![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aliyev Diktası(resimlerle)
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
:?
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlginç bir benzerlik dikkatimi çekti. Sizlerle paylaşmak istedim.
Şuan ki Irak kürt parlementosu Başkanı Nuri Şaveysi, Aliyev'e çok benziyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Azerbaycan Türkdür ve bundan süphe etmemiz cok üzücü..
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
AZERBAYCAN TÜRK DEĞİLDİR DİYEN Mİ OLDU?İYİ OKUYUN İSTERSENİZ.. ALİYEVLER İLE İLGİLİ İDDİADA BULUNULDU.O KADAR..
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Kürtlerin tiplerini herkez biliyor, yanlizca kürtler bir karisimdir, bence bu adamin kökeni baskadir... |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın BatiTrakyaliTürkmen soydaşım...
Diğer değinmek istediğim noktada kürt fizyolojisi hakkında. Kürt şöyle olur, kürt böyle olur diye düz bir tanımlama çerçevesinde, bir kişinin tipine bakarak kesin karar vermemiz mümkün değildir. Ancak Kürtlerin yaşadığı yerlerde fazlaca yaşamış biri olarak sizin iletinizi doğru bulmuyorum. Sadece internette, gazetelerde, televizyonlarda gördüğünüz kürt tipleriyle kendiniz ''bu adamda kürt tipi yok'' yargısına varmanız bence yersiz. Kürtler karışım topluluktur bir kısmı arab'a benzeyeceği gibi bir kısmıda farslara, hindulara veya Türk olmayan kafkas halklarına benzeyebilir. Şimdi örneğini verdiğim resimdeki adamda Türk tipi olmadığına göre (üstüne adam birde kürt parlementosu başkanı!!!); Aliyev'lerinde karışıklığını bildiğimize göre bizim bu benzerliği yapmamızın mantığında hiçbir kusur yoktur. Ben benzerliği ortaya koydum. Kimin ne olduğunu gerçekte bilmemiz zor ama kürt tiplerini iyi bilen biri olarak bana güvenmenizi istiyorum... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
aliyevlerin kürt olduğuna yüzde yüz eminim.[/img][/url]
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Resimdeki k.rt parlemento başkanı Aliyev'lere ne kadar da çok benziyor !!!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bende aliyevin kürt olduğuna inanıyorum ancak kürt olmasa bile iyi bir kürtsever olduğu kesin.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
maymun toplulugu kurtler karabag savasi esnasinda ermeni kardesleriylen birlikte Azeri kandaslarimiza saldirdilar.Bu maymun suruleri Azerbaycan dada yasamaktadirlar.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Movzu ilginc.Eliyevler kurtmudur,yoxsa turkmudur. ne fark eder ki. AZERBAYCANI TURKLERDEN BASSKA NE MILLET DESEN YONETIYOR. ESASEN DE YEZIDI KURTLER. SON ZAMANLAR DA AZERBAYCANA KURD AKINI BUNU ICBATLAMIS OLUR. HATTA NAXCIVAN UNIVERSTESINDE KURD TARIHI ADLI DERS SALMAGA DA NAIL OLUBLAR. ONLAR AZERBAYCANDA KENDI HARITALARINI BAYRAKLARINI PAYLIYORLAR. TUM HAREKETLERIYLE BUNLAR ONU GOSTERIR KI HEPSI TURKLERIN KANINA SUSAMISLAR. O KI KALDI ILHAM ELIYEVIN SURATINA. BU APTAL SURATLI BIRINDEN NE BEKLEMEK OLAR KI. SIZLERLE BIR ARASDIRMANIN BIR HISSESINI PAYLASMAK ISTERDIM. HAYDAR ALIYEV MOSKVADA CALISIRKEN ONA 3 ODALI MENZIL VERMISLER. HAYDAR ALIYEVSE MEKTUPLA MURACIET EDERE ONA 4 ODALI MENZIL VERILMESINI ISTEMIS. SEBEB OLARAQSA ONUN RUHI SAGLAMLIGI YERINDE OLMAYAN OGLUNUN OLMASI VE ONUN AYRICA ODADA YASAMASINI GOSTERMISDIR.BENCE ILHAM ELIYEV HAKDA BU KADAR YETER.
VE BENCE BU FOTOLAR DAHA ILGINCDIR. BU RESIMLER 2003 CU YIL HAYDAR ELIYEV OLDUKDEN SONRA ILHAM ELIYEVI HAKIMIYYETE GETIRMEKCUN SESLERINI KORUMAKCUN MEYDANALA CIKAN INSANLARA EDILENLERDIR. TURKUN TURKDEN BASKA DOSTU YOXDUR! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resmen şok oldum ya,
bu kırt enikler oralarıdamı kirletmiş, Haydar Aliyevin gözleri pörtlek pörtlek zaten, bi gariplik var gerçektende, Bir ara Azerbaycanda muhalif bi hareket vardı, onlar tam olarak nasıl bi bilgisi olan varmı bu konuda |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|