![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Adolf Hitler'in bir sözü...
Bu sözü ilk defa duyuyorum, sizlerle paylaşmak istedim.
M.Kemal Atatürk büyük bir dehadır. Onun birinci öğrencisi Mussolini, ikinci öğrencisi benimdir. (Adolf Hitler) |
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Basbugumuz Ataturk dunyaya gelmis en buyuk dehalardan biridir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başbuğ Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk'ü dünyada bilmeyen yok .Hitler'in böyle bir söz söylemiş olup olmaması bizi çok ilgilendiren bir konu değildir.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bence de çok bir önemi yok ancak merak ettim,
doğruluk payı nedir bu sözün. Kaynak gösterebilir misiniz. Saygılar. |
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
atamızı birçok kişi örnek almıştır...
ancak örnek aldı diye onu sevmemiz gerektirmez yada fikirlerini benimsememiz...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK isen Övün Değilsen Diz çöküp İtaat Et!!
Hayran olmayan mi var Basbugumuzun asaletine, yüceligine Fakat andalarim bir noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Bu konu diger otag da bir ara konusulmustu yanlis hatirlamiyorsam. Bazi kendini bilmez suhursuz kendisine Türkçü deyip baska bir irkin milliyetçiligine hayranlik duymakta'dir,bu belki bilinçsiz yapiliyor, yada cahillikten. Yanilmiyorsam bunu otag yöneticilerinden biri dile getirmisti, yaniliyorda olabilirim: bir arkadasi'nin evinde "heil Atatürk" baslikli bir dergi gördügünü söylemisti. Adolph hitler bir Alman irkçisi oldugundan böyle sözler sarf etmis olamaz, olduysa bile bu iste bir sinsilik vardir.(arastirmam lazim) Sunu burda belirtelim, bizim ne nazi alman dan ne de fasist italyandan ögreneceklerimiz var! Bizler Türkçüyüz konuyu açan andam üstüne sakin alinmasin, sadece otagi gezenler ve o yönde bir hayranlik duyanlara kapak olmasi için böyle bir yazi olmasinda fayda oldugunu düsündüm. Saygilar Ensen kalin
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eşsiz insan ATATÜRK dünya sana minnettardır.
"Büyük devletler kuran atalarımız, büyük ve etkili medeniyetlere de sahip olmuştur. Bunu araştırıp incelemek, Türklüğe ve dünyaya bildirmek bizim için borçtur" -BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|