![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
AKP'NİN YAPACAKLARI!!!!
1-Ceza kanundaki 301. maddeyi değiştirip "Türklüğe sövme"yi "etnik gruba sövme" olarak değiştirecekler.
2-Ordunun K.Irak'a girmesini engelleyecekler (tezkere göndermeyecek, yetki vermeyecek) 3-Kerkük refarandumuna ses çıkarmayacak ve Kerkük'ün petrol kuyularıyla birlikte kürtlerin eline geçmesine ses çıkarmayacaklar, böylece güçlü ve zengin bir kürdistanın önü açılacak. 4-Vatan toprakları ve millete ait herşey satılmaya ve AKP yandaşlarına peşkeş çekilmeye devam edecek. 5-Devletteki fethullahçı yapılanma daha da artacak, emniyet teşkilatının neredeyse yarısına sızan fethullahçılar bu sefer teşkilatın tamamında etkili olacak. Aynı şekilde Milli eğitim ve Adalet bakanlığındaki kadrolaşmalar hız kazanacak. 6-AB'nin ve DTP'nin etkisiyle "demokratikleşme" adı altında kürtlere ek haklar verilecek, yeni azınlıklar yaratılacak, federasyona giden süreç başlatılacak, 7-Ruhban okulu açılacak, ortodoks patriğinin ekümenik sıfatı tanınacak. 8-KKTC limanları Rum gemilerine açılacak, Kıbrıs'ta AB uğruna taviz verilmeye devam edilecek. 9-Merkez medyaya baskı artacak, dinci ve fettoşçu medya daha da güçlenecek. 10-Asker ve polisin yetkileri daha da kısıtlanacak, terörle mücadele daha da zorlaşacak. 11-Sorosçu yapılanma daha güçlenecek ve yayılacak. 12-AKP yandaşı olmayanlara baskı, AKP'li olanlara torpil uygulanarak zoraki olarak herkes AKP'li olmaya zorlanacak. Cumhurbaşkanlığı makamını da ele geçirirlerse, Genelkurmay başkanını, YÖK başkanını ve üyelerini, üniversite rektörlerini, yüksek yargı görevlilerini AKP yandaşlarından seçecekler. Bu durumda 1923 yılında kurulan cumhuriyetimiz fiilen sonlanmış ve yerine "ikinci cumhuriyet" kurulmuş olacak. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu saydigin 12 madde Turkiye Cumhuriye tini darmadagan eder.Umarim akli basinda olanlar bunlari cabucak kavrarda harekete biran once gecerler.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşım hiç düşündümü ki oy veren Türkler;
imf ye borcu kapatarım, 50 70 milyar dolar merkez bankasında param var diyen recep tayyip erdoğan ın neden 2 hafta öncesine kadar imf den1.2 milyar dolar borç aldığını...Bunu şener e sorduğunuzda mecburi teminat olduğunu görürsünüz diyor...Yani ekonomi imf tarafından yönlendiriliyor... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu yazilanlarin hepsi yapildigi takdirde, bu millet yine gider akp`ye oyunu aslanlar gibi verir. Toprak satilmis, vatan satilmis, yönetim gayri Türklerin eline gecmis hic umurlarinda degil artik.
Yazik yazik milyonlarca sehitlerimizin kemiklerini sizlattiklari halde yine akp`nin secilmesi cok vahim ve üzücü bir durumdur. Ya ben yanlis düsünüyorum yada bu ülkenin yüzde elliye yakin kismimi.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Size, 2023'te Cumhuriyet Bayramı'nı kutlatmayacağız diyen ümmet itleri, amaçlarına uluşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedirler.
