![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ağrı
Ağrı ilinde varsa Türkçü kandaşlarım, tanışmak isterim. Görev yerim Ağrı'ya bağlı bir köy. Sohbet edecek fazla kişi bulamıyorum. Hafta sonları filan fikir alışverişinde bulunabileceğim, zaman geçirebileceğim kandaşlarım varsa özel iletiden bana mesaj atarlarsa sevinirim. Fazla sanal ağda bulunamıyorum, atılan mesaja birkaç gün sonra yanıt verebilirim.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu tür konular da özel ileti yoluyla konuşmayı çeşitli sakıncalarından dolayı tercih etmiyoruz, eğer bulunduğunuz yerde kandaşınız olup olmadığını merak ediyorsanız fırsat bulduğunuz da mutlaka sesli söyleşi odasına katılıp orada tanışmayı deneyin, bu tüm üyelerimiz açısından daha doğru bir yöntem olacaktır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hassasiyetinizi çok iyi anlıyor ve destekliyorum değerli yöneticim. Sohbet ortamınıza bir defa katılmıştım ve onure olmuştum. Katıldığım zaman özel olarak tüm bilgilerimi değerli Gök Yeleli Bozkurt'a iletmiştim. Gerekirse tekrar iletebilirim. Değerli Kemal ağbi ile de Ankara'da Seğmenler parkında görüşme fırsatım olmuştu. Fırsatım oldukça ve imkân buldukça aranızda olmaya çalışıyorum. Benim gibi bir görüşe sahip kişinin doğunun en ücra yerlerinde birinde görev yapmasının zorluklarını tahmin edebilirsiniz sanırım değerli kandaşım. Bu başlığıda çok fazla genel ağda olamadığım için açmıştım. Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yönlendirebilirsiniz. Umarım sık sık görüşme fırsatımız olur yöneticim.
Esenlikler. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Ağrı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|