![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ALASKAN MALAMUTE, SİBERİAN HUSY
Benim yavruların fotoğrafları da bunlar. Gerçi otağda diğer başlıklarda gördüğüm kadarıyla bu iki cinse karşı pek hoş bakılmıyor, bekçilik yapma ve dövüşme özellikleri olmadıkları için ancak ben bu özellikleri onlardan beklemediğim için onlarla gayet mutluyum.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Çok güzel gözüküyorlar,Tanrı köpeklerinize uzun ömürler versin:)
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Gerçekten çok asil duruyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Sayın kandaşım siz onlarla mutluysanız sorun yok. Herkesin beklentileri farklı; farklı beklentiler ise mutluluk içindir diyebiliriz aslında. Sizin beklentilerinizi karşıladığı için siz de mutlusunuz. Uzun yıllar mutluluğunuzun sürmesi dileğiyle.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Köpeklerin ikiside husky.
malamute daha farklı olur. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet sonunda biri değinmiş.
Bu konu belirsizliğini benim nazarımda sürdüyor. Bu işlerden anlayan veteriner bir arkadaşım malamut olduğu konusunda ısrarcı. Ancak bu köpeklerle ilgilenen veterinerde husy olduğu kanısında. Ben bu durumda bir görüş beyan etmiyorum. Kutup köpekleri oldukları tepeden tırnağa kesin gerisi yalan.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Buda benim damızlık olarak kullandığım erkek husky nin resmi.
alttakide yeni doğan yavrulardan biri. resimleri cep telefonuyla çektiğim için pek net çıkmadı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Sayın Dulkadiroğlu Hakan 2. resimdeki yavru çok hoş gözüküyor:)
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|