![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
aklıma takılan bir soru
sevgili türk kandaslarım..sizin engin bilgilerinize dayanarak soruyorum.
bir kac yıldır suren bır ılıskım var ve kız arkasım adıyamanlı.ve aılesıde oyle dedelerı nenelerı hep orda ama uzun zamandır antalyadalar..ve sordugumda kanızımızda kurt kanı olmadıgını soyluyor.sızce adıyamanlılarda kurtluk oranı nedir?? :( |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
adiyamanin neresinden?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
adıyaman merkez..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
edindigim bilgilere gore adiyaman merkezin %60 i maalesef kurt kokenli. ama bu sizin kiz arkadasinin ailesinin kurt oldugu anlamina gelmez. onu en iyi bilecek kisi sizsiniz. ailenin soyismi, orf adetleri, fiziksel gorunusleri, konusma aksanlari, akrabalarindan kurtce bilenler gibi bir suru ipucu arayabilirsin.
ama istatistiklere gore kizarkadasiniz %60 kurt lakin adiyamandan bir arkadasim vardi. ona kurt deseydim beni girtlagimdan sikarak oldururdu herhalde. Turk olani asiri milliyetcidir. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşım anadolu selçuklullar zamanında oraya türk akınlarının olduğunu biliyorum... özelliklede türkmenler o bölgelere yarleşmişlerdir. zamanla kürtleşmiş oanlar hayli fazladır. ancak günümüzde hala türklük benlğini koruyanlar ve bir arada yaşayan ırkımız vardır. özelllikle de tut ilçesinde barınmaktadırlar.ancak ekonomik zorluklar nedeniyle hem merkezine hem de adana ve mesin bölgesine göç etmişlerdir. eğer kız arkadaşın türküm diyorsa bence türktür. çünkü o bölgelerde genelde kimliklerini saklamazlar. kürtse kürttür. ama sen zamanla ailesini de tanıdıktan sonra kendin anlarsın zaten
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
dedigine cok katılıyorum kardesım cunku babası okudugu kıtaplar nutuk ve sırf ATATÜRK cu kıtaplardan..bence TÜRKLER.yanı sevgılım aılesınede sormus arastırmıs kanlarında kurtluk yokmus..tabı nu benı kaybetmemek ıcınde yapılmıs olabılır.herneyse cok TESEKKUR EDERIM HEPINIZE...cok saolun!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Adıyaman'da Türk'te var, kıroda var, Türk Süryani de kıro süryanilerde var, yobaz tarikatçı arap uşaklarıda var...Mardin gibi değişik bir yer orası..Şahsen ben o bölgeden biriyle kesinlikle evlenmem..Ya da birkaç kuşak öncesini araştırırım iyice...Sende dikkatli ol uyanık ol..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence evlerine konuk olarak git tanışmak için diye.O zaman öğrenirsin andam
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tut,Çelikhan,Gölbaşı,Sincik kazalarında Türkler çoğunluktadır. Diğer kazalarında Türkler azınlıktadır. Adıyaman eskiden Malatya'ya bağlı bir kazaydı. Malatya'daki Türk nüfusu %55-60 oranındadır. Son yıllarda azalmış olabilir.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Adıyamanlı ne kadar tanıdığım varsa hepsi öz ve öz Türkmendir.Adıyaman merkezde kürt nüfusunun Türk nüfusunu geçeceğini tahmin etmiyorum.Türk'üm diyorsa büyük ihtimalle Türk'tür ve TÜrkmendir.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Memleketlere göre soy tahminleri yapmak hiç dogru bir hareket değil. Bende Tunceliliğim ama Horasan Türküyüm. Sarı saltuklardanım. Adıyamanda Türk soylu bir çok vatandaşımız vardır. Yapacagın tek sey kız arkadasının soyunu arastırmak ve ailesi ile tanışmaktır.
Kız arkadasın ayrılma korkusunda sana Türk'üm diyebilir çünkü aşağlık kürtlerden böyle davranışlar beklenir. Bence belli etmeden araştır soyunu zamanla ortaya cıkar ne olup olmadığı. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDAŞIM ZATEN KÜRT OLSA KENDİN ANLARSIN.O KADAR İNSANLIK DIŞI FARK HANGİ MİLLETTE VAR
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
cok haklısınız kardeslerım.yazdıklarınızın hepsını okudum ve tekrar tskler..babasını elınde nutuk dusmezmıs ve evlerının penceresınde hep turk bayragı asılı.sanırım bu durum kürt olmadıgını gostererır ama tabı arastıtrıcasm..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aklıma , bir , soru , takılan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|