Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.07.2008, 20:53   #1 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 445
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Almanya neyi bekliyor?

Andalarım biliyorsunuz Ağrı Dağına çıkan alman dağcı grubundan 3 tane dağcı kıro örgütü tarafından kaçırıldı ve hala bulunamadı.
Aklıma takılan bazı konular var ki içinden çıkamadım.
Bildiğim kadarıyla alman polisleri terör örgütleri konusunda çok acımasızdır (destek verdikleri örgütler dışında). Normalde böyle bir rehine olayının sonunda alman polisinin bütün kıro derneklerini basmalarını ve tutuklamalar olmasını beklerdim. Hiç bir şey olmadı.
Üstüne bir tane kıro kadın sözcü bir alman televizyonuna çıkıp almanya tavrını değiştirmez ise rehineleri salmayız diye posta koymuş. (Hem de almanyada).
Bir de almanlar şu ünlü gsg-9 timlerinden bir tanesini Türkiye'ye göndermişler. Bunu bir türlü kabul edemedim. Yani bizim askerimiz-polisimiz 30 yıldır teptiği yolları bilmiyor, hans efendi gelip olayı çözecek.
Almanların bu konuya bu kadar yumuşak davranması bu işin sanki danışıklı dövüş + kıro propagandası olabileceği düşüncesini doğurdu.
Bu dağcılar kaçırıldı mı yoksa gönüllümü gitti emin değilim. Çünkü almanya politikasını eleştireceksem ben olsam dağcıların biri hariç hepsini temizler bir tanesini de olanları anlatması için geri gönderirdim. Ondan sonra gelsin reklam.
Bunun sonu kapatılan lağım çukuru roj tvnin açılması olmasın? Ya da dtpnin aracılık yapıp almanları serbest bıraktırması sonucunda "barışsever" dtp propagandası?

Etiketler
almanya , bekliyor? , neyi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler