Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.01.2006, 15:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ANITKABİR'DEN DIŞARI ÇIKARILMASI GEREKEN CESET (İNÖNÜ)

BAŞBUĞUMUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EBEDİ İSTİRATGAHI OLAN ANITKABİR'İ NAAŞIYLA İŞGAL EDEN,PARALARIN ÜZERİNDEN BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN VE TÜRKLÜĞÜN MİLLİ SEMBOLÜ OLAN BOZKURTUN RESİMLERİNİ ÇIKARTARAK KENDİ RESİMLERİNİ EKLETEN ismet inönü'nün NAAŞI ANITKABİRDEN DIŞARI ÇIKARTILMALIDIR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.01.2006, 16:02   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 178
Hayir diyen arkadasin aciklamasini cok merak ediyorum.
Attila_C* Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.01.2006, 16:20   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 88
Bi Açıklaması olduğunu sanmıyorum,bunun bi açıklaması olamaz ,sadece ortalık karıştırmaktan başka bi derdi yoktur eminim
İLTERİŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.01.2006, 16:44   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Efe_20 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
kürt ismetin cesedi ANITKABIRDEN cikartilmalidir.
Efe_20 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 02:04   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 4
NE GÜZEL OLURDU kürt ismet'siz ANITKABİR.
alpertunga ergenekon Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 05:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Babakurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 215
İnönü kürtdünün leşini derhal Anıtkabir'den çıkartmalıdırlar!..
Babakurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 14:16   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Şafak Yıldızı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
her halde yanlışlık yaptı hayır diyen arkadaşlar. Yok burada olupta bile bile evet dediyse ve kimliğini gizleyerek keyif çatıyorsa bilsin ki er geç kendini ele verecektir. Yada bize gerçekten anlamlı bir açıklama yapması lazım. Yoksa Forumda durumu korkunç olur.
Şafak Yıldızı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 14:31   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Bi Oyda Ben Attım Hayır diye Karşı Çıkacak Olan varsa söylesin bana...
Turkcu_Kemalist Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 15:57   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Turkcu_Kemalist adlı Üyeden Alıntı
Bi Oyda Ben Attım Hayır diye Karşı Çıkacak Olan varsa söylesin bana...
Neden hayir dedigini forum olarak merak ediyoruz. Umarim iyi bir aciklaman vardir.
Alt 08.01.2006, 20:10   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Açıklamam Basit Atatürkün en iyi dostu ve silah arkadaşıydı Kürt Oldugunun Kesin Kanıtı Olmadıkça Başbuğun en büyük dostu olarak kalıcaktır.

Not : Bundan Başka soru istemiyorum

Saygılar

Yönetici Notu: Türkçü_Kemalist, Türkçülükten bihaber ve cahil olmana rağmen, bilmediğin konularda ahkâm
kestiğin ve henüz kimliğini bulamadığın için üyeliğin iptal edilmiştir. Sen, adı bile "Farsça" olan, "güzergâh" denen cahil tatlısu Türkçülerinin sitesinde yazmaya devam et!

Gök Yeleli Bozkurt
Turkcu_Kemalist Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.01.2006, 20:30   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Turkcu_Kemalist adlı Üyeden Alıntı
Açıklamam Basit Atatürkün en iyi dostu ve silah arkadaşıydı Kürt Oldugunun Kesin Kanıtı Olmadıkça Başbuğun en büyük dostu olarak kalıcaktır.

Not : Bundan Başka soru istemiyorum

Saygılar
Paralarin uzerinden Ataturk'un resmini neden kaldirtti o zaman? Devlet dairelerinden Ataturk'un resimlerini neden indirtti?

Not: Olur baska?
Alt 09.01.2006, 15:40   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
O picin ne isi var orada...... ????????????????
BatiTrakyaliTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2006, 12:22   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
Alıntı:
Turancı adlı Üyeden Alıntı
İsmet şerefsizi ile Atatürk'ümüz aynı yerde bulunamaz!
Bu Türk Milletine hakarettir.....
BatiTrakyaliTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2006, 15:03   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Çok güzel bir konu.

Atatürk'ün arkasından iş çeviren İnönü'nün mezarı, Kutsal Anıtkabir alanından çıkartılmalıdır.

Tarihte kimse ona bir iş yapması için yalvarmamıştır. Ata vefat edene kadar onun gölgesinde yaşamış, vefatından sonra da arkasından onun bıraktığı Milli dinamikleri değiştirmeye çalışmıştır. Onun hayranlık duyulacak ta bir yanı yoktur!

İnönü ; 1944 davasında Türkçüleri tabutluklara kapatanların başında yer alarak Türk düşmanı olduğunu ortaya koymuştur...

Ankete hayır oyu veren kişilerin (!) (atılan adam dışında) görüşlerini buraya yazmasını bekliyorum
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.01.2006, 01:52   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
Beyin damarları hasar görmüş,tarihi olaydan habersiz,şuursuzca ortalıkta bilgiçlik taslayan, kişi yada kişilerin Başbuğ ATATÜRK 'ün en iyi dostu ve silah arkadaşı dediği şahsın karaktersizliği zamanın da ATSIZ ATA'ya ve onun ardından giden hakiki Türkçülere de vermiş olduğu zarardan da anlamak mümkündür. Bunu anlamak için çok geriye gitmek şart değil. Sadece adam akıllı düşünmek yeterli..

Bu yazı, ATSIZ ATA'nın ve onun yolundan giden Türkçülerin mücadele yılların da karşılamış oldukları olaylardan alınmış bir kesittir.

''Türkçülere karşı topyekûn bir davaya başlamak üzere, önce 10 Mayıs 1944 tarihinde (yani beraatla biten davanın ertesi günü) Atsız, kalmakta olduğu otelde tutuklanır. Müteakip günlerde tutuklamalar ve ev aramalar devam eder, birçok ilim adamı, subay ve Hatta Harbiyeli öğrenciler göz altına alınırlar. Kısacası Hükümet açıkça saldırıya geçer. Bu arada, 18 Mayıs 1944'de bir de resmi tebliğ yayınlanır ve tebliğde Atsız ve arkadaşlarının "Irkçılık-Turancılık" gayesi güderek kurulu düzeni yıkmak istedikleri belirtilir.

Ne için yayınlandığı ertesi gün belli olan bu tebliği müteakip, 19 Mayıs 1944 Gençlik Bayramı münasebetiyle devrin Cumhurbaşkanı "Millî Şef" İsmet İnönü, tarihe 19 Mayıs 1944 Nutku olarak geçen konuşmasında; Türkçülere karşı yapılan son hareketleri tasvip eder ve sonunda da, "vatanımızı bu yeni fesatlara karşı da kudretle müdafaa edeceğiz" diyerek, Türkçüler hakkındaki hükmü verir.

Tutuklamalar ile birlikte Türkçülere, "tabutluk" denilen hücrelerde işkenceler başlar ve işkenceler 1944 Haziran ve Temmuz aylarında devam eder. Tabutluklar, gerçekten, dikine konulmuş tabut boyutlarında beton oyuklardır. Tepelerinde üç adet beşer yüz mumluk lambalar yakılır, tutuklulardan çoğu ihtiyaçları için bile dışarı çıkartılmazlar. Bu işkence çukurları bilahare Atsız'ın şiirlerinde de zikredilir.

Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün adeta bir "iddianame" mahiyetindeki nutku ve işkenceleri müteakip, nihayet 7 Eylül 1944 perşembe günü, İstanbul 1 Numaralı Sıkıyönetim Mahkemesinde, Türkçülere karşı gizli cemiyet kurmak, düzen düşmanlığı yapmak, hükümeti devirmek vs. isnatları ile "Irkçılık- Turancılık" davası başlatılır.

Kısacası, Hükümet bir yandan Sabahattin Ali'ye vatan haini denmesinin acısını çıkartıyor, diğer yandan da(İkinci Dünya Savaşının da sonucuna bağlı olarak) Stalin'e şirin görünmeye çalışıyordu. Bu arada basında ise sürekli olarak, İnönü ile Stalin'in birlikte çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanıyordu.''

Bu yazıyı uzatmak mümkün ama şimdilik bu kadarı yeterli. Umarım bu sığ beyinler ne söylenmek istediğini anlamışlardır!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler