Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.07.2007, 15:59   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Adanalı_YörükBeyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Adanalı Bir Türkçü

Seçimlere aynen dağda olduğu gibi kamplaşarak başlayan kahrolası kürtler dtp yi başa getirebilmek için nazmi gür adında bir peşmerge bağımsızı desteklediler Adanada.Seçim sırasında bunlarda bir heyecan bir sevinç.Göç edip talan etmeye çalıştıkları Adana ya birde seçim tokadı atacaklardı.sonrasında şapşallar anca %5 oy aldı ve milletvekili çıkaramadılar.Ardından bu köpekler adliyeye koştu ve red talebinde dava açtılar.Fakat beklemedikleri bişey oldu.Saygı değer Adanalı Türkçü bir ağabeyimiz adliye önünde elinde mikrofonla bunların karşısına geçti tabii arkasında fedai Türk Birliğiyle(ırkdaşlarla) ve şu okkalı sözler dökülüverdi dudaklarından:
''Tanıtayım burası Adana.Asırlardır bereketli,Asırlardır Muazzam ve Asırlardır TÜRK lüğünü korumuş bu şehir.Şimdi siz kalkmış dağdan gelip Biz bağdakilere dil uzatıyorsun.bunun mantıksal bir açıklaması yok.Şimdide ülkeyi bölmek için 1 tane bile milletvekili çıkarabilmek için yırtınıyorsunuz.Kusura bakmayın biz adanalıyız ve burasıda adana.gidin d.bakırdan mı mardindenmi nerden çıkartırsanız çıkartın.ama burda karşınızda daima bizi bulacaksınız''
Tanrının Selamı bu Irkdaşımızın üzerinde olsun.
Adanalı_YörükBeyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 16:11   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
adanaya selam olsun...
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 16:19   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Örnek alınılacak bir davranış bence...
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 17:00   #4 (İleti Bağlantısı)
869
Türkçü Bozkurt

869 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 52
Kusura bakmayın biz adanalıyız ve burasıda adana.gidin d.bakırdan mı mardindenmi nerden çıkartırsanız çıkartın.ama burda karşınızda daima bizi bulacaksınız''

Sanirim o Türkçü arkadasa Diyarbakir ve Mardin'in de Türkiye sinirlari içerisinde Türk Sehirleri olduklarini hatirlatmamiza gerek yok.
Lütfen Güneydogu Anadoluya sahip çikalim Istanbul Ankara bizler için ne ise Sanliurfa Diyarbakir'da O dur. Bu soysuz kekolara degil Toprak, ahir gübresi bile vermeyiz.

TTK

Mustafa Kemal ATATÜRK

869 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 17:55   #5 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Diyarbakır ve mardin Türk illeridir ve kürt istilası altındadır. Oradaki kürt nufusu eritilmelidir.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 19:08   #6 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
........................
Yönetici notu: Otağ kurallarına uymayı unutma.
Alt 15.10.2007, 03:11   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 61
Katılmamak elde değil kandaşım.Adana'dayım ve kürtlerin istilasından bıkmaya başladım.Her alanda karşıma çıkıyorlar.
SonTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.10.2007, 02:40   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ferengis adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 90
Esenlikler dilerim

otağa yeni üyeyim ve bu ilk iletim olacak.Bende çocukluk dönemimde Adana daydım.Bizim bulunduğumuz sokağın bir altı kürt sokağı idi.kürt çocuklarla sürekli kavga ederdik,taşlardık birbirimizi.iş oyuna gelince hemende yamaşıverirlerdi.çocukluklarından dönekler bu kırolar.sonra çocukluk merakıyla sorardık siz kürtmüsünüz diye?kem üm ederlerdi;"yok ya aslında biz Türk üz "derlerdi.soysuzlar,kendi kimliklerinden utanırlardı.eee kürdüz deseler biliyorlarki onları hep dışlayacağız oyunlarımıza almayacağız.bunların büyükleride aynı titrekler çıkıpta evet biz kürdüz diyemezler.hep kem küm edip istemeye istemeye Türk üz derler.vBu anlattığım kürt sokağı kürt değilde zaza yız falan da derlerdi.zazanın kürtten farkı ne?bu konuda bilgiye ihtiyacım var..sağlıcakla kalın kandaşlarım.
ferengis Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.10.2007, 02:51   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 582
Alıntı:
ferengis adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
otağa yeni üyeyim ve bu ilk iletim olacak.Bende çocukluk dönemimde Adana daydım.Bizim bulunduğumuz sokağın bir altı kürt sokağı idi.kürt çocuklarla sürekli kavga ederdik,taşlardık birbirimizi.iş oyuna gelince hemende yamaşıverirlerdi.çocukluklarından dönekler bu kırolar.sonra çocukluk merakıyla sorardık siz kürtmüsünüz diye?kem üm ederlerdi;"yok ya aslında biz Türk üz "derlerdi.soysuzlar,kendi kimliklerinden utanırlardı.eee kürdüz deseler biliyorlarki onları hep dışlayacağız oyunlarımıza almayacağız.bunların büyükleride aynı titrekler çıkıpta evet biz kürdüz diyemezler.hep kem küm edip istemeye istemeye Türk üz derler.vBu anlattığım kürt sokağı kürt değilde zaza yız falan da derlerdi.zazanın kürtten farkı ne?bu konuda bilgiye ihtiyacım var..sağlıcakla kalın kandaşlarım.
Otağımıza hoşgeldin .

zaza krolarıyla ilgili bilgilere buradan bakabilirsin. Ayrıca üstteki "Arama" kısmından merak ettiklerini aratabilirsin.

http://www.atsizcilar.com/forum/zaza...highlight=zaza
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.10.2007, 16:34   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
ben kürtler yüzünden dışarıya gittiğimde adanalıyım demeye utanır oldum çünkü artık insanlar adanayı kürt sanıyorlar.bunun yanında adana dışarıda pisliğiyle tanınır oldu.bıktım artık ya.bun primatlar dışardan gelip adanaya yerleşiyorlar ve hemende adanalı oluyorlar sonra dışarı çıktıklarında da adanalıyım diyo bunlar
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.10.2007, 17:56   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 83
Alıntı:
avsarli adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ben kürtler yüzünden dışarıya gittiğimde adanalıyım demeye utanır oldum çünkü artık insanlar adanayı kürt sanıyorlar.bunun yanında adana dışarıda pisliğiyle tanınır oldu.bıktım artık ya.bun primatlar dışardan gelip adanaya yerleşiyorlar ve hemende adanalı oluyorlar sonra dışarı çıktıklarında da adanalıyım diyo bunlar

haklısın kandaşım. Önce dedeleri doğumuzu işgal etmiş. Oralı olduklarını iddia ediyorlar. Şimdi de torunları gelip Adana'ya yerleşiyorlar ve onlar da Adanalı'yım diyorlar. Bu çok sinir bozucu bir durum.

ATSIZ
ogulcak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.10.2007, 22:08   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Alıntı:
avsarli adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Haklısınız maalesef. Geçen gün iş nedeniyle gittiğim bir konferansta, kıronun biri bana 'Tunceli'li misiniz?' diye sordu. Adana'lıyım deyince orada da bizler çoğuz diye küstahlık etti. ADANA'da benim gibi TÜRKMENLER çoğunluktur lafımı duyunca kesti böğürtüsünü kıro. Tunceli de Adana da her ilimiz TÜRK'lerin. Kafalarına yazıp, susturacağımız günler gelecek TÜRK' lerin uyanmasıyla birgün.
Alt 19.10.2007, 01:41   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Asil_Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Kandaslar bana bi kıro sordu nerelisin diye bende adanalıyım dedim hemen kürtçe bisey söyledi ben Türküm lan dedm kürtçe bilmem (bu arada kürtçe diye bi dil yoktur) ya adana bizimdir deyince burnu kırık evden cıktı arkadaslarla kendimizi tutamadıkta Adanalıya agır gelir o laflar
Alt 19.10.2007, 10:46   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
sadece bu değil arkadaşlar bir de bunlar dışarı gittikleri zaman önüne gelene çatıp "ben adanalıyım sizi bilmem naparım" gibi laflarla karşısındakini korkutmaya çalışıyorlar. tabi bunu gören insanlar adanalılar kavgacı pislik olarak görüyorlar.Ben bu olayla üç kez karşılaştım.bunlara aslen nereli olduklarını sorduğumda adıyaman urfa gibi cevaplar verdiler. arkadaşlar sizde böyle olaylarla karşılaşırsanız bunları deşifre edin, bunların gerçekte kürt olduğunu, adanalı Türklerin böyle insanlar olmadıkları konusunda insanları bilgilendirin.
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.10.2007, 11:08   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Alıntı:
Asil_Türk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaslar bana bi kıro sordu nerelisin diye bende adanalıyım dedim hemen kürtçe bisey söyledi ben Türküm lan dedm kürtçe bilmem (bu arada kürtçe diye bi dil yoktur) ya adana bizimdir deyince burnu kırık evden cıktı arkadaslarla kendimizi tutamadıkta Adanalıya agır gelir o laflar
Eline sağlık kandaşım Tanrı bileğimize kuvvet versin.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler