Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.07.2007, 11:34   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Öfkeli Reis - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 42
Öfkeli Reis Rss Beslemesi
Ahmet Türk:'PKK benim misyonum'

Demokratik Toplum Partisi eski eşbaşkanı Türk, şok açıklamalarına devam ediyor: 'PKK terör örgütüdür demem.Bunu söylersem ne bir misyonum, ne de bir rolüm kalır'

İşte DTP eski Eşbaşkanı Ahmet Türk’ten Türkiye’yi gerecek o sözler: PKK’ya terör örgütü demek zor. Ortada bir şey yokken gelin işte PKK’ya
terörist deyin diyorsunuz. Benim insanlarım diyecek ki devlet hangi
adımı attı da bunu söylüyorsunuz?

Misyonum biter

Türk, şok açıklamalarına devam ediyor: Bunu söylersem ne bir misyonum, ne de bir rolüm kalır. Devlet benim yurttaşımı kucaklamak istiyorsa bir çalışma yapması gerek. Böyle bir şey yokken dayatıyorsunuz PKK’ya terörist deyin diye...

Türk: ‘PKK terör örgütüdür’ demem

“Benim insanlarım diyecek ki devlet hangi adımı attı da bunu söylüyorsunuz? Devlet bu sorunu şiddet ile çözmeyi hedeflediği müddetçe hiçbir kırgınlığı söyleme hakkı yoktur”

Mardin’den bağımsız milletvekili seçilen DTP’nin eski Eşbaşkanı Ahmet Türk, Kızıltepe ilçesindeki evinde Zaman gazetesinden Nuriye Akman’a konuştu. Terör örgütü PKK ile olan bağlarını gizlemeyen Türk, şok edici sözler sarfetti. İşte Türk’ün demecinden satır başları: Halen tek kişi kalıncaya kadar imha edeceğiz, operasyon yapacağız, mantığı var ortada. PKK’ya terör örgütü demek zor. Benim insanlarım diyecek ki devlet hangi adımı attı da bunu söylüyorsunuz? İşte ateşkes yapılıyor, devlet operasyonlara devam ediyor. Barışçıl demokratik bir sürecin başlaması konusunda talepler oluyor, biz silahları bırakmaya hazırız diyor. Ama devletten bir çıt çıkmıyor. Devlet bu sorunu şiddet ile çözmeyi hedeflediği müddetçe hiçbir kırgınlığı söyleme hakkı yoktur.

Öbür taraf diyor ki...

Devlet de diyor ki önce terörü bırak ki kucaklayayım. Sen silahları bana yöneltmişsin ben nasıl kucaklayacağım seni... Peki öbür taraf da diyor ki silahı bıraktım ne olacak? Gelip otuz yıl cezaevinde mi yatacağım? Ama devlet bunu görmemezlikten geliyor. Gerçekten şiddeti isteyen kim, istemeyen kim ortaya çıktığında işimiz kolaylaşır. Bakın ben bugün kalktım dedim ki PKK şöyledir böyledir. O zaman benim rolüm ne olabilir? Ortada bir şey yokken gelin işte PKK’ya terörist deyin diyorsunuz. Bunu dediğim gün benim barışçı sürece katkım olabilir mi? Biz burada çözümü gerçekleştirmek için çaba gösteriyoruz.

Gerçekleri görün

Siz diyorsunuz ki gelin önce şunu söyleyin. Ben bunu söylersem ne bir misyonum, ne de bir rolüm kalır. Ne de bu konuda katkım olabilir. Bu gerçekleri artık Türkiye’nin görmesi lazım. Devlet benim yurttaşımı kucaklamak istiyorsa burada bir çalışma yapması gerek. Ama böyle bir şey yokken dayatıyorsunuz PKK’ya terörist deyin diye. Bunun kimseye faydası yok.

DTP’ye geçmek için başvurdular

Dün sabah TBMM’de kayıt yaptıran 20 bağımsız milletvekili öğleden sonra DTP’ye geçmek için katılım dilekçesi verdi. Parti yetkililerinin, bugün parti grubu kurulması için TBMM başkanlığına başvuracakları bildirildi.

Üskül’e tam destek!

Seçimde, Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) desteklediği bağımsız milletvekillerinden 20’si, TBMM’de kaydını yaptırdı. DTP eski eşbaşkanı, bağımsız Mardin Milletvekili Ahmet Türk, kayıt işlemlerinin tamamlanmasından sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Türk, AKP’li Zafer Üskül’ün, “sivil Anayasa yapılması, Atatürk ilke ve inkılaplarının Anayasa’dan çıkarılması” önerisiyle ilgili ne düşündüklerinin sorulması üzerine, her dönemde sivil anayasayı savunduklarını; bugün de sivil Anayasa konusunda yapılacak çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Darbenin izleri

Darbelerin izlerini silmek için Parlamento’nun bir sorumluluğu olduğunu ifade eden Türk, “Biz, bir sivil Anayasanın oluşturulması konusunda destek vermiş olacağız” dedi. Türk, “Atatürk ilke ve inkılapları, Anayasadan çıkarılmalı mı?” sorusunu cevaplarken de “Bir ideoloji, Anayasa olmaktan çıkmalıdır. Sonuçta demokratik, çağdaş bir Anayasayı hedefliyoruz. Şimdi Atatürk ilke ve inkılaplarını herkes kendisine göre yorumluyor. Biz aslında çağdaş bir mantıkla, anlayışla yorumlanmasını istiyoruz. İdeolojik tartışmalar yerine, sivil, çağımızın ihtiyaçlarına yanıt veren bir Anayasanın olması gerekir” diye konuştu.

