Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 06.02.2008, 11:09   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alman Kurdu Aldım

Uzun süredir köpek almaya heveslendiğimi söylüyordum arkdaşlar. Nihayet yavru bir alman kurdu aldım. Ama çok ağlıyor ve bağırıyor. Susturmak çok zor oluyor yahu. :)

Varsa alman kurdu (özellikle yavruyken) besleyen arkadaşlar, tavsiyelerini beklerim. Tabi özellikle Kemal (IRKÇI) Abi'nin.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.02.2008, 14:22   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
Bu cumartesi ben de var ise Alman kurdu alacağım,köpekler hakkında fazla bilgi sahibi değilim ancak araştırıyorum.Kulübesini çok güzel bir şekilde yaptım herşeyini hazırladım.Umarım iyi bir köpek sahibi olurum.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.02.2008, 06:53   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

yusuf.gokkaya adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
yavru köpeğin anesinden yeni ayrıldığında birkaç gün böyle ağlar sızlar ama daha sonra alışır aşılarını ve kontrolerini imha etmeyin esenlikle kalın
yusuf.gokkaya Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.02.2008, 13:58   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dulkadiroğlu Hakan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
Rottweiler alsaymışsın daha iyi olurdu arkadaşım. Neyse hayırlı olsun diyeyim. Diğer başlıklar altında IRKÇI kardeşiminde belirttiği gibi alman çobanlarının safkan olanını denk getirmek biraz zordur buralarda satılanlar çoğunlukla genetiği bozuk hayvanlardır. Köpeği kimden aldın annesi babası neymiş birde resmini eklersen hakkında daha detaylı yorum yapılabilir. Ağlaması normaldir nasılki bebekler ağlıyorlarsa köpek yavrularıda ağlar. Yavruya ilgi göster bir süre sonra annesinin yokluğuna ve yeni ortamına alışınca ağlamayı keser. Bu arada yavrunun kulaklarına hiç dokunma başka köpeklerlede oynatmaki kulaklarına temas etmesinler yoksa kulakları dikilmeyip düşük kalabilir veya dikilmişse bile kıkırdakları henüz zayıf olduğu için tekrar düşebilir. Birde arkadaşım alman çobanları yalaka olmaya müsait köpeklerdir 1 yaşına gelene kadar yabancı insanlarla pek temas ettirmezsen iyi olur sadece sen ilgilen köpekle kimseye sevdirme yoksa koruma özelliği gelişmez yalaka olur. Birde alman çobanlarının ve rottweiler gibi sert karakterli köpeklerin bir özelliği yemek yerken sahibi dahi yanına yaklaşsa hırlamasıdır elini yemeğine uzatırsanda ısırır yani yiyeceğini korur. Bunun olumsuz sonucu şöyle olabilir mesela köpek sokakta zehirli bir et parçasını yemeye kalkışırsa ağzından alamazsın. Daha şimdiden eğitmeye başlamalısın köpek yemek yerken önünden yemeğini al sonra tekrar ver yavruluktan itibaren bunu yaparsan ileride büyüdüğünde yiyeceğini senden korumaya çalışmaz. Tekrar hayırlı olsun diyorum esenlikler.
Dulkadiroğlu Hakan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.02.2008, 16:30   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
Benimde siyah Belçika kurdum var ama yaşlandı artık 11 yaşında. Gerekirse kurt köpeklerinin bakımı ve eğitimiyle ilgili bilgi verebilirim. IRKÇI Bey kadar uzman olmasamda kendimce tecrübe sahibiyim.
A L M I L A Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.02.2008, 17:27   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
İnternete ilan vermiştim, bir kişi cevap verdi, ondan buldum köpeği. Zamanla bakacağız safkanlığına, bildiğim kadarıyla büyüdükçe belli oluyor ırkının saflığı. Ayrıca dijital fotoğraf makinem olmadığından resmini ekleyemiyorum ama en kısa zamanda temin edip ekleyeceğim.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler