![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Akdeniz için Birlik Zirvesi ve Başkanların Eşleri
Akdeniz'le kıyısı bulunan ülkelerin liderlerinin, eşleriyle birlikte katıldıkları zirveden başkanlar ve eşlerini karşılaştırdığımızda, gelecek kuşaklarımızdan böyle bir utancı nasıl saklayacağımızı düşünüyorum.
Dikkatle incelemek gerekmiyor, her şey ortada. ![]() ![]() Suriye Devleti'nin Arap Başkanı Esad ve Arap eşi... ![]() Görüldüğü gibi tüm eşler şıklık yarışında. ![]() ![]() Doğal olarak biz de davetliydik; ama... ![]() keşke olmasaydık! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çıldırmamak elde değil!Şu farklılığa bakmak bile yetiyor. Zarif ve şık olmamak için bu kadar çaba harcanmasını aklım almıyor.Sonuçta etkilenenin TÜRK milleti ve devletimiz olması çok üzücü.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Beni tayyibin ve arap karısının temsil etmesinden utanıyorum!
Lanet olsun AKP'ye oy veren geri zekalılara! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hiç birşey değil en çok bu ağırıma gidiyor erdoğan'ın rezilliklerinin cefasını biz çekiyoruz
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Üzülerek bunu söylemek zorundayım rte ve karısı bizim ülkemizin imajını zedeliyor.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu, sadece burada bizim gördüğümüz bir örnek. Bizi, yurtdışında temsil eden bütün Bakanların eşleri maalesef Emine hazretlerinin aynısı. Bedevi arap kadınları bile, sırf ülkesini uluslararası camiada temsil ettiğininin bilince olduğu için son derece şık ve zarif olmaya özen gösteriyor (ki kadına yakışan da budur) ama bizim bedeviden çok bedevici olan ulu(Q!) zatlarımız maalesef arap çölünden kaçmış bir hâlde dünya kamuoyunun karşısına çıkıyor.
Bunu görenler ne diyordur acaba? Muhtemelen Türkleri de, arapların bir kolu sanıyordur.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
1923
![]() 2008 ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Kinimiz Dinimizdir
|
Başlığa bunu yazmaya girmiştim, maalesef arap görünümlü insanlar bizleri temsil ettikçe, diğer milletlerin kuyruk acılarını dindirmeleri için ellerine koz veriyoruz.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bakıpta eğleniyorlardır!
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu akepe lilerin derdi de bu değilmi zaten?Türkiye'yi uluslar arası kamu oyunda küçük düşürmek.Yani amaçlarına uygun hareket ediyorlar.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu tabloya gürcü ve arap itifakı diyorum burda bizi yansıtan bir kare yok olmasınıda bekliyemem zaten hatta oraya gürcistan liderini göndermiş diyebilirim... 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan Türkçü'sü
|
Üzülerek üstünde durulması gereken konu, Türk Milleti kurtuluş savaşı yıllarında çekilen cefânın acılarını yeni nesil yaşayamadığı için bu gibi şahsiyetler başımızda bulunuyor. Yine üzülerek söylüyorum ki maalesef Türkçü kesimin aleyhtarlarının yaptığı ümmetçi propagandalar sayesinde Ulu Önder Atatürk'ümüzün ilke ve inkılaplarına bu sayede gölge düşürmeye (bazı kesimlere karşı) başarabildiler. Bu sadece bir göz boyamadan ibaret...
Ancak halkımızın bu sirkülasyondan hızlı ve mantıklıca sıyrılması gerekir. Çünkü durum vahim ve ortada... Belki de zaman çok kısıtlı. Belki herşey bir gün anlaşılabilir, ancak o günün geç olmasından çekincelerim var.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Arap bile daha medeni görünmüş.İmajımız zedelendi.Tek kelime ile utanıyorum...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye Cumhuriyet' i Hükümeti.
Sözün bittiği yer... ![]()
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bahsedilen "Akdeniz için Birlik Zirvesi" yine ABD güdümlü ve Büyük Ortadoğu Projesinin bir parçasıdır...Fransa'nın ve çirkin ördek yavrusu sarkozy nin bu zirveye,ağzını şapırdata şapırdata evsahipliği yapmasıda belli ki bu işten en çok payı kapacak kişi olmasındandır.
Asıl üzüldüğümüz bedevi kılıklı,soysuz şahısların bizi,yani Türkiye Cumhuriyeti ni orada aptalca temsil etmiş olmaları ve düşmana kolaylık sağlamalarıdır.Türk soylu bir iktidarımız olsa idi;bırakın kan emici oyunların oynandığı laftan toplantılara katılmayı,gerektiğinde restini bile çekerdi... Atam Seni Çok Özlüyoruz...Kimlere kaldık! Araplar bile çağdaşlaşmaya çalışırken,bize hala arap milliyetçiliği,kültürü enjekte ediliyor..Şu fotoğraflara bakıpta sinirden çıldırmamak elde değil... |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|