![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ADIM HEYECANDIR ADIM AZERBAYCANDIR!
ADIM HEYECANDIR ADIM AZERBAYCANDIR!
Adım heyecandır Adım Azerbaycandır Adım Tebrizin demir aşığının paslı dodağında Musallada yandırılan saz çanağında Bebekde menem beyreqde menem, qanlı bayraqlı Babekde menem Dedem qorqudun qopuzlu dili Adım Tomrusun qanlı elidir At üstünde yaşayan Atillayam Döyüşde qara qaçqa, qır at, boz atilayam Dünyanı ikiye bölen bir oxam, yanı oxtayam Deli kürem, qalabaliqam, arazam yanı qarabalıqam Gögde ses gelse müslim maqamayevin gümüşü sesi Yerde üzeyir koroğlusunun otuz yedisi Şah ismailin saz qılıncıyam Muezzin emının azan şarqısı Burlaxatunam çiçegem, yanı göyçeyem Bülbülün neğmesiyem, xanın sesiyem Tarix menden nefes alıb verir Azıq mağarasında, Türkün qızıl kitabiyam Qarabağ şikestesinde, hay hay ağlayan çeneyem Qurd tek meleyen qarabağam, qarabaxtam Qurd tek ulayan çeçenistan Orxun yazıları ellerinde göyeren Türkistan Qar kimi aydınam hava tek yayğın Tanrıyam ,yaradan menem, yaranış menem, yaranmış menem Güneş resuluyam, möcizem qarmandır ve eşq ilahesi Şamandır Gücüm Dede qorquddur, Bozqurddur Çin duvarları qorxusundan tikilen, döyüşçü menem Quldur allahların qudur şeytanların Yalancı şahnamelerınde yazılan Türkem! Toy düyünlü Turanam Qara devde menem, qara evde menem Kuruş şahın qatiliyem Helede ki var öküz rüstemin saqqalından... Deli dumrulam ey Oğuzdur babam Seni nece başa salım men efrasyabam Ergenekondan başlanan yazam Ve eşhedı qarabağ şikestesinde oxunan namazam Yanı Tebrizde namaz üste yandırılan sazam Turanın ağ almasıyam Uralam, Altayam, göy gölem yanı el gölüyem Urmu gölünde asuvan yumruğu, üsyan yumruğu Ve Türk dünyası kimi, bölük bölük bölünen xezerem Türk tarixli toprağı at üstü gezerem Dedim ki settarxanam, hemi üsyanam seferxanam xan kendinde xanam Ağrı dağında Paşa sancı deresinde Pesyan Eloğluyam, emoğluyam, koroğluyam Çalanda orkstra veten oölu coban qara, reşid Behbudovam Ve şaqqıldayanda klaşinkofla reşid Dostumam Dilim qarabağ atlarının kışnertısıyle Qaradağ Qurdlarının ulama sesi Ve xan şuşıniskinin, qarabağ şikestesinin ortaq sesidir Gürgenç'de Atsız Türbesi Ereb çöllerınde berno tek atılan kerkükem, Fars böyründe sancılan Qaşqay Kürd alnında çiban sulduz, yer küresinde bir ulduz Rus gözüne tir kamanam, hemi çeçenistanam hemi dağistanam Ve donğuz gözetçisi qaban komnistlere Başqurdam Ve Beşyüz milyon deli Türke anayurdam Ve avrupa üreyinde qah qah gülen istanbulam Her yazılı tarixlerin varaqında Güneş kimi, hava kimi, qurşun kimi dolha dolam Of ey .. Qardaş! Sann verdiyim ögeylerin Buğazlarında qalan bal bellesiyem Ne ata bilirler ne uda bilirler ! Men Tanrını kaşılarında göyertmiş gög meçiden Ve bir kerpiç arası Min döyüşçü eken erkem ! Büsbütün tarixem büsbütün Türk'em Yanvarın 20 siyem, Azerin 21, behmenin 29 yanı qerib bir quzu Adım Anacandır, can can diyenlere canım candır Adım Heyecandır Adım AZERBAYCANDIR SEYIT MUGANLI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
AZERBAYCAN!
Sen ki üreğimde ganayan yara Senin ki talihin geceden gara Başını alıpsan gedirsen hara Ne olur özüne dön Azerbaycan Her köşe bucağı gan Azerbaycan Turan ülkesinin orta yerisin Gözümün ışığı nuru ferisin Aşkınla gönlümün yağı erisin Turanın balası can Azerbaycan Her köşe bucağı gan Azerbaycan Tebriz başka güzel Bakü bir başka Gence de Şeki de gelirsin aşka Tanrı birliğini gösterse keşke Kurulsa yeniden han Azerbaycan Her köşe bucağı gan Azerbaycan. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
UZ-UZE....
