![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
AKP FIKRALARI:) (Biraz da gülelim)
Ankara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir sure sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını acar.
-Ne var, ne olmuş acaba??? -Teröristler Tayyip Erdoğan’ı yakaladılar....Eğer 1 milyar YTL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış! -Haa, simdi anladım bu trafiği... -Yaa, işte onun için herkesten biraz yardim topluyoruz. -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla, yaklaşık olarak 5'er litre...!!! ******************************************* 355 AKP milletvekili hepsi birden ayni uçağa binmişler ama uçak teröristlerce kaçırılmış! Teröristler istedikleri fidye verilmezse ,her saat başı bir milletvekilini serbest bırakacaklarını ilan etmişler. ******************************************** Tayyip'in Cumhurbaşkanlığına seçilmesi ile başlayan ve uzun suren iç savaşta, şeriatçılar ülke yonetimini ele gecirir. Bunun uzerine Tayyip ve arkadaslari ibret olsun diye ATATURK'un cesedini Kizilay'da yakmaya karar verirler. Hemen Anitkabir'de ATATURK'un naasinin bulundugu odaya girerler,bir de bakarlar Ki ATATURK ayaga kalkmis, supheli gozlerle bunlari suzuyor. Bunun üzerine son hizla odadan uzaklasirlar. Yukari ulastiklarinda GUL ve ARINÇ, Tayyip'e "Biz herhalde hayal gorduk, tekrar cikip bir bakalim" derler ve kosar adimlarla odaya geri donerler. Bu kez odada ATATURK yerine bir not vardir: - Şimdi Samsun'a gidiyorum, oradan Amasya'ya gececegim ******************************************** Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip’ten cumhurbaşkanı olmaz" yazmış. Adama 10 yıl ceza vermişler. Bir yılı, kamu malına zarar vermekten, dokuz yılı da devlet sırrını açıklamaktan. ******************************************** AKP'nin kuruluş yıldönümü törenleri sırasında bir ihtiyar taşıdığı pankartla ilgi çekmiş. “Çocukluğumuzu bize bağışlayan Tayyip'e teşekkürler!!" İhtiyarı sorguya çekmişler... - Sen kiminle alay ediyorsun? Sen çocukken Tayyip henüz doğmamıştı bile... - İşte onun için teşekkür ediyorum ya!... ******************************************** Tayyip akil hastanesinde konuşma yapıyormuş. Bir kişi dışında dinleyicilerin tümü alkışlamış. Tayyip, alkışlamayan kişiye dönerek, "Siz niçin alkışlamıyorsunuz" diye sormuş. Adam yanıtlamış: "Ben hastabakıcıyım" ******************************************** Şehit cenazelerine katılmak için Anadolu illerinden birine giden Tayyip top atışıyla selamlanmış. İkinci atıştan sonra yaşlı bir kadın polise sormuş: "Niye ateş ediyorlar, evladım?" Polis açıklamış, - Tayyip geldi de... - Vah, vah... ilk atışta isabet ettiremediler demek... ********************************************* Bulent ARINÇ, Fatih ÇEKİRGE ve Hakan ŞÜKÜR dağda kaybolmuşlar. Bir turlu yollarını bulamıyorlar. Hava kararmak üzere ve çok şiddetli bir tipi var. Tam donacaklar, bir ev görmüşler. Hemen kapıyı çalmışlar, yaşlı bir adam çıkmış, -Bu gece burada kalabilir miyiz? Yoksa donacağız. - Tamam, kalın ama iki kişi evde yatabilir, diğeri ahırda yatacak, evde yer yok. Kabul etmişler ve ahırda kimin yatacağını kararlaştırmak için ahirin önüne gelmişler. Önce Hakan ŞÜKÜR girmiş, 10 saniye sonra cıkmış - Burada inek var, ben yatamam! Sonra Fatih ÇEKİRGE girmiş, 10 saniye sonra çıkmış - Burada inek var, ben yatamam! En son Bulent ARINÇ girmiş; 10 saniye sonra inek dışarı çıkmış. :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağol ırktaşım hepsi de çok komik. Hele sonuncusu! :lol:
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Birinci harika, çok güldüm !!!
Devamini bekleriz Duman irktasim !! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Basbakan saç tirasi olmak için berbere gitmis. Berber sormus:
Basbakanim laiklik hakkinda ne düsünüyorsunuz? ? Basbakan duymazdan gelmis. Berber bes dakika sonra tekrar sormus: Laiklik hakkinda ne dü?ünüyorsunuz? ? Basbakan sinirlenmis ve Sana ne ulan laiklikten? Artistlik yapma, isine bak. diye azarlamis adamcagizi.. O da gülerek karsilik vermis: Öyle demeyin Basbakanim.. . Laiklik sözünü duyunca saçlariniz diken diken oluyor da daha kolay kesiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (biraz , akp , da , fikralari:) , gülelim) |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|