![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Altay Dağları
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sevgili Aydın Çeri ne güzel görüntüleri paylaşmışsınız. ruhuma bir serinlik geldi. ne yazık ki fetoist döküntüler bu topraklarda da kendi sürü eğitim merkezlerini açıyorlar ve ASİL KAN'ı yozlaştırmaya yönelik çalışmalar yapıyorlar. Burada yaşayan 250 bin Türk Moğol Kökenli kişiyi bile asimile etmek için onca moskof uğraşmış olsada bir kısmı ortodox olmuş fakat çoğunluğu Ata inancında kalmış Tengri bize oralarda da bulunma o havayı soluma imkanı versin.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Ezgide çok hoşmuş.Ellerinize sağlık beğenerek izledim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ellerine sağlık soydaşım bu görüntüleri izledikçe benliğime daha bi sıkı sarılıyorum Tanrı bizede o topraklar gitmeyi Ata toparkalrını görmeyi nasip etsin
Ayrıca müzikte harika |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ağabey paylaşım için teşekkürler.Müzik çok hoşuma gitti gerçekten.Ayrıca fotoğraflarda çok iyi tanıtmış...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çok güzel video olmuş teşekkürler. Ezginin adı nedir? İndirmek istiyorum, köprüsünü verebilecek bir kandaşım var mı?
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Ezgiyi; AltaiKai grubu söylüyor. İndirmek için köprüsü:
http://rapidshare.com/files/16761019...Words.mp3.html
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kutluk Kandaşım teşekkürler. Her zaman yardımcı oluyorsun. Tanrı seni korusun!
|
![]() |
| Etiketler |
| altay , dağları |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|