![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ANDSIZ, UMUDSUZAM DAHA...
ANDSIZ, UMUDSUZAM DAHA...
Ac ve susuzam qardaşlar, Andsız, umudsuzam daha. İçimdeki allah acdı, Acdı and olsun allaha. Bu şere yenilmiş millet, Bu da can veren bir ölke... Niye bizi görmür allah, Allahımız ölübdü belke? ... Denize direnen bir küçe Eksi gözlerimin yaşında... Harın kişiler keçir... Ve... Qızlar, qızlarımın yaşında. And olsun allaha, daha Baxa bilmirem gözlere. O gözler ne cür sığacaq Bu tabut, bu mezar sözlere? Nefsim bu fahişe, leçer, Meni de qoyacaq arada Salam küçelere, salam Fahişe qadınlara da ... Ac ve susuzam qardaşlar, Andsız, umudsuzam daha. İçimdeki allah acdı, Acdı and olsun allaha. RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
• ÖLDÜRÜN, MENİ ÖLDÜRÜN
Elde yüz behane var, Öldürün meni, öldürün! Meni öldürmeye ne var? Öldürün meni, öldürün! Çerxi-felek, tersine dön, Sirli Tanrı dersine dön. Men çıxmışam bendelikden, Öldürün meni, Öldürün! Tanrıya qul bir şamanam, Size verilmiş amanam. Yalnızlığım.. atam, anam... Öldürün meni, öldürün! Mehemmedem, gör hökmümü, Daş altdayam Musa kimi, Çarmıxdayam İsa kimi... Öldürün meni, öldürün! Men mende \"meni\" yıxmışam, Ruham, bedenden çıxmışam. Men qebrim üstünde bir şam... Öldürün meni, öldürün! Ruh tek gezirdim göyde men, Deyin, ne tapdım yerde men? Öldürdüm derdi derde men, Öldürün meni, öldürün! Tanrı bilir, qulsunuz siz, Tövbe pıçıldar diliniz. Razıyam, yetse eliniz, Öldürün meni, öldürün! Tanrıdan gelen bir sesem, Geldim rüzgarlar tek esem. Öleceksiz men ölmesem, Öldürün meni, öldürün! RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
• BOŞUNA, HER ŞEY BOŞUNA
İblis könlümde taxt qurub, Men taxtsız otaq gezirem. Üst-başına ateş içinde, Bilirem, nahaq gezirem. Niye bilmedim men deli, Mene gülür, gülen deli. Menem sonranın evveli, Bu sona bayraq gezirem. Özüm-özüme sirmişem, Bir yola-ize girmişem. Ölü denize girmişem, Deliyem, balıq gezirem. Ölür güneş, gelir qürub, Aralıqda Ömür durub, Ayrılıq mende köç qurub, Men durub aynlıq gezirem. Yarpaq, çiçek allahdı, dur, Budağı yox qolumu vur. Men divane İncilde nur, Quranda xaliq gezirem. Tenhaların cehennemi - Yer üzü göyde bir gemi, Adladım keçdim kölgemi, Durmağa dayaq gezirem. Dur gedek, dur ayağa, Bir sebeb yoxdu qalmağa, Üstünde dua qılmağı, Bir yaşıl yarpaq gezirem. Boşuna, her şey boşuna, Yer başına, göy boşuna, Dünyanı az öy boşuna, Men boşuna haqq gezirem. RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|