![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Altai Kai - Where altai is in rise
Altai Kai - Where altai is in rise
Adlı Albümü Tüm kandaşlarıma saygıyla sunarım. http://rapidshare.com/files/22354190..._rise.rar.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Çok sağol andam...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sözlerini bulabilir misin andam ?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok zor ve hatta imkansız.Mp3'leri bile bir rus sitesinen buldum.Site okunmuyor bile.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Peki zahmet olmaz ise Huun-Huur-Tu'nun albümlerinin köprüsünü bulabilir misin ?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Turk1905, kendi sitelerinde albümlerini ve videolarını bulabilirsin. Bunun dışında YouTube'da arama yaparak da videolarına ulaşabilirsin.
> Huun-Huur-Tu < Konu dışında size bir program önereceğim. Bu programı kullanarak tek tek video sitelerinde arama yapmak yerine, aradığınız konu ile alakalı tüm videolara bir tıkla ulaşabilirsiniz. Desteklenen Video Siteleri : *YouTube *İfilm *veoh *DailyMotion *LIVEVIDEO *blip.tv *YAHOO VIDEO *metacafe *myspace *sevenload *MyVideo *VideU *CLIPFISH YouTube yasaklı olduğu için arama yaptığınızda, YouTube kısmında video bulunamadı uyarısı çıkacaktır. Bu durumu düzeltmek için İE vekil sunucu (proxy) ayarlarını yapmanız gerekmektedir. > Ashampoo ClipFinder < Ek; Türk1905 andam verdiğim programı kullanarak bilgisayarına rahatlıkla indirebilirsin. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Afedersiniz, ama yükleme köprüsünü bulamadım..
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
arkadaşlar kimbu sanatcı tanımıyorum sizin aracılığınızla bileyim indiriyrum birz bilgi verirmisiniz???
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|