Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.04.2007, 00:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Yesügey - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 73
Yesügey Rss Beslemesi
apoyu besleyen Suriye'ye bizden birileri stad açılışına gitti!!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat ve Türkiye Başbakanı Tayyip Erdoğan Stad'a geldi... Artık 90 bini aşkın taraftar El İttihat ve Fenerbahçe takımlarının sahaya çıkmasını bekliyor...

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktı... Sarı-Lacivertli yıldızlar tribünlere çicek atıyorlar... Tribünler şu anda yıkılıyor...

RTE hiç düşünmedi mi acaba 20 yıl apo'yu besleyen, onu devlet protokolü ile ağırlayan, gizli servisi marifetiyle koruyan, bu caniye saraylar tahsis eden ve otuz bin vatandaşımızın katlinden en az bu hayvan kadar sorumlu olan Suriye özür diledi mi ki şu anda orada maçı izledi...

RTE şehit ailelerinden helallik aldı mı... İnanamıyorum nasıl hafızası bu kadar zayıf, bu kadar şuursuz bir millet olabildik!! Kahroluyorum,
utanıyorum şu gördüklerimden!!!
Yesügey adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2007, 02:14   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 516
YALINSAK Rss Beslemesi
Suriye Türk Milletiyle, "adu tarihi" (tarihsel düşman), "adu kavmi"(ulusal düşman), "adu iklimi (bölgesel düşman)'dır. Apo itini yıllarca paşalar gibi besleyip apaçık düşmanlığını göstermekten geri kalmamıştır.

Ne kadar hazindirki T.C Başbakanı Suriye'ye güle oynaya gidip, özel bir karşılaşma için Suriye topraklarına ayak basıp, verdiğimiz şehitlerimiz için bir özür bile dilemiyen Suriye'dedir. Çok merak ediyorum her fırsatta Hatay'ı kendi toprakları olarak görüp haritalar bastıran Suriye'ye ne türlü bir tepki gösterme zahmetlerinde bulunacaklardır?
Zira bu özel karşılama için ödeniği, devlet kasasındanmı yoksa ceplerindenmi ödenmiştir?
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2007, 03:03   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 81
Ogan Rss Beslemesi
sıkmabaş arap emine de trübünlerdeki yerini almış. AH ah ne günlere kaldık boşbakan medeniyetsiz bir gürcü karısıda ilkel sıkmabaş bir arap.
Ogan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler