![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Anladım Ki Kâlbimde Atsız'dan Başkası Yok
Bir gece yarısıydı, düşümden uyandım
Renkler ötesiydim, turkuaza boyandım Bir cigara yaktım, duvara dayandım Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Baktım cümle âleme, herkes başka bir uğraşta Kimi kaderiyle kavgada, kimi kendisiyle savaşta Ben ki kendimi Atsız'a adamışım bu yaşta Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Ne tuhaf bir gece bu, sağım solum hep Atsız Hani kuşlar uçamaz ya kanatsız Ben de yaşayamıyorum sensiz Atsız Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Bir resmin var bir resmin, başında eski şapkan Öylece duruyorsun, elinde ise çantan Duygulandım be Atam, haykırdım ağlamaktan Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Sana olan sevgimi Yüce Tanrı kıskanıyor Diyor ki ulu Tanrı; bu kulum ne diyor? Sanırım beni Tanrı bile anlamıyor Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Her ortamı görmüşüm, her ortama girmişim Dönüp dolaşmışım, yine seni sevmişim Seni bir Ata, bir kahraman bilmişim Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Atsız Ata, odam nasıl bilir misin? Her yerde senin fotoğrafın, duâ etsem gelir misin? Sana lâyık değilim, beni affeder misin? Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Ortaokuldayım, çocuğum, biraz anormalim Herkes oyun peşinde, ben senin derdindeyim Sanki sınıfta değilim, Çin Seddi'ndeyim Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Lisedeyim lisede, kasımdır aylardan Hümanist şiirler duydum bâzı hocalardan Uzaklaştırma aldım, çünkü bahsettim Bozkurtlardan Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Genç oldum, büyüdüm, kâlbimde hâlâ sen varsın Sen bana hem Ata, hem ırktaş, hem yarsın Ölümden korkmuyorum, Tanrı Dağı'nda sen varsın Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Kimler gördüm kimler, ne sahte kahramanlar Kimi Arapçı, kimi Batıcı, devşirme kahramanlar Dayatıldı gençliğe şişirme kahramanlar Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Bâzıları Miken Uygarlığını edindi rehber Bâzıları Arap Muhammed'i edindi rehber Atsız'dan başka kimse olamaz bana rehber Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Harbi konuştum gene, okuyanlar okusun Bana kızma arkadaş, kızıyorsan çok toysun Lâfı gediğine koydum, inceldiği yerden kopsun Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Doğruyu söyleyenler dokuz köyden kovulur Noyan'ın yüreği Türkçülükle yoğrulur Doğrulmayan belim Atsız ile doğrulur Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Söyle Yüce Atsız söyle, bilinir mi kıymetim? Şu üç günlük dünyâda ırkçılıktır servetim Türk gençliğini Atsızcı yapmaktır gayretim Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok Sabahın körüydü, tekrar uykuya daldım Düşümde Atsız'ı gördüm, öylece kalakaldım Atsız dedi ki bana; hoş geldin evlâdım Anladım ki kâlbimde Atsız'dan başkası yok NOYAN |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaşa Atsızcı şair kardeşim, yüreğine sağlık.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.Eminim ki Atsız seni duyup evlatlarıyla bir kez daha gurur duymuştur.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne guzel Siirler yaziyorsun NOYAN, gercekten cok duygulandim!
Tanri Turkculeri korusun |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Noyan ırkdaşım, Atsız'a olan sadakati, aşkı, sevgiyi, hayranlığı ifade eden bu güzel şiir için tebrik ederim.
Yüce Atsız ve ölümsüz fikirleri Türk ırkının tek kurtuluş reçetesidir. O'nu kalbinde, vicdanında, dimağında, beyninde ve ruhunda hakkıyla hisseden bütün Türkçülere selâm olsun... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüregine saglik kardesim.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Yüregine saglik, cok güzel bir siir.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüreğine, kalemine sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine sağlık kandaşım. Sen böyle güzel şiirler yaz rakı ve biran benden:) Malum böyle güzel şiirler kafa biraz hoşken yazılabilir diye düşünüyorum.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine sağlık ırktaşım. Gelecek kuşaklara bu ölümsüz eseri aktardığın için
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine eline sağlık kandaşım. Nicelerini yazmanı dilerim.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Kalemine ve yüreğine sağlık.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yüregine eline saglik Kandasim süper bir siir
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine sağlık kardeşim.
Gerçekten güzel bir çalışma.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok güzel olmuş.Benimde hissettiğim duygularıma tercüman olmuş şiiriniz Sn.NOYAN.Elinize ve gönlünüze sağlık.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|