![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Altaylardan içinizi hoş edecek kömeyler(khoomei)
ALTAİ KAİ
01. Baatyrdyng Soozi. Warrior's words. 02. Altaiym. My Altai. 03. Alkyshtar. Prayers. 04. Kara-suu. Spring water. 05. Ulaganym jaanyr. Janger style song from Ulagan. 06. Shunu Baatyr. Shunu Warrior. 07. Komuzym, oino, oino. Play, play, my khomus. 08. Jebren kai la tunur. Ancient kai song amd tunur-drum. 09. Oyim, oyim, oy-oyim. 10. Jai. Summer. 11. Kaan Altai. Khan-Altai. 12. Juuchyldar. Hero-warriors. 13. +Bonus Jai. Slush (Al Korchagin) feat. AltaiKai "Bathing birds remix". http://rapidshare.com/files/11989566...ntury.rar.html
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Paylaşımın için çok teşekkürler ırkdaşım,kömeyler birbirinden güzel!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sağol Irktaşım, yıllardır abuk sabuk müzikler dinlettiler bizlere
Özümüze dönüyoruz hızlı bi şekilde |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çok güzel müzikler Sağol ANDA
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım kota sorunu olduğundan indiremedim fakat şarkı isimleri ingilizce şarkılarda ingilizce mi acaba?
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yok şarkılar ingilizce değil,Altay Türkçesi.Listede ilk önce şarkı adının Türkçesi,ardından ingilizcesi yazmaktadır.Dikkatinizden kaçmış olmalı.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tesekkurler.Bende de baya Türk Dünyası albümleri var zamanla eklerim bende
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
her zaman tutar bu numara ben çok denedim |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
NOYAN
|
Arkadaşlar acaba bu grubun başka albümü de varmı ?varsa paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şarkı adları bile Anadolu Türkçesine çok yakın,
Altaim - Altayım Komuz(ağızda çalınan bir müzik gereci) oyna, oyna .. - Komuzym, oino, oino Alkıştar - Alkyshtar Kandaşım emeğine sağlık, bir isteğim olacaktı.Altai Kai'ın "Aiuga Andagany" (Ayı Avı) türküsü var mı elinde?Bir örneğini indirdim ama devamını bulamıyorum bir türlü. Şu parça: http://www.altayim.narod.ru/sarymai.mp3 |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu topraklar TÜRK´tü Haldede TÜRK`tür ve Daima TÜRK kalacaktir.
M.K. ATATÜRK tskler kandasim. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Andam Altaikai'nin bir albümünü daha ekledim ancak senin istediğin şarkı yok ne yazık ki... http://www.atsizcilar.com/forum/alta...html#post72787
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|