Bu ülke, ya onların istediği noktaya gelecektir veyahut, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olacaklar ve soyları kurutulacaktır. Tarihler Türklerin, iniş çıkışlı dönemlerinin olduğunu ve eninde sonunda da bu gibi düşmanları kızıl tamuya gönderdiklerini göstermektedir. Biz Türkçüler de, budunumuzun geçmişte yaşadıklarına ve tarihlerin yazdığına inanarak, soysuz iç düşmanın sonunun, eski düşmanların sonuna benzeyeceğinden soyumuz gibi eminiz. Çünkü gerçek bir Türk, umutsuzluğa kapılmaz, yılmaz, pes etmez sonuna kadar savaşını verir ve isterse de savaşını kazanır.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu aldıkları destek ile aşırı derecede şımarıp böyle şeyleri yapmaya kalkışacakları kesin! Sonunda ise savaş çıkacaktır, akp ülkeyi bir güzel işgal askerlerine açtıktan sonra bu halkın suratına gerçekler tokat gibi patlayacak ama iş işten geçmiş olacaktır.İşte bu durumda yine harap düşen halk, bir liderin gelmesini bekleyecektir.Lanet olsun arap kaderciliği !!!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ümit verici :
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
aman diyeyim Irkdasim böyle video lari kaldirmali, milletimiz bunlari görürse 5 yil sonra bir patlama daha olur akp ye, adamlar her seyi ters anlamaya basladi. Beyinleri uyusmus halde. birdahaki seçimlerde akp yi öven bir hareketli görüntü hazirlayacagim, her seyi ters anliyorlarsa
belki çözüm budur. Bu kadar mi kör bu millet bir 200 sehit daha mi vermemiz lazim, anlamalari için, 1 sehidinizi, avrupa HAYALINE sattiniz. bu mu mertlik? Bu nasil bir suursuzlukdur, vurdum duymazlik anlayamiyorum. Bir dahaki seçimlerde ben size 12 kilo yani tayyibin verdigi kömürün iki katini vereyim ve oyunuzu bana verin bu kadar kolay mi. Kolaymis... lanet olsun
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir ekleme de benden ki aslında bilmediğiniz şey değil; Bu yeni milletvekillerinin yanısıra akepenin pek hürmet ettiği üç k..t var milli eğitim için düşünülen...
O üç k..ten biri ihtimalle milli eğitim bakanı olacak gibi (eskilerden) eksik kalan tarih atlası işleri var daha ,orta asya tarihi 8 sayfa eksikdi onu da iyice kırparlar 2-3 sayfaya... Bu reyle ilk başta artık alışın akepeye biz yeni merkez sağız duruşunda olup mutlaka milli eğitimde yarım kalan işlerini tamamlamak için çaba sarfedecekler.. Ayrıca;tatil dönemlerinde öğrencilere önerilen kitaplar var.O tatil kitaplarında neler vardı neler...
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hepsi olmasada hala iyi öğretmenler var. Özellikle tarih öğretmenleri cumhuriyete bağlı kişiler oluyor. Sanırım bu öğretmenler kitaplarda yazılmayanlarıda anlatacaklardır ama bu durum uzun sürmez. Bu tayyip bundan sonraki seçime kadar tahtından indirilemezse %70-80 oyla yine seçilir. Zaten o zamana kadar ülkeyi satmış olurlarda ondan sonrada resmen ülke topraklarını veriller. Tanrı TSK'yı başımızdan eksik etmesin, Türk Irkı duy sesimi harekete geçme zamanı gelmiştir.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
AKP iç piyasayı kabaca şöyle bağladı...
Dış borçlarda bildiğiniz üzere azalma meydana geldi, peki nasıl? %a faiz ile dış borç alabilecekken %a+b ile iç borç almaya başladılar. aradaki fark olan %b kadar faiz patronların cebine girdi. Kolay para, bir nevi tefecilik... böylece sermayenin büyük sevgi ve saygısını kazandı ... devletin bu yolla uğradığı zararın 60 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Tayyip bir 60 milyar da bu 5 senede insanların cebine koyar.... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ya Türkcü devrimin yada Askeri devrimin altinda ezilecekler soysuzlar..!
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
SAVAS TÜRK´ÜN DÜGÜNÜDÜR
YA TAM SUSTURACAGIZ YA DA KAN KUSTURACAGIZ!!!! |
|
|
|