![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Adana'dan selamlar....
Değerli kandaşlarım ilk öncelikle merhabalar.Ben Adana'dan Turgay.Sitenizi Adana'da yazan bir yazı sayesinde gördüm.Çocuk esirgeme duvarında Türkiye Türklerindir.Atsızcılar yazıyordu.Daha yolun basındayım.Siz değerli büyüklerimden öğreneceğim çok şey var.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Göktengri seni korusun çok güzel yakalamışsın fotoğrafı. Adana'da kro istilası hala devam ediyormu yoksa biraz yavaşladı mı?
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
Aramıza, gerçek Türkçülerin yanına hoşgeldin umarım kalıcı olursun.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aramıza hoşgeldin ırktaşım. Atsızcılar boş durmaz.
Feysbuk ve yutup Türkçüleri gibi sanal değildir. Pek fazla konuşmasalarda icraat yaparlar. Sende bu duvar yazısı sayesinde bize ulaştın ne mutlu sana ve Atsızcı Türkçülere. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşgeldiniz.Kanına layık olan her TÜRK'ün izleyeceği yol TÜRKÇÜLÜKTÜR.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aramiza hosgeldin kandasim. Umarim kalici olursun. Ayrica ilgili basligi bulup sohbet odasina gelebilirsin. Türkcülük ve ilgili konulari forumdan daha hizli sekilde sohbet odasindan ögrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Değerli kandaşlarım hosbulduk.Anlıyamadığım kalıcı olmamı yazmıssınız neden böyle bir şey yazdınız.
Birde merak ettim otağımızda Adanalı Irkdaşlarım varmı? Yazıyı yazan arkadaslarımla eğer isterlerse tanışmak isterim. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım,tanışmak için sesli sohbet odasına gelmen gerek.Odaya gelen bütün Türkçüler birbirlerini tanırlar.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kalıcı olmanı yazmışlar neden mi? Duvarda okuduğun bir yazıyla kabaran duygularını daha da perçinlemen için, bildiklerinden daha fazlasını öğrenebilmen için, kanının farkına varabilmen için, hazır içinde bir şeyler kıpırdanmaya başlamışken daha fazlasını uyandırabilmek için, kendi ırkını tanımayan ya da yanlış tanıyan eziklerin arasında seni kaybetmemek için... Daha saymamı ister misiniz?
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aramıza hoşgeldiniz
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|