![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
AKP `nin Seçim Oy Rüşveti
Seçimlerde iktidar nimetini istismar eden AKP, milletin parasıyla millete sadaka dağıtıyor! Temmuz ortasında her kapıya kömür ve erzak paketi bırakılıyor. Ancak sadece yoksul kesime değil, ekonomik durumları iyi olanlara da bu yardım!
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Dün sayin Deniz Baykal in söyledigi gibi ben biraz daha süsleyerek söyliyeyim kömürleriniz gönül rahatliyla yakin dagitilan yemekleri afiyetlle yiyin cayi kahveyi sütü bir oh cekip icin hediyeleri büyük bir cömertlilikle kabul edin oy a gelince inandiginiz partiye verin Türk miletine bu yakisir )
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sadece bununla kalinmayacak bence, emine ve hayrünisayi da devletbüyüklerimiz tarafindan secim altyapisi olarak, halka arz edilip özellestirilecektir..!
''Ben ve milletim Tanri'nin kirbaciyiz, Tanri yoldan çikan milletleri cezalandirmak için bizi gönderir.'' Konu Kafatasci32 tarafından (17.07.2007 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Devletin parasini kendi cikarlari ugruna dagitiyorlar.Tayibullah (akp) mola efendileri yakinda cennetin tapusunuda millete dagitirlar oy ugruna.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Diğer açıdan bakacak olursak, erzak yardımı aldım diye, vatan satıcısı akp'ye oy veren de vatan hainidir. O erzak ve kömür zaten milletin malıdır.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Tamam birçok vatandaşımız geçen seçimlerde tayyipe oy yağdırmak gibi bir gaflete düştüler. Ama bu seçimlerde bir kez daha göz göre göre vatanı o haysiyet yoksulu canlıya teslim etmezler. Hele hele bunu bi torba köür iki paket pirinç için hiç yapmazlar. O it oy istiyorsa yabancı şirketlere sattığı kuruluşlarımızı , köprümüzü, arsalarımızı geri versin. Yüzyıllardır başı dik gezmiş askerimizin başına geçirttiği çuvalları amerikaya yedirtsin. Sonra gelsin paşalar gibi oy istesin başımızın üstünde yeri var. Biz bu vatanı bi torba kömür iki kilo pirinçle almadık. Oluk oluk kanlarımız aktı. Hala daha bu vatan hainine oy vericem diyen varsa Allah iki dünyadada gün yüzü göstermesin inşallah.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım oğlunun gemiciği(!) ile batacak...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK Vatanını ele geçirmek fikrini, TÜRK'ü esir etmek hayalini genel, büyük bir ideal haline getirmeye çalışanların layık oldukları kötü sondan kurtulamadıklarını gözlerimizle gördük... Kendilerine bir milletin geleceği emanet edilen adamlar, milletin kuvvet ve kudretini yalnız ve ancak yine milletin gerçek ve ulaşılabilir çıkarları yolunda kullanmakla yükümlü olduklarını bir an hatırlarından çıkarmamalıdırlar. Bu adamlar düşünmelidirler ki, bir memleketi ele geçirmek; o memleketin sahiplerine egemen olmak için yeterli değildir. Bir milletin ruhu ele geçirilmedikçe, bir milletin azmi ve iradesi kırılmadıkça, o millete egemen olmanın imkanı yoktur.
-BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
bu yöntemle fakir insanların oylarını almaya çalışıyor hainler !
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Foruma yazamıyorum neden ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O kadar çok mal insan varki, herşeyi bile bile yanlışlarını göre göre yinede bu adama oy verecekler,
Lanet olsun bu insan ziyanlarına |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bazıları diyor ki ; Arkadaş ben açım yiyecek ekmek bulamıyorum , işsizim güçsüzüm vs. aslında bu çok ta geçerli bir sebep değil benim için 4.5 yılda yapılanlar ortada yeteneksizlik ve hainlikle itham edilebilecek davranışlar ortada bunu görmek için karnın aç olmasına gerek yok bende isterim herkes doysun memlekette fakir insanımız kalmasın fakat öncelikler vardır bizim için ve ilk öncelik bu gibi ucuz nu8maralara kanmayıp oyumuzu gerekli yere vermektir!!! Saygılar
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bugün karnını doyurmak için bu bataklığa saplanan yarın hayatım tehlikede deyip iltica eder, kalleş ülkelere! yazık ki oyun şeref, vatanınsa can olduğunu idrak edemeyen yahutta bu basbas bağırılan tehlikeyi göremeyen saf(!) vatandaşlarımız var! ve hala gururla onlara oy vereceklerini bağıra bağıra fos gururlarıyla söylüyorlar.
sanırım bu seçimden sonra o bataklığa ülkemi oylarıyla inatla itmeye devam eden bu insanlarla selamı bile keseceğim! rüşvetle oy! helal olsun alanın da verenin de bu rezilliğini tarihimiz ne gördü ne görecek! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BU GUN TURKIYEDE SECIM OLSA OY VERECEK PARTI YOK BILMEM NEDEN GERCEK MANADA TURKCU VE ATATURKCU BIR PARTI KURULMAZ YADA EN AZINDAN BOYLE BIR GIRISIMDE BULUNULMAZ TURK UN KENDI VATANINDA KURTULUSUNUN TEK RECETESIDIR TURKCU BIR PARTI
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
AKP ZATEN OLMAZ.NE MHP NE CHP OY VERECEK PARTİ ŞU AN YOK.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| akp , oy , rüşveti , seçim , `nin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|