![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Akp açık ara farkla tekrar iktidar.
Akp'nin Türkiye geneli için şimdiden aldığı oy oranı %50. Bu savaşın başladığının göstergesidir. Akp'ye oy verenlerin oranı kadar bu ülkede hain var. Darbe gelmeli.. İkinci kurtuluş savaşı 22 Temmuz itibarıyla tekrar başlamış bulunmaktadır.
Yeni bir Kuvayi Milliye hareketi için yine dağlara çıkılmalı. Ülke, hainlerin insafına terkedilemez.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
o 50 nin üstüne 7 eklememişsin kardeşim bağımsızlar
%50 değil % 57 o oran ... izmirede helal olsun gevur izmir lafına % 30 oy helal olsun |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok üzülüyorum kardeşim çok üzülüyorum...Özelikle bağımsızlar...
Şuandan itibiran bağımsızların oylarını yazıyorum... Diyarbakır %50 Mardin %38 -----------------%40 a çıktı (mardinden ahmet türk aldı arkadaşlar kesin meclise girecek) Siirt %38--------------------------(Siirt: osman ozçelik buda kesin girecek) Sivas %12 Tunceli %61------------------------(Tunceli: şerafettin halis) Şanlıurfa %19---------------%20 oldu Van %28 Batman %41 Şırnak %56-----------------%58 e çıktı.. Ardahan %8----------------%9 a çıktı... Iğdır %41 Hakkari %58 İstabul 1.bölge %5 İstanbul 2.bölge %6 Bitlis %23 aldılar Gaziantep %1 -------------%5 oldular Muş %39 malesef sırrı sakık... Arkadaşlar doğuda akp ile yarışıyor bağımsızlar... Bağımsızların genel ortalaması diğer paritler arasındaki oranı %4.4 Kandaşlarım çok sıkılmaya başladım...Reklamlarını yapmıyorum ama yazmadığım diğer illerdede bağımsızların oyları var...Ortalama %4.4---------%4.6 oldu Arkadaşlar halimiz vahim görünüyor..Mhp nin Bozkürdleri nerdeler? Kürdlerin hepsine biz kardeşiz diyenler nerdeler? |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu nasıl iş?Bu işte bir iş olmalı akıl alır gibi değil yahu!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım, artık Türkiye'nin yüzü gülmez, yazık oldu bu ülkeye.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bağımsız kürtçü adaylara oy veren kürtler dışındaki tüm kürtler toptan Akp'ye oy verdiler. Bunun üzerine ümmetçi köpekleri, para için tüm kutsallarını satabilecek karakter yapısına sahip olan soyuzları ve aptalları da ekleyince bu sonuç ortaya çıktı.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
nerden baktınız sonuçlara arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sandıkların %30 u açıldı şu an belki değişim olabilir
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kurdofillerin yine desteklediler dinlerinin partilerini vede irklarinin bagimsizlarini.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ülkücülerin kardeş dedikleri kürtler, neden mhp'ye oy vermezler. Buyrun buradan yakın..
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
mhpliler ve kürtler top yekün akp ye oy vermiştirde ondan.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
helal olsun vallahi bu kadarına da pes.
şerefsiz herif ülkeyi sattı size küfür etti hâlâ %40 oy alıyor. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sinirimden duvarlara kafa atacağım artık. Bu millet bu kadar geri zekalı mı ya!!
Tek birşey söyleyeceğim : DARBE İSTİYORUZ, BAŞKA ÇÖZÜM YOK. Daha konuşmayım, ağzımı bozacağım !!!! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Böyle devam gitse, Türkiyede eyalet sistemi de kurarlar.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
|
kusuruma bakmayin ama gercekten bu ülkede cok cahil insanlar var ve ayni sekilde sadece internet düzeyinde türkcülükle ugrasan cok insan var ama net bir is yapan yok..bana kizan olabilir ama dost aci söyler!! icim kan agliyor bu neticeleri görünce..bu ülkeyi satan pes kes ceken insanlara nasil oy verilir??
bu ülkede kürdistan var diyen köpekler neden serbest dolasiyor??? bu ülkede türküm demek neden yasak gibi sayiliyor?? neticeleri gördükce sinirden aglayasim geliyor!!! maalesef yurt disinda yasiyorum ve böyle elimiz kolumuz bagli yasiyoruz!!! neden TÜRKCÜYÜM,ATATÜRKCÜYÜM diyen insanlar topyekün sokaklar dökülmüyor??????? akp ye oy verenin tanrim belasini versin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açık , akp , ara , farkla , iktidar. , tekrar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|