![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
AKP'li meclis üyesi: Turistler mayo ile dolaşmasın
AKP'li meclis üyesi, Turistler mayo ile dolaşmasın diye fetva verdi, gerekçesini ise "Etkileniyorum" diyerek belirtti.
AKP'li Sadullahoğlu: "Mayosu kısa olan turistten etkilendim, şehrin ortasında niye böyle dolaşıyorsun?" dedi. Alanya Belediye Meclisi turistlerin mayosunu tartıştı. DP’li üye Arıkan “Ramazan ayında vatandaşları rahatsız ediyorlar”, AKP’li Sadullahoğlu ise “Mayosu kısa olan turistten etkilendim, şehrin ortasında niye böyle dolaşıyorsun’ diye sordum” dedi Vatan'ın haberine göre ALANYA Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Hilmi Arıkan, son aylarda ilçede "ahlaki bir erozyon" yaşandığını, vatandaşların da bu durumdan son derece rahatsız olduğunu söyledi. Arıkan, “Turistler neredeyse vücudun tamamını açıkta bırakan kıyafetlerle cadde, sokak, ana yol, çarşı ve pazarda pervasızca dolaşmaktadır. Avrupa’nın hangi ülkesinde bu kılık kıyafetlerle şehir merkezlerinde, yollarda, alışveriş merkezlerinde dolaşılıyor? Bu tür davranışlar toplumda her zaman için huzuru kaçırma ve bozma potansiyeli olan hareketlerdir. Turistler kaldıkları otellerde bile plaj kıyafeti ile restoran ve bar gibi bölümlere girmemeleri konusunda levha ile uyarılıyorlar. Geçmiş yıllarda Alanya’da cadde ve sokaklarda bu tür uyarılar mevcuttu. Şimdi de bu yapılabilir ve turistler uyarılabilir.” 4 gün önce yaşadığı bir olayı anlatan AKP’li Belediye Meclis Üyesi Şükrü Sadullahoğlu ise “Sokak ortasında 20 santim bile gelmeyen bir mayo giyen turist gördüm. Ramazan olduğu için bu manzara beni etkiledi ve hanımefendiye böyle bir mayoyla şehrin ortasında ne yaptığını sordum. Hiçbir uyarı olmadığı için mayoyla dolaştığını ifade etti. Demek ki belediye yeterli uyarı yapsa turistler çarşı içinde ve alışveriş merkezlerinde böyle açık saçık dolaşmayacaklar” diye konuştu. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ise belediye meclis üyelerinin bu önerisi hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Başkan Sipahioğlu, mayo giyen turistlere müdahale edip etmeyeceği yönündeki gazetecilerin sorularına da yanıt vermedi. Haber böyle.Ayrıntılara bakarsak: DP ve AKP'lierin arasında hiçbir fark yok, eminim ki MHP ve BBP gibi partiler de aynı şeyleri düşünüyorlardır. Mayosu kısa olan turistten etkilendim diyen AKP'li Sadullahoğlu, turist kadınları öylesine süzmüş ve incelemiş ki mayo ve etek boyları, giysilerin açıklık oranları da dahil herşeylerini rapor edebilecek düzeye gelmiş.Yahu onların çoğunun eşleri var, bir de islam ahlakı diye böğürürler.İslam ahlakında gerçi, sure olmuş olaylar bile var.Muhammed'in evlatlığı Zeyd'in karısına göz dikip, kocasından ayırıp haremine katması gibi.Dolayısıyla normal bunlar için; ama normal olmayan ve canımızı sıkan iffetli gibi gözüküp başkasına çamur atıp her haltı yiyen kadınlara benzemeleri. Turistlerin kaldıkları yerlerin tatil mekanları olduğunu unutmasınlar ve kadın turistlerin vücutlarını süzeceklerine laf atıp onları ülkemizden soğutan kırolara çözüm bulsunlar.Tabi bunun için önce kendi sapıklıklarına çözüm bulmalılar.Acilen tedavi şart bu vekillere.Yoksa Mayosu kısa olan turistten etkilendim diyen vekillerin sayısı çok olacak.Kişisel sapkınlıklarından dolayı da kadını çarşafa sokup şeriatı getirecekler, akılları sıra.Önce nefislerine hakim olsun yobazlar.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ın Er'i
|
Kadın saçından cinsel haz alanların bunları söylemesi çok normal.Hiç yadırgamadım.Turistlerede türban takarlar yakında..
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bir insan sapıksa, sapıtmışsa, cinsel sorunları varsa bu tür isteklerde bulunur. Size ne oluyor da turistlerin giydiklerine karışıyorsunuz. Size mi kaldı namus bekçiliği. Madem çok imanlıysanız etkilenmezsiniz. İmanınız eksik ki çıplak tursiteleri görünce içiniz kıpır kıpır oluyor. Ne giysinler bu sıcakta çarşaf mı giysinler. Turistik bir bölgede böyle kıyafetlerin giyilmesi gayet normaldir.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tatil beldelerinde ki turislere şöyle bi uyarı yapmaları gerekiyor ;ramazan dolayısı ile burka satışlarımız başlamıştır ilgili mağazalardan temin edebilirsiniz :)
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
İyi ki ramazanmış,sadece etkilenmiş.Demek Şaban veya Recep ayı olsa kimbilir neler yapacak.!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu potansiyel sapıklar 11 ay her türlü sapıklığı yapar bir tek Ramazanda Allahçı olurlar.Lafına bak bide:Etkilendim:D
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bağıra bağıra şeriat istiyoruz diye bağırıyor şerefsizler.Ama susturmasınıda biliriz.Herşeyin zamanı var...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Etkileniyormuş.Etkilenme o zaman.Zaten belirttiğiniz gibi kadının saç telinden tahrik olan,kadını sadece cinsel bir varlık olarak algılayan zihniyetten de ancak bu beklenir.Biz neden etkilenmiyoruz çünü biz Türküz.Türk oğlu Türküz,Atatürkçüyüz.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yahu kardeşim bu nasıl iştir? İnsana doğası gereği yasak ve gizli olan şeyler cazip gelir. Bu yüzden bende de tesettürlü kadınlar afrodizyak etkisi yaratıyor. Benim de isteklerime saygılı olun. Türbanı, tesettürü derhal yasaklayın. İşim gücüm varken mağdur oluyorum. Bu nasıl adalettir?