Irkdaşlar,dünyada hiçbir ülke bu kadar teröre kurban vermedi.İspanya terör örgütü etaya karşı 850 kurban vermiş.Biz 30 bin kişi...Ayrıca İspanyada aynı dtp gibi terör örgütünün partisi sadece terör örgütünü kınamadığı için kapatılmış...
Öfkeli Reis adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2007, 14:28   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Harşit vadisi Rss Beslemesi
BEN MECLİSTE YENİ DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNİN YAPACAĞI YEMİNİ MERAKLA BEKLİYORUM SANIRIM ORDUMUZDA BUNU GÖZLEMEKTE OLDUĞU KANISINDAYIM .DURUN BAKALIM NELER OLACAK OZAMAN YEMİN TÖRENİNDEN SONRA
Harşit vadisi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2007, 14:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
acilen soyadını değiştirmesi gerek. Ayrıca tamda kendilerine yakışan gazete ile röportaj yapmışlar Saman Gazetesi Amerikan Kiliselerinin çan sesi Fettoş iyi uykular diler!!!!
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2007, 14:44   #4 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 54
ötüken kağanı Rss Beslemesi
İçimde yine de bir umut var.
Kendi kendime diyorum MHP bunlara geçit vermez.
Ama pek güvenmiyorum.
Bekleyip yeni dönem meclisi izleyeceğiz.
ötüken kağanı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2007, 14:46   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk Rss Beslemesi
Mhp'ye güvenmiyorumda Azda olsa Devlet Bahçeli'nin duruşu iyi idi. Yalnız oda Cumhurbaşkanlığı oturumuna katılacağız dedi ve benim umudum kalmadı. Belliki milleti kandırmışlar.
Alt 30.07.2007, 15:01   #6 (İleti Bağlantısı)

Evet kandırdılar.
Ama bir atasözümüz var:"Çıkmadık candan umut kesilmez"
Bekleyip görücez ne diyelim başka.
Alt 30.07.2007, 15:03   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk Rss Beslemesi
İnşallah. Yalnız katılıp boş kullanabilirler ama önemli olan Chp ve Mhp'nin katılmaması Akp'ninde Dtp ile birleşse dahi 367'yi yakalayamaması ve Akp'nin Dtp ile işbirliği yaptığı için gözden düşmesi. Sonrasındada durumu izleyen askeriyedende gelişmeler olabilir...
Alt 30.07.2007, 15:09   #8 (İleti Bağlantısı)

Geçenlerde gazetede okudum.
Türkeş'in 12 Eylül davasından hapiste olduğu bir gün oğluna yazdığı mektupta Devlet Bahçeli'nin MİT'ten olduğunu söylüyordu.
Alt 30.07.2007, 15:14   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk Rss Beslemesi
Fetullahçı medyada Devlet Bahçeli'ye düşman bunuda unutmamak gerek Fettoş'un dezenformasyonlarındandır bu haberlerde. Kabullenmek gerekir ki Bahçeli'ye çok iftira attılar bekleyip göreceğiz o ne yapacak nasıl duruş sergileyecek...
Alt 06.08.2007, 11:53   #10 (İleti Bağlantısı)
TÜRKCÜ

cxonbasi - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: istanbul
İletiler: 74
cxonbasi Rss Beslemesi
Alıntı:
ötüken kağanı´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İçimde yine de bir umut var.
Kendi kendime diyorum MHP bunlara geçit vermez.
Ama pek güvenmiyorum.
Bekleyip yeni dönem meclisi izleyeceğiz.
YAV BUNLAR KARDEŞ UNUTDUNMU YOKSA AMA DERLERYA KARDEŞİN KARDEŞE YAPDIGINI KİMSE YAPMAZ KENDİ BAŞLARINI YESİNLER. çapulcu ülkücüler sözde milliyetciler .BEKLEYİP HEP BERABER GÖRECEGİZ NELER OLACAK MECLİSDE.
cxonbasi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2007, 14:41   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Namus ve seref sözü veren k.rtler mecliste mhp nin gözünü boyamistir.
Bu sayilan iki kutsal deger acaba bunlarda mevcut mu? namusu olmayan serefi hiç sayan birisine nasil inanilir.
Bazen tv de denk geliyor, Bahçeli nin yüz ifadelerine bakiyorum, bu el sikismalarinda bir samimiyet var mi diye,niye yalan söyleyelim çok içten adam tam gaz kaptirmis kendini k.rtlere , Nede olsa mhp akp nin sag kolu artik. Bir sonra ki dönemde dtp artik bagimsiz degilde parti halinde girebilecektir, ve mhp den buna tam destek gelecektir.

Kim bilir belki uzlasip, birlesip tek çati altinda seçimlere girerler.

TÜRK IRKI SAGOLSUN!

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler