Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 06.06.2007, 20:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Duman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
AKP'nin son rezaleti (itiraf) gecmis tüm rezaletleri unutturuyor! Ihanetin bu kadari olmaz

Akp intihara gidiyor (Bir AKP'li Danışmanın İtirafları)

Asagidaki e-postayi bu sabah aldim. Kitabi okamadim ama yazilanlar oldukca ilginc ve urkutucu. Paylasmak istedim.

Konuyu daha once hic kimse bir foruma ya da baska bir yere yazmadi. Konu, Turkiye'de ilktir. Konuyu bastan sona okuyunca dehsetler icinde kalacaksiniz. .

Alinti yapilan kitap: AKP Intihara Gidiyor
Yazar: Ahmet AKGUL
Basim: Istanbul 2007
Alinti yapilan sayfalar: 278, 279

Kitabin yazari Ahmet Akgul kimdir? (Kendi anlatimi ile..) 1949 dogumlu, insaat ustasi ve marangoz dervis Haci Behzat Efendinin oglu.Kucuk yaslardan itibaren Ku'an-i Kerimi, tecvidi, Osmanlica mizrakli ilmihali ve diger temel dini bilgileri Haci Dursun Efendiden ogrenmistir. Su anda Medinede hocalik yapan Hafiz Mustafa Albayraktan Kuran dersleri almistir. Gulugkurde kaldigi yil boyunca bir nevi inziva hayati yasamis, Risale-i Nur uzerine o donemler yogunlasmistir. 1977 yilinda hizmet ehli arkadaslarinin istegi ile Akincilar teskilatini yeniden kurmak uzere Elaziga tasinmistir. 1995 RP Adana milletvekili adayi olarak secimlere katilmis, iki sene sonra da emekliye ayrilmistir.

Arastirmaci Yazar, Dusunur ve Siyaset Bilimci Ahmet Akgul, Milli Gorusun temel taslarindan birisidir. Ahmet Akgulun 'AKP Intihara Gidiyor' kitabinin
278 ve 279. sayfalarinda yazanlar. Degistirmeksizin, aynen veriyorum:

Iste, BIR AKP LI DANISMANIN ITIRAFLARI

"Kuzey Irak' ta, askerlerimizin basina cuval gecirmelerini ve Genel Kurmayi zor duruma dusurmelerini, Amerikalilara biz soyledik. "AKP' yi kuranlarin ve kurduranlarin, ozellikle Tayyip Erdoğan' in ozel bir onem verdigi danismanlarindan ve operatorlerinden biri ile yemekte karsilastik. Tam bir panik havasindaydi. "Hayrola isleriniz iyi gitmiyor galiba!" dedim.

AKP' li Danisman: "Tezkere krizinde oldu ne olduysa, buyu o zaman bozuldu, bekledigimiz sonuc cikmadi, sonrasini zaten biliyorsunuz. "

AA: "Katilmiyorum, Edelman' in YSK ya ziyareti, Londra, Washington, New York, Dubai ve bazi sehirlerde daha AKP kurulmadan once verilen sozler sonunuzu hazirladi. Devleti tanimadan, Anayasal organlardan ve milletten gercek anlamda bir -olur- almadan kureyi yerinden oynatacak kararlari alabileceginizi sanmak cocukcaydi. Bu durum AKP' yi bitirdi."

AKP' li Danisman: "Hayir, bizi Ozkok Pasa ve Pasalar bitirdi. Tezkere krizinde ne yapacagimizi bilemedik. Sorduk ne yapilmali diye; "Iktidar sizsiniz, karar almak sizin isiniz, biz karari uygulariz" dediler. "

AA: "Ama zaten siz orduya sormadan informel olarak her turlu garantiyi vermistiniz. Asil hata o degil mi?"

AKP li Danisman: "Tamam her turlu garantiyi ve tavizi verdik ama ABD' nin Dogu ve Guneydogu' ya tam yerlesecegini bilmiyorduk. Yani, ABD ve Ingiltere Turkiye' yi isgal edeceklerdi, panige kapildik."

AA: "Ama ABD' lilere bu garantiyi AKP' nin kurulmasi asamasinda verdiniz.

AKP' li Danisman: "Evet, cok yanlis yaptik."

AA: "Peki o halde Ozkok Pasa nin ve Pasalarin sucu ne?"

AKP' li Danisman: "Onlar diyebilirlerdi ki; "Tezkerenin cikmasina karsiyiz."
Ancak asker karari bize birakti!"

AA: "Normal, demokrasilerde zaten boyle olmaz mi?"

AKP' li Danisman: "Tamam da, tezkerenin faturasini sonunda AKP' ye kesti ABD'liler. Asker, "tezkereye karsiyiz" deseydi, parti ile ABD degil, ABD ile TSK karsi karsiya gelecekti, biz yirtacaktik! ?."

AA: "Ozkok Pasa ve Pasalar size tezkere cikarmayin demedi mi?"

AKP' li Danisman: "Hayir demedi ama cesaret edemedik!"

AA: "ABD, Turk askerlerinin basina cuval gecirdi ama ceza olarak?!"

AKP' li Danisman: "Yahu o olayi hic sorma. O Wolfowitz' in halt yemesi.
Bizimkiler(AKPliler ), "tezkerenin ocunu TSK' dan alalim" diye ona akil vermis!..."

AA: "Yoksa sizin danisman arkadaslarinizdan biri ve Istanbul' da iki isadami Wolfowitz' e asil suclu AKP degil, TSK demis olmasin?! Cunku Amerika' ya soz verdigi gibi AKP tezkereyi cikaracakti! TSK' yi cezalandirma teklifi, iki isadami ve bir danismandan gitmedi mi?"

AKP' li Danisman: "Cok buyuk, cok fahis bir hata yaptik zaten Wolfowitz Turk ordusunu bizimkilerin teklifi uzerine cezalandirmaya karar verdi."

AA: "Tek basina mi?"

AKP' li Danisman: "Yok canim, Tayyip Erdogan ve ve Gul le paylasildi, onlar da "olur" dediler."

AA: "Yani Wolfowitz' in, ABD nin bu cokbilmis danismaninin ve Istanbul' daki iki isadaminin: "Turk ordusunu cezalandirma onerisine" Tayyip Erdogan ve Gul ya da Es Genel Baskanlar "Evet" mi dedi?"

AKP' li Danisman: "Maalesef oyle!... Tayyip ile Gul'un gezileri bu plana gore ayarlandi. O gun Tayyip Erdogan Rize' de, Gul' de Kayseri de olacakti.
Cok ters bir sey olursa ikisi ABD' liler tarafindan alinacakti. Bu plani Wolfowitz hazirlamisti. "

AA: "Ne tur bir terslik bekliyordunuz? "

AKP' li Danisman: "Tayyip Erdogan ve Gul e yonelik askeri bir hareket olabilir diye dusunduk."

AA: "Yani AKP ust yonetimi, AKP' nin yildiz danismani ve Istanbul' daki iki isadami Turk askerlerinin basina cuval gecirilecegini biliyor muydu?"

AKP' li Danisman: "Evet tabi. Yanilmiyorsam bir de emekli bir Pasa biliyordu."

AA: "Hicbir kimse cikip ta Tayyip ve Gul'e bunun sonuclarinin cok agir olabilecegine iliskin gorus bildirmedi mi?"

AKP' li Danisman: "Tezkerenin mecliste reddedilmesine cok kizmistik. ABD Savunma Bakani arkamizdaydi. Kendimizi cok guclu hissediyorduk! "

AA: "Ordunun sessiz kalacağini mi dusundunuz?"

AKP' li Danisman: "Biz degil, Wolfowitz oyle dusundu. Turk askerlerinin basna cuval gecirilince, Genel Kurmay Baskani Ozkok ve diger Kuvvet Komutani Pasalarin, o gunku Harekat'in nobetcisi Buyukanit' in isifa edip emekli olacaklarini ongormustuk. Eger o gun pasalar istifa etseydi, bizim Genel Kurmay Baskanimiz hazirdi

...

(Kardes site turkcu.net'den alinmistir)

Ben artik bu Tayyip Erdogan ve ekibine söyleyecek söz bulamiyorum.
Hadi onlari da gectik; AKP'yi desteklemeye devam eden salaklara ne demeli?Bunlar hic mi TV izlemiyor, gazete okumuyor veya internet girmiyor kardesim?Türkiye'deki cehalet bu kadar mi büyük?Adamlar resmen isbirlikci.Türkiye'nin ABD tarafindan yönetilmesini isteyen bu kadar mi insan var yahu?Kim bunlar?Yeter artik yeter
Duman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.06.2007, 22:17   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 267
Okurken kanım dondu...Türk milleti nasıl bu kadar uyuşmuş, yozlaşmış ve çürümüş olabilir ve bunlara oy verebilir ki ? Bu tür şeyleri herkes bilmese okumasa bile birazcık beyni olan herkes akp ve tayyip in ne mal olduğunu anlayabilir.
Hala nasıl birinci parti görünüyor anlayamıyorum...Tiksindim artık herşeyden...Yok mu bizi harekete geçirecek, Türk'çü devrimi başlatacak, soysuzları darağacında sallandıracak, ülkemizi haşeratlardan temizleyecek bir lider ? Ne olurdu Mustafa Kemal Paşa yaşıyor olsa ? Çok doluyum çok..İşin kötüsü ne yapabileceğimide tam bilmiyorum...Her tanıdığıma her karşılaştığıma anlatıyorum herşeyi ama nereye kadar...Allah sonumuzu hayır etsin...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.06.2007, 23:14   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Yesügey adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 73
Utanç duyuyorum bu durumdan. Utanç duyuyorum böyle birilerini başımıza çıkarttığımız için!! kansızlar amerikanın ülkemizdee fink atmasını istiyorlardı iş bozulunca bu haltı yediler. Türk tarihi bir çok şerefsizlikle, satılmışlıkla karşılaşmıştır ama bu gerçekten en kötüsü. Tarih bu utancın hesabını çok acı alacaktır.
Yesügey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.06.2007, 01:29   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Kaza anındaki şok olayını insan üzerinden atlatamazda donar kalırya, okudukça donup kaldım. İnsan böyle haberlere inanamaması geliyor ama, bu kişilerin yaptıklarını göz önüne koyduğumda hiç şaşmamak gerek. Türk milleti hala bu kişilere oy verip söz sahibi ediyorsa tüm suçu, bu kişilere oy verende buluyorum.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.06.2007, 11:28   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 93

Herkes bu yaziyi ulasabildigi tüm kisilere göndersin.Olay gündemde tutularak, e-posta ve forumlara yazarak, AKP'ye oy vermek isteyenlere bu serefsizlik bildirilmelidir.Bu konu AKP'nin sonu olacaktir!Burada vatana ihanet sözkonusu ve vatana ihanetin bedeli ölümdür bunun baska bir izah tarzi yok.
TÜRKLER Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.06.2007, 15:38   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 150
Her satirini hayretler icinde kalip okudum.Bu ihaneti Türk milleti cevap olarak sandikda vermelidir.Ve zamani geldiginde yüce Türk Mahkemelerinde yargilanip vatana ihanetin bedeli ölüm olarak ödemelidirler. Ama ne acidirki bu ihanetleri Türk milleti olarak görmemezlikten gelip, benim karnim tok ne olursa olsun vatana benmi korumasini yapicam zihniyetine sahip olup hic bir tepki vermemektedir. Sahipsiz vatan batmaya mahkumdur.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.06.2007, 03:53   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TANHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
İçişleri bakanlığı dünkü şehit cenazelerinde hükümet üyelerine yönelik protestolar hakkında soruşturma başlattı

İçişleri bakanlığı meclis başkanı başta olmak üzere, başbakan ve bakanlar kurulu üyelerini protesto eden ve ellerinde Türk bayrağı dalgalandıran şehit yakınları ve vatandaşlar hakkında soruşturma başlattı. Bakanlık polis kameralarındaki görüntülerin incelenmesini istedi.

PKKLILARIN CENAZESİNDE APO İTİNİN POSTERLERİNİN AÇILMASINA, PKKYA DESTEK VEREN GAZETELERİN YURT İÇİNDE DAĞITILMASINA, ŞEHİTLERE KELLE DENMESİNE, KÖPEĞİN BİRİNE SAYIN DENMESİNE SES ÇIKARMAYIP, KUZEY IRAKTAKİ OPERASYONA BİLE KARŞI ÇIKIP TÜM BU ŞEREFSİZLİKLERE SESSİZ KALAN HÜKÜMET ŞEHİT CENAZELERİNDE MİLLETİMİDEN YEDİĞİ ŞAMARIN ACISINI BU ŞEKİLDE ÇIKARTMAK İSTİYOR. AFERİN SİZE! DEVAM EDİN!!!
TANHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler