![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ALLAHA AĞI!!!!!
ALLAHA AĞI
Tövbe elemeye ehtiyac qalmadı, çünki allah ölüb! Dünyadan çıxıb getmeyim, Derdim daşana qalacaq. Bu dünya nağıldı, dünya Nağıl qoşana qalacaq. Bir ev yapmışam kederden, Döyülür qapısı herden; Qaçıram tale-qederden Bu ev boşuna qalacaq. Men - son baharda bir ağac, - Sözbesöz töküldüm, yol aç. Yol aç! Aç! Yoxsa ki elac Gözüm yaşma qalacaq. Sözlerim bir ağır daşdı, Derdimden boy verib daşdı. Gün keçib, zamanı aşdı, Her il qışını qalacaq. Men bir \"menem\", \"mende” itdim, Yox olub men yene bitdim. Yolçuyam - baş alıb getdim, Yol, yol daşına qalacaq. Ne öy meni, ne de qına. Çek meni dar ayağına. Qiyamet, Tanrı dağına Varıb, aşana qalacaq. Gel ey tövbeden doymayan, Tövbe günahdır, gel oyan. Tanrısına qam qamlayan Tanrı yaşını qalacaq. SIIR: RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
QIYAMET!!!
• QİYAMET
Sizinleyem! Kimse yoxmu? Vaxtdı, vaxtdı; Bu bir gün olacaqdı. Tanrının işinden Son xeber getiren melekler de yer üzüne endiler; Kimse yoxmu? Ey sevdiyim adamlar, Siz ey adsız bendeler. Sizinleyem! Kimse yoxmu? Vaxt - vede daralır daha, Bağlanıb tövbeler qapısı, Tükenib sevdalar; Meleklerin xorunda Hüznlü bir dua var: Cennetin qapılan bağlandı Daha yol yoxdu allaha. Daha sevdalar ölümsüz deyil, Daha felekleri yandıra bilmir En ilahİ bir ah da. Daha adsız, günahkar bendelerden İblis de bezib, allah da. Yeddi reng bir rengdi daha, Sesler de yekrengdi daha. Hamı tenha, tekdi daha Gelecek heç gelmeyecek. Vaxtdı! İkiye bölünecek bir azdan Gümüşü soyuğuynan ay uğuna-uğuna. Yer üzü göy üzüne axacaq, Ulduzlar göy üzünden Qopub tökülecek Ele göy, üzünün boşluğuna... Vaxtdı! Yer ayaqda, göy ayaqda. Ağlayanların göz yaşlan Könlüme damlamaqda her gece. Her gece göy üzü ulduz - ulduz Könlüme damlamaqda. Kimse yoxmu? Sizin adınıza dua elemeye, Aman istemeye Minare tikirem, Daşım az oldu, hardasız? Günah ağaclan Barını daşımaz oldu hardasız? Vaxt tamam oldu hardasız? Yeddi reng bir rengdi daha, Sesler de yekrengdi daha. Hamı tenha tekdi daha, Gelecek heç gelmeyecek. SIIR:RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|