![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anayurt Marşı video klibi
Anayurt Marşı video klibi...
Söz : M. Sabir Karger Söyleyen : Hasan Sağındık Dosya özellikleri Boyut : 27.13 Mb Tür : Mpeg Özbek, Türkmen, Uygur, Tatar, Azer bir boydur, Karakalpak, Kırgız, Kazak; hepsi bir soydur. Özbekistan, Türkmenistan...diye kurmuşlar Anayurdum Türkistanı bölüp koymuşlar. İnanmayın, aldanmayın ey Türk yiğitler Kırk asırlık tarihe sahip olan Türkler. Türkistan, Kafkasistan ey güzel yurdumuz Sana kurban olalım ey anayurdumuz. M. Sabir Karger Klipten görüntüler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevdiğim Anayurt Marşı'na haddim olmayarak acizane bir klip yaptım. Hatalarım olduysa affedin. 8 saatimi verdim, umarım sizlere ufakta olsa izlerken bir heyecan yaşatabilirim... Köprü :Anayurt Marşı video klibini buradan indirebilirsiniz İndiremeyenler için not : Hedef sayfayı açın. Sağ üstte bir sayacın geriye doğru saydığını göreceksiniz. (Tahminen 40 saniye) Onun sıfırlanmasını bekleyip ''yüklemek için burayı tıklayın'' yazısını görünce o yazıyı tıklayınız. Yükleme başlayacaktır. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu güzel paylaşımın için sağol soydaşım!..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK IRKÇISI
|
HARIKA OLMUS. ELLERINE VE BEYNINE SAGLIK!
TESEKKÜRLER IRKDASIM. AYRICA YENI YILIN KUTLU BOLSUN. ESENLIKLER DILERIM
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cok güzel olmus, kandasim.Ellerine saglik..
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eline gözüne yüreğine sadık kandaşım
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HARİKA OLMUŞ
KANDAŞIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ.ÇOK GURURLANDIM.HER TÜRKÇÜ BUNU BİLGİSAYARINA KAYDETMELİ..
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ELLERINE SAGLIK KANDASIM COK GÜZEL BIR CALISMA OLMUS SAGOL VAROL
TTK |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Eline sagli Konterör Irkdasim...
Cok güzel bir calisma olmus ve verdigin emek bosuna gitmemis, gercekten Kürt ve cingene Kültürüne darbe vurmus kadar oldun..
Cok güzel olmus... Saygilarimla Esenkal |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
COK GUZEL OLMUS ELLERINE SAGLIK
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDASIM .....
BEN SENIN BU KLIBINI COK KISIYE DAGITTIM VE GERCEKTEN HER IRKDASIM VE KANDASIM VE DEGERLI CALISMAYI BEGENDI.
DIGERKI CALISMANDADA SANA BASARILAR DILERIM... TANRI SENI KORUSUN..... DIGERKI CALISMASLARINDA KÜRT KÜLTÜR IMPERYALIZMINININ CÖKÜSÜ OLSUN... TTKVY... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KAFASI KESILMIS BIR KÜRT KLIBIDE IYI OLUR....
YADA SOKAKTA KÜRTLERI NASIL DÖVÜYORLAR... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İNDO-GERMAN ÇAY OCAKLARIYLA VE DE ÖZELLİKLE PEŞTUN DİN KARDEŞLERİMİZLE İLGİLİ KLİPLERİNİ BEKLİYORUM KANDAŞIM.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BIRDE NAYLON MILLIYETCILERIN KLIBINI BEKLIYORUM....
Naylon Milliyetciler kimdir ? Ülkücüler, Nazi Hayranlari, ALPEREN OCAKLARI... Indogerman Pestun Kürt Ülkücü Cay Ocaklari Klibini bende istiyorum... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLRT KONTR CIM, CANIM KANDASIM, BIRDE AND ICIRUK KLIBINI
BEKLIYORUM.... YASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAN KANDASIM NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|