![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Akp'li vekilden kürtçe anırma!
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurahman Kurt, başkanlığını yaptığı Gönül Köprüsü Derneği'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Kürtçe türkü söyledi.
Kürtçe türkü 'Agır Ketye Dilemin'i (Yüreğime ateş düştü) söyleyen Milletvekili Abdurahman Kurt'u Diyarbakırlılar ayakta alkışladı. ALINTIDIR. --------------------- Akp gün geçtikçe rengini belli ediyor. Birilerinin dur deme zamanı geldi de geçiyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Adamların adı üstünde arap kürt partisi artık gayet normal yeni anayasayla kürtçe eğitimde verdirecekler....
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Milletvekillerinin çoğunun kanı bozuk zaten.....
Kürtçe eğitim de bunlardan kaynaklanıyor zaten! Bu arada Diyarbakır için hala umudu kalan var mı? |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Diyarbakır TÜRKTÜR, TÜRK kalacak. Yunanlıları egeden denize döktüğümüz gibi bu şeref yoksunlarını da temizleriz. Er yada geç bu olacak.TÜRK' ÜN dili TÜRKÇEDİR. TÜRK'ÜN yurdunda da ancak TÜRKÇE konuşulmalıdır.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Eee tabi onun yerinde olsam ve bende bu kadar ihanetten sonra %46 alsam,içimi boşaltmaya tam anlamıyla başlardım.Çünkü bunlar neredeyse ihanetlerinin ödülünü aldılar.Milletimiz bu kafada olduktan ve azınlık itlerin etkinliği arttıktan sonra ihanetin dozu arttıkça oylarıda artar.
TTK |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kanıbozukların Ramazan şenliği işte.
Pek severler ramazanı , kurulan her çadır reyi garantiler. Rey olmaz ise başkası olur,gönül dostluğu(!) gibi. Bozkurtlar fakat; derin ormanda yaşar,içini dışını biliyoruz bu caşıtların. Derin,ulvi fikirleri TÜRKoğlu anlar,bunlar küfür ederler.Vekil olabilmek yeterli midir? Elbette ... Köy ağasından ,caşıtdan, devşirmeden gelen budur zaten. Ve dahi özlerler osmanlı çeşnisini.. Arap-k..t partisi ve partizanları işte... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Diyarbakır için umudum var ırkdaşım,Türkiye Cumhuriyetinin bir şehridir.
İşgal yıllarında peşkeş çekilen nice şehrimiz ATATÜRK ve silah arkadaşları sayesinde kimliğini yeniden kazanmış,yüce Cumhuriyetin şehirleri olmuşlardır. Başbuğ Mareşal ATATÜRK'ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti'nde şehirler bizimdir,evler,sokaklar,meydanlar. Sesimiz kısık idi yüceldi. Tek tek her şehrimiz TÜRK kanı ile şehir vasfına erişmedi mi? Elbette Türk'ün memleketinde nice soytarılıklar oldu,nice caşıt güruhu at oynattı. Fakat;Her şehrimiz bizimdir ,Bize aittir. Belde reisi gelip geçer,İti köpeği çürür,çürütülür. TÜRK'ün toprağında sadece TÜRK'ün hükmü vardır. Gün gelir;ülkücü caşıtın ocağı başına çöker,Gün gelir komunistin yalan behranları anlaşılır,Gün gelir anlarlar TÜRK ne imiş TÜRKÇÜLÜK ne imiş. Türk evladının sınavı kendini bilmektir. Şehirlerimiz bize aitdir. Burası iran islam cumhuriyeti yahut irlanda cumhuriyeti değildir. Türkiye Cumhuriyetidir. k..t bozuk gırtlağı ile çok şarkı okuyacak. arap islam kardeşliği altında çok genci bozacak. Fakat ;Biz göremeyeceğimizi de unuttuk, hala sevdasındayız,Gün gelecek Türk ne imiş,öğrenecekler. Ezen Bolsın. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir defa başlık yanlış. Kürtçe Türkü olamaz ancak kürtçe şarkı olabilir. Türkü sadece Türk halk müziğine denebilir. Devletimizin eski devşirme politikalarından dolayı TRTnin Türkçeleştirdiği yüzlerce kürt şarkısı vardır, hemen kendilerini belli ederler.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sorun nedir?Tam olarak bir derdini anlat bakalım? Ben ne diyarbakırlıyım ne de kırık.Bak bakalım yukarıda ne yazmışım ırkdaşım ve senin bu cevabın ne?
Romantik şeyler ha? Neyin romantikliği? Nedir derdin? Ayağımızın yere basması ne demek? |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hiç şaşırmadım bu duruma,kanının gerektirdiğini yapmış ama kürtçe Türkü diye bir şey yoktur, her şeyi ordan burdan çaldıkları gibi Türkü terimimizi de araklıyorlar, başlığı değiştirir misiniz lütfen...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
k..t itlerini devşirmeye niyetli değilim Khazarbay.Bu İletin saçmalık idi.
Hattı değil sathı müdafaa vardır.Cevap ver. Ülkücü olmayasın? Cevap ver. Atsız Atamı sen mi bana öğreteceksin ? Romantiklik ha? Cevap isterim . Ezen Bolsın. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|