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
AKP li mümin meclis üyesini düşündüm..
O ; Laik ATATÜRK TÜRKİYE''sinde yaşayan bir tufeyli , asalak , parazit.. Muhtemelen çok çocuklu bir ailede, babası onun elinden tutup tatile-denize götürmediği için yüzme bilmiyor. Dikizlemeyi , röntgenlemeyi ve hayal kurmayı biliyor... Yaşamın derinliklerine dalıp, serin ve keyifli sularda yüzmeyi öğrenemediği için, hayatın kıyısına oturmuş , gelen giden kadınları dikizliyor , röntgenliyor.. Beyni yok ki... Kıçı var...kıçı.. Partisinin amblemi bile " ampul " ... Ampul 'u heceleyin bakim.. Tek tek... Bir daha heceleyin bakim.. İşte adamların esas beyinlerinde olan nesne ; o hecelediğiniz kelimede yatıyor. Ampul !! Aydınlıkla zaten hiç ilgisi yok, onun güneşi hep kıçında... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kahrolsun bu arapçı zihniyet.Kahrolsun bu zihniyetin iktidarına.Sanane milletin mayosundan.En yakın zamanda tamuyu boylaman dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kökünüze kibrit soyu zihinsiz yobazlar. Türk ün aydınlığı sizi ezecek. Başbuğumuzun izinde olanlar sizin gibi soyu bozuk yobazlarla gün gelecek hesaplaşacak.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yazık! Az önce ben de haberlerde duydum, gerildim gene. Koca koca adamlar! toplanmış turist kadınların mayosunu konuşuyor...Bunların daha mühim işleri yok ki!...
Bu yaz bulunduğum tatil beldesinde, gece 12:30-01:00 gibi eğlence mekanlarının kapatıldığını gördüğümde oldukça şaşırmıştım. Kumsalda bir iki arkadaş oturmuş efendi gibi alkol alıyor sohbet ediyorduk, yanımıza eli tesbihli sivil bir polis selamın aleyküm diyerek yanaştı ve yaptığımızın suç olduğunu ancak şimdilik bizden ceza kesmeyeceğini söyledi. Şimdi düşünelim; bütün bir sene içerisinde sadece bir iki haftalığına tatile gitmek eylenmek ve dinlenmek istiyorsun. Bunun için bütçeni ayarlıyor ve yola çıkıyorsun. Eski dostlarla biraz vakit geçirmek için bir mekana gidiyorsun, ama gecenin ortasında mekan kapanıyor...Keyfini kaçırmamak için diyorsun ki önemli olan muhabbet, kumsala gider orada kendi ortamımızı yaratırız.Ve tam ortamı kurup tatlı bir sohbetle maziden bahsederken eli tesbihli kabaca birinin edepsizce araya girmesiyle muhabbetiniz gene bölünüyor. Tüm bunların şaşkınlığıyla ne yapacağınızı düşünüyoruz ama nafile.Mesaj açık. Gidip yatacaksınız... Tatilime bu müdahaleyi yapma cesaretini gösteren odakların sizce emeli ne olabilir? |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bizim ülkemizde bilim ve teknolojiden, yeni icatlardan, tıptaki ilerlemelerden, nükleer gelişmelerden, eğitim sisteminin nasıl daha iyi geliştirilebileceğinden, sağlık sorunlarının nasıl daha iyi çözülebileceğinden bahsedilmiyor. Böyle saçma sapan sorunlarla uğraşıyoruz. Ümmetçiliğin ülkeyi getirdiği nokta işte bu. Turistik bir yerde dahi mayo giyilmesinden rahatsız oluyorsan daha ne denilebilir ki. Biz hayatta en hakiki yol göstericinin ilim olduğu gerçeğini ne zaman anlayacağız. Bu beyinsiz insanları seçip politikacı yapanlara ne demeli? Yazıklar olsun, bu insanlar ülke yönetiyor. Bundan derin üzüntü duyuyoruz. Bu olay aslında bir gerçeği bize göstermiştir. Tarkan'ın da dediği gibi "DP ve AKP'lierin arasında hiçbir fark yok, eminim ki MHP ve BBP gibi partiler de aynı şeyleri düşünüyorlardır." Akepe de Mehepe de Bebepe de Depe de aynı yolun yolcusu olan partiler ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine dolaylı ya da dolaysız olarak karşı çıkıyorlar.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ramazan ayı diye mayolu kadınlara tahammül edemiyorlar. Bende ramazanın varlığından şikayetçiyim. Hergün arabça okunan ezandan rahatsızım.Sokakta gezen yüzü yörünmeyen yaratıklardan şikayetçiyim.
Ne yapalım? tatile gelen turistlere peygamber donu mu giydirelim?
|
![]() |
| Etiketler |
| akp'li , dolaşmasın , ile , mayo , meclis , turistler , üyesi: |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|