![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yöneticisi
|
Aferim Serdar Ortaç'a
Beyazıt Öztürk'ün Ntv'deki "Biri bana anlatsın" adlı programında, Kadir Çöpdemir denen milliyetsiz adamla Serdar Ortaç arasında özetle şöyle bir diyalog geçti.
K.Ç: "Her sanatçının tercih ettiği bir ülke vardır; kimisi Amsterdam'ı kimisi başka bir Avrupa ülkesini tercih eder. Senin de böyle bir tercih ettiğin ülke var mı?" (Soru, argo ve basit içerikliydi. Bu yüzden, sorunun argo ve basit olan bölümünü yazmayıp, kastedilmek istenen içeriğini yazdım.) Serdar Ortaç: "Benim o taraflara ilgim yok. Ben Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan gibi ata topraklarına, özümüze, gerçek Türklerin olduğu yerlere giderim, özümüzü unutmamamız gerekir" dedi. Serdar Ortaç'ı bu düşüncesinden ötürü kutlarız fakat "gerçek Türk" tabirini yanlış kullandı. Türkiye'de olan melezleşme ve kültürel bozulma oralarda da olmuştur. Bu, tüm milletler için geçerli olan bir durumdur. Sanatçılar, genellikle kozmopolit olurlar. Serdar Ortaç'ı da kimse, " O, Türkçü değil" diye eleştirmesin çünkü kimsenin ona Türkçü dediği yok. Ancak bu kadar yozlaşmış, kozmopolit ve milliyetsiz sanatçının var olduğu bir sanat camiasında, Serdar Ortaç gibi sanatçıları da takdir etmek gerekir.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Sanat camiası" denilen bu kalitesiz insanların cirit attığı, çirkef ilişkilerin yaşandığı, namus kavramlarının ayaklar altında alındığı bir ortamda böyle birinin kalkıpta Türk yurtlarından bahsetmesi gerçekten güzel bir davranış. Serdar Ortaç'ı bu davranışından dolayı kutlarım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sanat camiasındaki çoğu yapılan pislikleri sanata mal etmek. Sanat adına çalışıp didinenlere yapılan bir hakarettir. Hergün televizyonlarda orasını burasını açıp sanat adına bende birşeyler yapıyorum diye iddia eden lavukların suratına ne kadar tükürsek azdır.
Serdar Ortaç'ı bu davranışından dolayı kutluyorum. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Serdar Ortaci bu davranisindan dolayi kutlarim.Türk soylu diger sanatcilarada örnek olmasi dilegi ile..!!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Serdar Ortaç'ın bu tavrının yozlaşmış magazin camisanına örnek olması dileğimle...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Serdar ortaç beyi bu davranışından dolayı kutlarım, sanatçı olmak kendi kültürüne, değerlerine ve en önemlisi kendi milletinin yanında olup, sanat temsilcisi olmaktır benim görüşümce.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kimi amerikadan piç dölü alır,kimi kendini ermeniye yahudiye yaptırır.
Çoğu arkadan pompalı ve destekli sanatı sanatlıktan çıkaran insan müsveddeleri...Serdar Ortaç gibiler çok az bu yavşak piyasada ki bu beni mutlu ediyor.Kalbimden kutlarım kendisini.Hemşerim olarak ayrı bir gurur duydum.. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Türkçü
|
serdar ortaç...
sayın ırkdaşlarım bildiğiniz gibi kapanan forummumuzda serdar ortaçın ırkçı oldugu idda edildi ve bir videosu sunulmuştu...
buyrun serdar ortaç bu seferde azeri lehçesi ile bir türkü söylüyor...
|
|
|
|||
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
http://atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=2502
Serdar Ortaç'ın diğer sanatçılar gibi olmadığını ve milli hassasiyete sahip olduğu bir kaç hafta önce burda da işlemiştik. Serdar Ortaç'ın diğer sanatçılara örnek olması dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kandaşlarım benim bildiğim kadarı ile Ahmet Kayaya verdiği o güzel tepkiden a.kaya öldükten sonra ailesinden özür dilemişti bu konuda kesin ve net bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
saygılarımla
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Serdar ortaç gerçekten takdir edilecek davranışlar sergiliyor...
link vermek serbestmi bilmiyorum ama http://www.serdarortac.com.tr/(serdar ortaçın resmi web sitesi) adresinin forumundan serdar ortaç'a mesaj iletibiliyorsunuz, buradan otağımıza davet edebilir veya tebrik mesajları yollayabiliriz... |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Adına leke sürmüyorsa ne mutlu ona
|
|
|
|
![]() |
Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | Geri Bildirim Gelen Başlıklar | Tür | Tarih | |
| YouTube - bölücü piç ahmet kaya | Bu başlık | Geri bildirim | 23.02.2008 12:05 | |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|