![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ANNELER GÜNÜ!
Dunya'ya safkan Turk evladi getirme serefine erismis butun Turk analarinin ellerinden oper, anneler gununu kutlarim. Yavru bozkurt sahibi olan anne kandaslariminda ellerinden oper, saygilarimi sunarim. Annelerini kaybetmis olan kandaslarimada sabir dilerim, mekanlari Ucmak olsun, ruhlari sad olsun. Butun annelerimizin anneler gunu kutlu olsun.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() YÜCE BAŞBUĞUMUZUN ANNESİ ZÜBEYDE HANIM'IN NEZDİNDE BÜTÜN KAHRAMAN TÜRK ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk annelerinin Anneler günü kutlu olsun. Aslında Milli kültürümüzde "anneler günü" diye bir şey yoktur. Türk kadını ve Türk annesi her gün hatırlanmalı ve baş tacı edilmelidir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bütün Türk analarının anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyoruz...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önce bu vatana evlatlarini sehit vermis yüce analarimizin ellerinden öperim, sonrada bütün soyunu kirmayan asil Türk analarinizin gününü kutlarim.
Bir anamiz bir oglunu karada, birinide denizde sehit vermis. Bunun üzerinede "bu hava beni boguyor bir oglum daha olsa onuda havada sehit vermek isterdim" diyerek asil Türk anasinin durusunu temsil etmistir. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Irktaşlarım bizlerde anneler günü diye bir şey yoktur diye biliyorum.Bizim her günümüz analarımızın günüdür.Ne mutlu ki dünya ya bir Türk meydana getirenlere.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|