![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
AKP’den Şivan Perver'e konser teklifleri!
Biraz eski bir haber ama otagimizda konusulmamisti saniyorum;
![]() Kıro böğürtkeni Şivan Perver 14 Mayıs’ta Londra Alexandra Palace’da verdiği konser öncesi Londra’ya gelerek bir basın toplantısı düzenledi. Seslendirdiği şarkılardan ötürü Türkiye’de hakkında bir çok dava açıldığını ve Türkiye’ye gidemediğini ifade etti. Perwer: “Türkiye’yi şimdilik gidemiyorum. Hakkımda açılan davalar var ancak bir çoğu sonuçlandı. Ayrıca AKP’den de sık sık konser teklifleri alıyorum. Benden barış konserleri vermemi istiyorlar. Ancak hiçbirini kabul etmedim” diye konuştu. http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_137937.aspx Yönetici Notu:İletinin bazı yerlerini değiştirdim. Bu böğürtkenlerden sanatçı(!) olmaz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İtin adını "Şivan Perwer" değil, "w" harfi kullanmadan "Perver" şeklinde yazarsak daha iyi olur.
"Perwer" diye yazdığımızda, kürtçe adı altında türetmeye çalıştıkları melez dili kabullenmiş oluyoruz... Kelimenin aslı zaten "Perver"dir ve Farsça'dır. (Örnek: Misafirperver) Ufak gibi görünse de önemli bir ayrıntıdır. TTK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şunun tipine bakın yahu bunuda ancak kokmuş Akp'liler dinler zaten.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Ben sasirmadim bu haberi Hürriyette okudugumda bu sivan perver denilen kürdo kendisi diyordu Türkiyede iken müezin mis ayrica Kuran kursuna gidiyormus, yobaz dinciler birbirlerini destekler normaldir akp nin bu teklifleri etmesi
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|