![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Anıtkabir'de elleri cebinde dolaşan soytarı
Soytarının soytarı olduğunu belirtmek için, sahibi k.rt olan sentezci çapulcuların gazetesini buraya taşımak zorunda değilsin. Bunu gören de Yeniçağ'ı milliyetçi sanacak.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Yorumu sizlere bırakıyorum
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçek hayat, Pollyanna masallarından çok farklıdır. Öyle herkes birbirini sever ve saygı duyar anlayışı gerçek hayatta maalesef yürürlükte değildir. Gerçek hayata geçerli olan yegâne kural, "doğa boşluk kabul etmez"dir.
Eğer siz, kendi önderlerinize, kendi liderlerine, kendi değerlerinize, kendi kahramanlarınıza, kendi büyüklüklerinize sahip çıkmazsanız, eloğlu gelir sizin o kutsal değerlerinizle dalga geçer. Eğer pısırık, sünepe ve sümsük olursanız, gelen geçen bir tokat vurur, şamaroğlanına dönersiniz. İnsanlara yüz verirseniz, astar istemeleri işten olmayacaktır. Ve eğer işi o noktaya, yani sizin kutsallarınızla dalga geçebilecek cesareti göstereceği noktaya getirirseniz, hiçkimsenin gözünde saygınlığınız kalmaz. Buradaki durum, tamamen değerlerimize sahip çıkması gereken yetkililerin ezikliğinden ve pısırıklığından kaynaklanmaktadır. Çıkıp bir yetkili o serseriyi ulu orta azarlasa, emin olun bu ibret olur ve bir daha Anıtkabir'e giren yabancı, yüksek sesle bile konuşamaz. Ama yok! Bunu yapabilecek delikanlılar nerede? |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kolay değil ,adamın elleri dolanmıştır,Orada Yatan bunun sülalesini Her savaşta ........... Bozkurt Atatürk olunca ne yapacağını bilememiştir.Avrupanın pembe domuzu
Yönetici Notu: Medeni bir şekilde yorum yapamıyor musunuz? Neden küfür etme ihtiyacı hissediyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Suç o herifin değil.Siz lloyd george un mezarını nezaketen gezseniz ona prosedür dışı saygıda bulunurmusunuz. Burda uyarmayan Türkiye liler (onlara TÜRK diyemiyorum) tek suçludur.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hiç gitmeseymiş daha iyiymiş. Kasti bir davranıştır. Çünkü Başbuğ Atatürk Türk'ün kutsalıdır. AB uyum yasaları çerçevesinde Atatürk'ün resminin tüm devlet dairelerinden kaldırılmalı maddesi koyan bir birlikten ne beklenirki. Buna ilaveten Atatürkçülüğün gelişmesine engel bir iktidar anlayışı ve bu anlayışın arkasına körü körüne bağlanmış insan topluluğu. Senin başındaki kurtuluş sebebin olan Atatürk'e saygı göstermez ise kuyruk acısı olan elioğluna tepki göstermesini beklenmemeli. Samimiyetle yazıyorum ki orda olmak vardı...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ne olursa olsun, Ata'mızın huzurunda yaptığı saygısızlıktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başbuğ Atatürk'ün bu ülke için önemini bilemeyecek kadar aptal olamaz. Elinin cebinde olması ve yüzündeki pis gülümsemeden bu saygısızlığı bilerek yaptığı anlaşılıyor.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atatürk'ün sonsuz saygı gösterdiği ve güvendiği bir kurum olan yargımızı bile gidip Avrupa insanına şikayet edip yaka paça ülkemize getirten ve yargıya tehdit içeren bildiri yayınlanmasına sebep olan bir iktidardan tabii ki bu kendini bilmez adama tepki göstermesi asla ama asla beklenemez.
Belki bu görüntüler görsel basında bile yer almaz, ört bas edilir. Ben şahsım adına bu konuya sadece seyirci kalıp yorum yapmayı kendime yediremiyorum.. Buna bizzat tanık olanlar nasıl bir gaflet içindedir ki suskun kalmışlar.. Artık gör be Türk milleti.. Daha ne yapılması lazım kör gözlerinin açılması için?
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Adam yapmış hainliğini Atamız zamanında onlara çok çektirdi kuyruk acıları var hepsinin...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bireylerin cezalandırılmaması için Türk'ü ve Türklüğü koruma kanununun değiştirilmesi için çabalayan Ulus(!) Vekilleri varken, konuda adı gecen kıroyu vursan kac yazar.
Bu gibi bulanıklar, ancak ulusal tepki ile yok edilebilir. Bu yok etme sadece maddi anlamda değildir. Türk'ü ve Türklüğü gerçekten koruyan bir yönetim olsa idi, eminim terbiyesizliği yapanlar bunu aklından dahi geçiremeyecekti.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yerimi yurdumu vermekten çekinecek değilim,elbette söylerim de bu sıkıntı niyedir? IP lerimizi zaten görüyorsunuz .Bir sıkıntı oldumu Polise çok güzel iletebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ya kafeden giriyorsan ne yapacağız? Otağ kurallarına uy ille de asıp keseceğim diyorsan özel iletiyle ev telefonunu yaz.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|