![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
AKP: TERÖRÜ ENGELLEMİYORUM AMA HABERLERİ ENGELLERİM
Hakkari'de yapılan saldırıyla ilgili yayınların durdurulması istendi.
Alıntı:
AKP BU KARARLA ZATEN KOYUN OLAN MİLLETİ DAHADA KOYUNLAŞTIRMAYA ÇALIŞMAKTADIR. BU HAİN VE AMERİKANCI ÜMMET ZİHİNİYETİ NASILSA HALKIN ÇOĞU KOYUN VE BİZDE KUZU GİBİ UYUTUYORUZ AMAN BARİ BASIN UYANDIRMASIN DÜŞÜNCESİNİ TAŞIMAKTADIR. |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Derin bir uykuda olan Türk Milleti yeni yeni uyanmaya başlamıştı ki tekrar medya ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
daha öncede 5 sehitten az olursa haber yapılmasın gibi haince bir öneri sunmuslardı bu okuduğum haberde bazı seyler net olarak açıklanıyo http://haber.mynet.com/detail_news/d...im2007&pages=3
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu yasalar, yani son Hükumet talimatlı RTÜK sansürü, Muhteşem Türk Atatürk'ün Bursa Nutku'nda tarif ettiği ortamın yasalarıdır sanki ve tanınmamalıdır diye düşünüyorum. hatırlayalım o muhteşem nutku:
"Türk genci, inkılâpların ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların luzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve inkılâpları benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demiyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalıyacaktır. Genç, 'Polis henüz inkılâp ve cumhuriyetin polisi değildir.' diye düşünecek, , fakat asla yalvarmıyacaktır. Mahkeme onu mahkum edecektir. Yine düşünecek; 'Demek ki, adliyeyi de ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lâzım!..' Onu hapse atacaklar. Kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana, İsmet Paşa'ya, Meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını kayırılmasını istemeyecek. Diyecek ki, 'Ben, inanç ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve âmilleri düzeltmek de benim vazifemdir!...'Mustafa Kemal Atatürk" |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|