Cavid, bir oyan, gör nasıl uymuş hele millet Turanda yox olmaqdadır özgün medeniyet Tebriz, o böyük kend, ne qeder xaliyi idrak Din dairesinde o şeher mehv oluyor, pak Allah ile iblis barış yapmış o yerde Tesir edemez zülmete cadu de sehir de Dün Allah olan çevrilib olmuş bu gün iblis İblis, o müemma bu özümsüzlüye bais Ev yıxmada, can yaxmadadır din ve şeriet Qan tökmede din xadimi, iblise ne hacet? Türk insanı ta kendisine varmayacaq ya Heyhat, dağılmaz bu beyinlerdeki xülya Tarix, o dayanmaz, bize bu sirri duyurdu Cavid, bir oyan ey ulu ruh, seyr ele yurdu Ver bir buyuruq, ver de bu millet bir ayılsın Külliyete varsın da bu dünyada sayılsın Ey ruhi müqeddes, bize yön ver bize ey heqq En gel de hülul et bize ey kamili mütleq Idrakını Türk gencliyinin beynine endir Ölgün bu ulus ruhunu dindir ve isindir Biz ehde vefa etmede Türküz, ulu esger Vicdanımız, idrakımız ister, seni ister Ver bir buyuruq, ruhumuza şöle saçılsın Özgürlüye, özgünlüye de yollar açılsın Yoxdur da esaretde seadet, duyar olsaq İşte o zaman qurtulacaqdır veten ancaq İndi Qarabag bağrını sökmekdedi düşmen Ol ruhi müqeddes çağırıb söyleyir: hey… sen… Qalx, qurtuluşun destanını tarixe bir yaz Qalx ölkeni özgur qıl ehey, ey ulu serbaz. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ANDOLSUN BASCIMIZ MEMMET EMIN´E,
ULU ELCIBEY´IN ETDIYI BU YEMIN´E, YA ÖLUM,YA ISTIKLAL YUCE TURK ELINE, ANA YURDUM AZERBAYCAN QURTARACAGIZ SENI! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ANDOLSUN MILLI-QURTULUS YOLUM´A,
ISQAL OLMUS AGLAR DOGU TURKISTANIM´A, KARABAG´DA QOYAN...UREK- DAGIM´A, TURK ULKELERI QURTARACAGIZ SIZI. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
VARLIGIMIZ...ÖLMEKDEDI,
DUNYA BIZE GULMEKDEDI, DUSMAN ASI CÖLMEKDEDI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. KARABAGI DUSMAN ALDI, NAMUSUMUZ ELDE KALDI, YASAR ELIN DERDE SALDI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. VETENIMI rusya BÖLDU, YUZ BINLERCE BABAM ÖLDU, DOST AGLADI.DUSMAN GULDU, KALK AYAGA AZERBAYCAN. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
GUNEY,KUZEY VAHID CAN´DI,
GÖZU YASLI, KELBI KAN´DI, YARALANMIS BIR CEYRAN´DI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. HARAYLAYIR...ELIM BENI, QURTAR DEYIR DILIM BENI, AGLADIR TELIM,ANAM BENI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. AGLAMA AY GÖZEL VETEN, KURBAN OLSUN SENE BU CAN, GEYINEREM BEN´DE KEFEN, KALK AYAGA AZERBAYCAN. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ANA-DILIM NAMUSUM´DUR,
GÖZEL,GÖYCEK TAVUSUM´DUR, VARLIGIM,VARISIM,ANA DILIM´DI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. BIZ QAZANDIK INGILABI´NI, DEYISMEDIK, BIZ HERITE´NI, DERDE SALDIK BIZ BU VETENI, KALK AYAGA AZERBAYCAN. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
YUCE TURK ORDUSU!
Türk ordularının çerilerine Dağlar bile selam duracak bugün Ve Güneş doğarken gündoğusundan Kalpler "Türk, Türk!.." diye vuracak bugün! İstiklâl aşkıyla yanan yürekler Daha niye durur ve neyi bekler?! Haydi artık demirleşsin bilekler, Bir ırk zincirini kıracak bugün! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
CANIMI YAKIYOR
Kerkük dedikleri bir Türkmen ili Olanlari duydum deliyim deli Dur durak bilmiyor gözümün seli Iste bu yakiyor canimi benim Olanlar dondurdu kanimi benim Eskiyalar sehirleri basiyor Yasini büyütüp çocuk asiyor Dünya buna bilmem nasil susuyor Iste bu yakiyor canimi benim Olanlar dondurdu kanimi benim. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
DELI DUMRUL DEDEM BÖYLE BUYURDU
DELI DUMRUL DEDEM BÖYLE BUYURDU YIGIT KÖPRÜSÜNDEN NAMERT GEÇEMEZ GEÇERIM DIYENLER BASINDAN OLDU GAYRI BU KÖPRÜDEN NAMERT GEÇEMEZ YIGIT OLAN YÜREGIYLE SAVASIR NAMERT SAVAS BILMEZ VURUR SIVISIR YIGIDIN HALINDAN NAMERT SASIRIR GAYRI BU DIYARDAN NAMERT GEÇEMEZ YIGIDIN AZIGI YÜREKTIR YÜREK NAMERT OLAN DEYYUS DEGILDIR ERKEK BIZE BIZIM GIBI YIGITLER GEREK GAYRI BU MEYDANDAN NAMERT GEÇEMEZ YÜRÜ DELI GÖNÜL ALEM ER GÖRSÜN YIGITLER SAHLANSIN NAMERTLER GÖRSÜN DÜSMANIN AGLASIN YARENLER GÖRSÜN GAYRI BU DAVADAN NAMERT GEÇEMEZ DER TURANIM KAVLIMIZCE ER BUDUR YIGIT DOLANIRKEN NAMERT KUDURUR NAMIMIZLA NAMERT ÇADIRI YIKILIR GAYRI BU ÇADIRDAN NAMERT GEÇEMEZ. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|