbars adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

Bu kadar kucuk dusurucu birsey olabilir mi? Insanlarda hic mi mantik yok? Bu ulke bir arab veya Afrika'nin en fakir ulkesi mi ki insanlar bir cikolataya bu kadar hucum edip kendisini dusurebiliyor?
Atalarını, töresini unutanlarda ve geçmişi ancak 1071 yılına kadar uzananlarda gurur olur mu? Bozuk din anlayışı bu milleti hem gurursuzlaştırdı, hem vicdansızlaştırdı, hem soysuzlaştırdı hem de aptallaştırdı.
Alt 26.03.2008, 00:14   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Benim için akp ile yola başlamış şahısların daha sonra yollarını ayırıp savaş açsalar bile birbirlerinden farkları yoktur çünki bir zamanlarda rte hocanın sağ koluydu ne oldu bi anda düşman kesildiler zihniyet değiştimi hayır o yüzden benim için rte neyse şenerde odur benim kendi kanımca. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 00:59   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
Biri Mason'lardan ödül alır,öbürü Yahudi'lerden Üstün Cesaret Ödül'ü alır,ABD'den icazet alır,AB'ne girmek için Ülke'yi bölmeye uğraşır,bölücüler bunların sayesinde meydanlarda gayet rahat bağırır,ölü taklidi yapıp sonra dirilirler, Ülke'me kafa tutarlar,%47'lik Vatandaş olmaktan rahatsız olup,kendisini "Ümmet" toplumu haline getirmeye çalışan Arap'lara özenen Halk'ta,bunları el üstünde tutar,eşleri başörtülü,bunlarda namaz kılıyor diye,gider oy verir...Yavaş yavaş ne oldukları meydana çıkıyor bunların,ama UYANMIŞ bir MİLLET olması lazım ki, bu zihniyetlerden kurtulalım.Ayrıca bu Radikal İslam'cı,Fetoş destekli Vakit Gazetesi Başbakan'ının Cesaret Ödülü'nü niye sürmanşet yapmadı,orası da ilginç!
Ay_YıLDıZ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.03.2008, 02:03   #13 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 41
benım bildiğimde bu adam çerkez di....

Tanıyan herkes soyluyor... koyu bir arrapçı...

AKP den ayrılma sebebi Cumhurbaşkanı secılememesidir....

ama bunu medyaya hiç yansıtmadılar....

bakmayın siz...içlerinde çok fazla menfaat çekişmeleri var...

aynı zamandada K.rt hayranı...

koltuk kavgaları var....

tabi A.Gul ben olucam deyınce zaten araları Bulent Arınclada ve de tayyiplede bozuldu...

Arrapçı işte..menfaati için yaşar...
kanıkara Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 09:27   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 203
bu adamı tayyibin yerine hazırladıkları görülüyor... dinci-sağ iktidarlardan bıkmış birisi olarak bu adama karşı herhangi bir sempati duymuyorum..
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 22:43   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Abdüllatif ŞENER geçen hükümette AKP'nin Bakanlığını yaparken Vakit toz kondurmuyordu. Şimdi AKP ile arası açılınca Yahudi diye haber yapmaya başladı. İşte her zaman doğruları söylediğini iddia eden yobaz Vakit'in dürüstlük anlayışı...

Dinci basının hiç birisini elbette sevmiyorum ama Vakit'e karşı özel bir kinim var. En yalancı ve takiyeci olan Vakit bunların arasında...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler