Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.05.2007, 03:33   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Afyonlanmis Bir Millet ve Genel Secim!!!

Önümüzdeki temmuz ayinda genel secimler yapilacak. Partilerin güvensizliklerinden dolayi secmenler oy verecekleri partiyi secmekte zorlanmaktalar. Bir nevi yukari tükürsem biyik asagiya tükürsem sakal sözündeki gibi.

Benim asil sasirdigim ve bukadarda olamaz olmamali dedigim meseleyse AKP nin durumu hakkinda. Secim anketlerinin hemen hemen hepsi AKP yi birici parti konumunda göstermesi. Ayrica kendi capimda arastirmalarimda bu durumu dogruluyor. Büyük bir süpriz yasamaz isek AKP tekrar birinci parti olacak ancak tek basina ikdidar olmasi zor gözüküyor. Cünkü büyük bir ikdimalle 3 veya 4 parti meclise girecek.

Gecen 4,5 sene icinde olanlari görmemek icin sanirim kör olmak gerekiyor. Ama ne hikmetse AKP yinede birinci parti konumunda.

2002 secimlerinde AKP nin birinci parti olmasini hepimiz anladik cünkü iktidar partilerine tepkisiydi milletin yani denize düsen yilana sarilir misali. Ama nedense bu secimdede AKP birinci parti gözüküyor.

AKP yi savunanlar genellikle Islamiyeti öne sürüyor, imanli kimselermis. Benim anlamakta güclük cektigimse vatan satmanin Islamiyetle alakasi ne Islamiyet acaba bunumu emrediyorda biz bilmiyoruz.

Afyonlanmis MIlletimiz;

Ne toprak altindaki bayrak olmus Sehitlerimize yapilmis hakaretleri,

Ne Türk düsmanlarina yapilmis övgüleri,

Ne Basbugumuz ve anamiza yapilmis hakaretleri,

Ne gayri Türkleri simartmalarini,

Ne Irak, Kafkasya, Kibris ve Dis Türkler polikitalarini,

Ne Ermenilere, Rumlara ve Yunanlara uzatilan zeytin dallarini,

Ne ABD ve AB yalakaliklarini,

Ne Askerimizi kücük düsürmeye calismalarini,

Ne hirsizliklarini yolsuzluklarini,

Ne dini istismar ile aldatmalarini,

Nede bunlar gibi siralamayla bitiremiyecegimiz ihanetleri görmezlikten gelmektedir.

Adeta Türklüge ihanetin bayraktarligini yapan AKP ve ihanetin sembolü haline gelmis olan baskanlari R.T.E. yinede birinci olarak gözüküyorsa bu iste bir is var.

Bu kadar olan bitenden sonra AKP ye oy verenler kendilerine sormalidirlar "acaba ben ihanetin neresindeyim diye"

2002 secimleri tepki oylari neticesinde AKP ikdidar oldugunu yazmistim, bu yüzden kimseye pek kizmiyorum. Ancak önümüzdeki secimde AKP ye oy vereceklerin vatan sevgisiyle uzaktan ve yakindan alakalari olmadigi gibi ihanetede canak tutmus olacaklar.

Elbetteki Türkcüler olarak hicbir partinin yaninda deyiliz, lakin ihanetin icine bu kadar batmis hain bir partide görmedik. Hatta sahsen iddiali söylüyorum DTP bile bunlar kadar deyil cünkü onlar acik düsman oysa AKP sinsice devletimizin temel degerleriyle oynmakta.

Uzun lafin kisasi AKP ye oy vermeye hazirlananlar ihanetin tam icindedirler. Yok eger zerre kadar vatan sevgileri var ise kesinlikle AKP ye karsi durmalidirlar.

Afyonlanmis Milletimiz ayilmali ve bu ihanete karsi dik durmalidir.

TANRI TÜRK´ÜNÜ KORUYACAKTIR!!!
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
afyonlanmis , bir , genel , millet , secim!!! , ve

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler