![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
AHLAK VE İNSANLIK YOKSUNU
Üvey oğlundan dünyaya getirdiği kızını çöpe attı
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir kadının, üvey oğlundan dünyaya getirdiği kızını çöp bidonuna attığı iddia edildi. Gözaltına alınan anne, bebeğin çocuk yuvasına verilmesini istedi. Alınan bilgiye göre olay, Kadirli İlçesi Dere Mahallesi'nde sabah namazına giden bir kişi, çöp bidonunda ağlayan bir kız bebek buldu. İsminin açıklanmasını istemeyen kişi, durumu polise haber verdi. Polis, bebeğin, göbek kordonunun dahi kesilmeden, bir poşete konularak çöp bidonuna atıldığını tespit etti. Soğuktan donmak üzere olan bebek, hemen Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, aynı mahallede oturan ve bebeğin annesi olduğunu belirlediği 37 yaşında iki çocuk annesi Ayten B'yi gözaltına aldı. Doğum sonrası kanaması durmayan Ayten B, Kadirli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Ayten B'nin bir süre önce ölen eşinin oğlu Muhittin B'den olduğu belirtilen bebeği kabul etmediği, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yuvasına verilmesini istediği kaydedildi. (star gazetesinden alintidir) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir millet olamadıkları için, TÖRE ve AHLAK denilen değerlerden uzak insanlıktan nasibini almamış, insan müsvettelerinin en bariz, alışılagelmiş davranişları....
Tiksindim ama şaşırmadım.
|
![]() |
| Etiketler |
| ahlak , ve , İnsanlik , yoksunu |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|