![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
AKP ile tam gaz geri geri gidiyoruz..
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
çok zekice
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Günümüzde artık resimler sözlerin önüne geçebiliyor.
İşte bunun bir örneği verilmiş. Buradan mevcut iktidar partisine oy veren 16 milyon ahmak insana sesleniyorum. Artık duymazlıktan gelmeyin. Ben oy vermedimki deyip kaçmaya çalışmayın. Görün oy verip övdüğünüz partinin ülkemize yaptıklarını.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu gerçekten çok ilginç bir nokta. Ben seçimlerden sonra çevremde bir tek kişi bile görmedim 'ben akepeye oy verdim' diyen. Yani hesaba göre her 2 kişiden 1 i vermiş oyunu ama ne işse ortada yok bu zeki(!) akepeci.
Herhalde tarihte insanların oy verdiği ama söylemeye utandığı tek siyasi parti budur. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende tam aksine, etrafımdaki bir çok kişinin akpye oy verdiğini görüyorum.YOK efendim özel hastaneleri halkın hizmetine sunmuş.Yok efendim artık istedikleri yerden ilaçlarını alıyorlarmış... bizim bu halkımız sağlık hizmeti alamadığı için akp çok mantıklı geldi. İşin ilmini bilen akıllı adam zaten bu sebeplerle oy vermez. Bir devlette eğitim, sağlık, ordu özelleşirse o devlet olmaktan çıkar. Fakat bunu halka anlatamadık.
bizim başbakanımız çıkıp eğitim % 100 özelleşecek diyor, bizim halkımız oy veriyor. Satmadığı ne kaldı diyorum.... o işini bilir diyorlar. darbe vurmadığı alan kalmadı... bizim halkımız % 47 yle tekrar getirdi.... TANRI TÜRKÜNÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sn Bahar ECE , Akp oylarını zaten cahil cüheyla kesimden topluyor,Ankarada bizzat gözlerimle gördüm,mini kamyonetlerle beyaz eşya dağıttılar,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ,buz dolapları ancak bu hediyeler herkese kafadan verilmedi.Kalabalık nüfuslu ailelere özenle tespit yapılarak verildi.Bunun yanında 50 şer torba kömür,Un,yağ,Şeker ve diğer kuru gıdalar...
Malesef AKP den kurtulmamız çok zor olacak yani bana göre siyasi anlamda imkansız bir şey bu. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Seneye yerel seçimler de %60 oy alırlar gibime geliyor..
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İstanbul da olduğum zamanlar tayyibin kalesi olan Kasımpaşa'da kalıyorum. Geçenlerde berbere gittim. Düşünün ki akp seçmenlerinin en yoğun olması muhtemel ve küçük bir Türkiye örneklemi olması beklenilen kasımpaşa daki bir berber salonunda bulunan 6-7 insan akp'yi eleştiriyor ve bunlara kim oy verdi diyorlardı. Ya bu insanlar gerçekten kendilerini gizliyor veyahut -bence daha muhtemel- akp seçimlere hile karıştırdı. Emniyetten, yargıya, eğitime kadar her yerde kadrolanmış bir fethullahçı güruh varken akp'nin seçimlerde hile yapamayacağını düşünmek saflık olur bence...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|