Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.04.2006, 20:18   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 16
Türkbike Rss Beslemesi
Annemin ayağını ayakkabı vurdu ve o öldü

Evet inanılır gibi değil yaklaşık bir yıl önce annemin ayağını ayakkabı vurmuştu. Şeker Hastası olduğu için ayağındaki yaranın geç kapanacağını biliyorduk. Yarın geçer öbürgün geçer derken ayağındaki yaradaha da büyüdü. Hastanede parmağının yarasını temizlediler. Ve o temizlemeden sonra annecim hiç toparlayamadı. Hergün dahada kötüye gitmeye başladı defalarca hastaneye gitti. Aşırı ateş titreme nöbetleri derken aldım annemi yanıma belki bulunduğum yerdeki hastanede daha iyi tadavi olur diye. Ama çok geç kalınmış meğer ayağındaki yarada bulunan mantar ve bakteriler kana karışmış, kırk gün hastanede yattı düzelecek diye beklediğimiz parmağını aldılar daha değişik ilaç tedavisine başladılar.Ama ne care vücüt bir yıl boyunca kullanılan antibiyotklerle direnç kazandığı için verilen hiçbir ilaca cevap vermedi ve nihayetinda hayatını bir ayakkabı vurmasından kaybetti. Şaka gibi geliyor 2006 da bir insan enfeksiyondan nasıl ölür. Hastalığın adı sepsis miş onuda yeni öğrendik annemi kaybedeceğimizi Dr söyleyince duydum. 20 Nisan 2006 da annesiz kaldım. Ruhun Şad mekanın Cennet olsun canım anacım.

Okadar çok antibiyotik kullanıyoruz ki Dr ler düşünmeden yazıyorlar ne bir tahlil ne bir kültür alıyorlar Türkiyede canımız nekadar ucuz birkez daha anladım. Başka yerleri bilmem ama annecimi ölüme sürükleyen etkenlerden birirde Üniversite Hastanesinde tedavi almasına rağmen boş vermişlik ve birşey olmaz geçer tavrı geçti evet ama annemide alıp geçti. Ateşine titremesine diyabetik Nöröpati deyip dayadılar ilaçı birnin aklına gelmedi kan kültürü almak neden bir türlü iyileşmiyor bakalım demek. Annecimi sen çok nazlısın ,canın hasta olmak istiyor senin ondan böylesin diye azarladılar. Şimdi kimi kime şikayet edeyim. Annem gitti kalanlara selam onu ihmal edenlere ders olsun.
Türkbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2006, 01:08   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.081
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
ESENLIKLER! CANIM KANDASIM,EVET COK HAKLISIN, KIMI KIME SIKAYET EDELIM HEC BIR DR YALINS YAPTIGIN KEBUL ETMIYECEKKI, COK DOGRU, CAN KANDASIM , BU HABER BENI COK UZDI, BASIN SAGOLSUN!CAN ANNEMIZIN RUHU SAD, MEKANI CENNET OLSUN.

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
Alt 28.04.2006, 05:36   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 178
Attila_C* Rss Beslemesi
Lanet olsun o sisme doktorlara! Umarim ayni sey onlarinda basina gelir en kisa zamanda! Bu arada tekrar basin sagolsun ablacim.
Attila_C* adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2006, 15:35   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
Kahrolası ahmaklar! Bir de yemin edip işe başlarlar. Ama zamanla çoğu bir bakkal edasıyla hastalarına bakar. Kendi mesleklerinin yüz karaları bunlar.

Annemizin ruhu şad, Mekanı Cennet olsun. Huzur içinde yatsın. :(
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2006, 16:58   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 520
YALINSAK Rss Beslemesi
Varlığında yokluğunu hissetmek gibi bir olay gibi geliyor bana.Bu vurdum duymazlığın sebebini elbet birileri vermesi lazım.

Tekrardan başın sağolsun abla.Ruhu şad, mekanı cennet olsun. :(
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2006, 23:22   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Atsızcı Çeri Rss Beslemesi
Ben de çok üzüldüm, size sabır diliyorum. Annenizin mekanı Tanrı Dağı olsun.
Atsızcı Çeri adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler